رفتن به مطلب
Negarita

مرباي تمشک و شاتوت

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]مواد لازم:

 

تمشک يک کيلو

شکر يک کيلو

 

 

 

طرز تهيه:

 

قبلاً نکاتي کلي درباره تهيه انواع مربا براي شما بيان کرده بودم. براي شستن تمشک ها بهتر است در ظرف بزرگي آب سرد بريزيد. سپس تمشک ها را در آن بريزيد و ظرف را کمي حرکت دهيد تا خاک آنها گرفته شد. اين کار را دو يا سه بار انجام دهيد تا بدين طريق خاک آنها گرفته شود. تمشک را در صافي ريخته تا آب اضافي آن کشيده شود. تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بريزيد و چند ساعتي در جاي خنک بگذاريد. سپس آن را روي حرارت يکنواخت اجاق قرار دهيد تا بجوشد. بعد از 20 دقيقه جوشيدن به شکل ژله در مي آيد. يک يا دو بار مربا را به آرامي هم بزنيد تا ته نگيرد. ظرف مربا را از روي حرارت برداريد تا سرد شود. سپس آن را در شيشه بريزيد. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×