رفتن به مطلب
Negarita

مربای گلابی

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

Pears50.jpg

  • مواد لازم :
  • شكر 800 گرم
  • گلابي يا سيب دماوندي 1 كيلو
  • آب مقداري
  • سركه 1/3 پيمانه
  • زعفران سائيده 1/2 قاشق چايخوري
  • گلاب 3 قاشق سوپخوري
  • آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
  • طرز تهيه :
  • گلابيها يا سيبها را پس از شستن پوست گرفته , بوسيله لوله اي كه مخصوص در آوردن دانه هاي سيب و گلابي به كار مي رود , دانه ها را بيرون آورده بطوريكه كه دم گلابيها يا سيبها جدا نشود, سپس در مقدراي آب و سركه مي اندازيم تا گلابيها يا سيبها سياه نشود, بعد از مدتي آنها را بيرون آورده و در ظرف لعابي مي ريزيم و روي آنها اب ريخته بطوري كه سطح گلابيها يا سيبها را بپوشاند . ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم تا گلابيها يا سيبها بپزند . (بايد توجه داشته باشيم كه گلابيها يا سيبها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافي ريخته , شكر و زعفران را به اب گلابي يا سيب اضافه كرده تا چند جوش بزند و شربت تقريباً قوام بيايد , بعد شربت را صاف مي كنيم, گلابيها يا سيبها و اب ليمو را به شربت اضافه كرده روي حرارت قرار مي دهيم . تا شربت كاملاص قوام بيايد. در آخر گلاب را اضافه كرده , چند جوش كه زد از روي حرارت بر مي داريم .

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×