رفتن به مطلب
Negarita

مربای سیب گلاب

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

Apple%20Pie%20Jam.JPG

  • سیب : ۳۰۰۰ گرم
  • شکر : ۳۰۰۰ گرم
  • گلاب : قدری
  • آب : ۵ فنجان
  • سیب‌های رسیده بی الک را نازک پوست گرفته هسته‌اش را در آورده آب تمیز در ظرف ریخته قطعات سیب را با یک استکان آبلیمو در آن بریزید و شکر را رویش ریخته، روی آتش ملایم بار کنید تا قوام بیاید.
  • همین که قوام آمد، گلاب بآن زده دو سه جوش که خورد بر دارید و در ظرف بریزید

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×