رفتن به مطلب
Negarita

کاچي غذاي سنتي ايراني

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER] مواد لازم:

 

آرد: 2 ليوان

نبات کوبيده شده: 2 ليوان

روغن زرد: 250 تا سيصد گرم

گلاب: نصف فنجان

زعفران ساييده: يک قاشق چايخوري

خلال بادام: 50 گرم

پودر پسته و دارچين: مقداري

طرز تهيه:

نبات کوبيده شده را با چهار ليوان آب مي گذاريم تا بجوشد، سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي کنيم و آن را کنار مي گذاريم. روغن زرد (کره ي گوسفند آب شده را روغن زرد مي ناميم) را در يک قابلمه ريخته. پس از آب شدن آن، آرد را کم کم اضافه مي کنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود (براي تهيه کاچي نياز به سرخ کردن آرد نيست.) در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمک اضافه کرده و قابلمه را از روي حرارت بر مي داريم و شربت را کم کم به آن اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا مايع صاف و يکدست شود. خلال بادام را هم اضافه مي کنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا کاچي جا بيفتد. در صورتي که کاچي کمي سفت شد، مي توانيم يک ليوان آب به آن اضافه کنيم و مي گذاريم کاچي به روغن بيفتد. معمولاً اين نوع کاچي را براي خانم هاي تازه زايمان کرده، مي پزند، از آنجايي که اين غذا داراي خواص غذايي سرشار است، خوردن آن را به دختراني که به دوران بلوغ مي رسند توصيه مي کنيم.

 

[align=CENTER]1917541.JPG[/align]

 

منبع:نشريه 7 روز زندگي، شماره 95.

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×