رفتن به مطلب
Negarita

آشنایی با روش تهیه‌ی پلو سه رنگ

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود.


[/align]

 

[/b][align=CENTER]601461819661516314617811153147173987167.jpg

مواد لازم برای تهیه پلو سه رنگ

برنج سه فنجان

گوجه‌فرنگی چهار عدد

سینه مرغ یک طرف

ماست سه قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

پنیر پیتزا صد گرم

زعفران نصف قاشق چای‌خوری

آلو خورشتی دو عدد

تخم‌مرغ سه عدد

روغن نصف فنجان

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

[/align] [align=CENTER]با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس بزرگ از ”‌پلو قالبی سه رنگ“ خواهیم داشت. [/align][align=CENTER]

وسایل لازم

قالب تفلون سوراخ دار کمربندی به قطر 24 سا نت

1849996227132177101128149181100611926014066.jpg

 

و گاز فر دار

مواد لازم

چهار عدد گوجه‌فرنگی، حدود نیم کیلوگرم. سه قاشق غذاخوری ماست، حدود 60 گرم

 

93776819617217620233659918820022012117145.jpg14557381651482501841122261248711432521856.jpg

 

 

یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، حدود 40 گرم.

20110315621768252176202128629725513910924064.jpg

 

سه عدد تخم‌مرغ. صد گرم پنیر پیتزا، معادل یک کاسه ماست‌خوری.

 

15713634108471958972472401261112122369318.jpg1272531862071326210610120142167681842171643.jpg

 

 

نصف فنجان روغن، حدود 50 گرم یا پنج قاشق غذاخوری روغن. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.

 

130629623810013811410724838156939710737236.jpg18223323910516923112110917812024956251229203195.jpg

 

 

یک طرف سینه کامل مرغ، معادل 200 گرم. دو عدد پیاز، حدود 200 گرم.

 

11419220916624621516717822148516249842225.jpg182931721651491031891742441341752247411183182.jpg

 

 

نصف قاشق چای‌خوری زعفران آسیاب شده. دو عدد آلو خورشتی.

 

 

10112663561214218617322157242819661138.jpg82159245481558410161198771366018728203.jpg[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]طرز تهیه

یک طرف سینه مرغ را با یک عدد پیاز، دو عدد آلو (در صورت دلخواه و برای طعم آن)، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را ریش‌ریش کرده، با یک قاشق زعفران آب کرده غلیظ و یک قاشق پیاز داغ روغن گرفته، مخلوط می‌کنیم تا مایه وسط پلو آماده شود.

 

20131211113016712_13.jpg

چهار عدد گوجه‌فرنگی را رنده کرده تا یک کاسه ماست‌خوری گوجه رنده شده به دست آوریم. سپس آن را در سه قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و یک قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی نمک اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

 

20131211113016743_14.jpg

سه فنجان برنج را با یک قاشق مرباخوری نمک برای دو ساعت خیس می‌کنیم. سپس یک کاسه ماست‌خوری از برنج خیس‌خورده را همراه یک کاسه آب به گوجه تفت‌داده شده، اضافه می‌کنیم و در آن را گذاشته تا دم بکشد. پلوی پخته‌شده باید تقریباً به حالت شفته باشد.

 

20131211113016775_15.jpg

یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم می‌زنیم. یک عدد تخم‌مرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد آن را به دمی گوجه پخته‌شده اضافه کرده، هم می‌زنیم تا برنج قرمز به دست آید.

 

20131211113016806_16.jpg

بقیه برنج خیس‌خورده (دو کاسه ماست‌خوری برنج خیس‌خورده) را با دو کاسه ماست‌خوری آب، به صورت دمی می‌پزیم تا برنج پخته شده شفته به دست آید.

 

20131211113016837_17.jpg

یک قاشق ماست، یک عدد تخم‌مرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، به نصفی از برنج سفید پخته‌شده، اضافه می‌کنیم. آن را هم زده، کنار می‌گذاریم.

 

20131211113016884_18.jpg

یک قاشق غذاخوری ماست را در ظرفی ریخته، هم می‌زنیم. یک عدد تخم‌مرغ و کمی زعفران آب کرده و نمک، به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. بقیه برنج را با کمی زعفران مخلوط کرده و بعد با مایه تخم‌مرغی آغشته کرده تا برنج زرد به دست آید.

 

2013121111344377_19.jpg

پلو سفید، قرمز، زرد و مایه وسط پلو آماده می‌باشد. قالب تفلون سوراخ دار را چند دقیقه در فر می‌گذاریم تا داغ شود بعد دو قاشق روغن در آن ریخته، با یک فر چه روغن را به همه جای قالب می‌مالیم.

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

2013121111344393_20.jpg

 

ابتدا برنج قرمز را ته قالب ریخته، آن را فشرده کرده، روی آن را صاف می‌کنیم بعد نصف پنیر پیتزا رنده شده و بعد نصف مرغ تفت‌داده شده را روی آن می‌ریزیم به طوری که مایه مرغ به کناره‌های قالب نخورد. سپس برنج زرد و دوباره پنیر پیتزا و مایه مرغ و در آخر برنج سفید را اضافه کرده، روی آن را صاف می‌کنیم و در قالب را می‌گذاریم.

 

20131211113443124_21.jpg

 

فر را از یک ربع قبل روشن می‌کنیم. پلو را به مدت 30 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم تا پخته شود.

 

20131211113443156_22.jpg

 

می‌توان برنج زرد آماده‌شده را در قالب‌های کیک یزدی ریخت و در فر گذاشت که بپزد و بعد روی آن را با کمی پنیر پیتزا، گوجه‌فرنگی، سوسیس و سس گوجه به فرم‌های مختلف تزئین کرد.

 

20131211113443187_23.jpg

بعد از کمی سرد شدن، پلو سه رنگ را می‌توان به راحتی از قالب جدا کرد تا آماده پذیرایی شود.[/align]

[align=CENTER]نوش جان

مقدار کالری

مقدار کالری موجود در کل پلو حدود 3200 کیلوکالری می‌باشد.

2576542223714110123432699815125612317.jpg

 

مقدار کالری موجود در یک تکه از پلو (یک هشتم آن) حدود 400 کیلوکالری می‌باشد.

 

1721998914921821115552361111322492117311382.jpg[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×