رفتن به مطلب
Negarita

کلم‌پلو با گوشت قلقلی

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می‌دهیم و آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم.


[align=CENTER]11320717211116614223512310014311132211778138.jpg[/align] [/align][align=CENTER]مواد لازم

برنج سه فنجان

گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری

کلم پیچ 250 گرم

پیاز دو عدد

دارچین یک قاشق مرباخوری

روغن یک فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

گرد لیمو عمانی یک قاشق مرباخوری

زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری

[align=CENTER]با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌کلم‌پلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت. [/align]

مواد لازم برای تهیه کلم‌پلو با گوشت قلقلی

 

یک قاشق مرباخوری دارچین، معادل دو گرم. یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل 250 گرم.

208272213112623957141122135136217216156150205.jpg101200239113197781071562464301525516459164.jpg

 

یک چهارم کلم پیچ متوسط، معادل 250 گرم. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

56204643943127143251195431462181652439208.jpg27165246188129140228139176175211982251185750.jpg

 

یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران. یک فنجان روغن، معادل صد گرم.

2139251192209725924916717421811319644161241.jpg63178903724913716318316602003018322614.jpg

 

دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.

213193228491478234188110771984921620720124.jpg17226148499516352481541859315834179151.jpg

 

یک قاشق مرباخوری گرد لیمو عمانی، معادل دو گرم.

 

501252122013934132138181504115323811021069.jpg[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]طرز تهیه کلم‌پلو با گوشت قلقلی

یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می‌دهیم و آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم. سپس آن‌ها را در یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم. روغن باقیمانده از گوشت‌های قلقلی را از صافی عبور می‌دهیم تا برای تهیه کلم‌پلو از آن استفاده کنیم.

 

20131216111904390_10.jpg

 

یک عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کرده، با روغن باقیمانده از گوشت‌های قلقلی سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. 250 گرم کلم پیچ (یک چهارم کلم متوسط) را خرد کرده، همراه کمی نمک، زعفران آب‌کرده و یک قاشق مرباخوری گرد لیمو به پیاز داغ اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

 

20131216111904422_11.jpg

 

سه فنجان برنج را با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس آن را به صورت آبکش می‌پزیم. دو قاشق روغن ته یک قابلمه ریخته، برنج آبکش شده را با کلم تفت داده شده و یک قاشق مرباخوری دارچین (لابه لا) در قابلمه می‌کشیم.

 

20131216111904437_12.jpg

 

قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت کلم‌پلو آماده می‌باشد. با کمی از برنج سفید دم کشیده، پلو زعفرانی تهیه می‌کنیم و بقیه کلم‌پلو را مخلوط کرده، در دیس می‌کشیم. پلو زعفرانی را روی کلم‌پلو ریخته و گوشت‌های قلقلی را دور آن می‌چینیم تا غذا آماده پذیرایی شود.

 

20131216111904469_13.jpg

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]کالری موجود در کلم‌پلو با گوشت قلقلی مقدار کالری موجود در کل غذا 3100 کیلوکالری می‌باشد.[/align]

[align=CENTER]20131216111904484_14.jpg

 

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از کلم‌پلو 340 کیلوکالری می‌باشد.

20131216111904515_15.jpg

 

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری کلم‌پلو 50 کیلوکالری می‌باشد.

 

411718296181173186105862394618322679147135.jpg[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×