رفتن به مطلب
Negarita

فلافل با عطر گشنیز؛ محبوب گیاه خوران

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER][align=CENTER]نخودها را داخل کاسه بزرگی ریخته، روی آنها آب بریزید تا آب کاملاً سطح آنها را بپوشاند. نخودها میبایست 24 ساعت خیس بخورند.

[/align]


95180192199111417911062122232831911985.jpg

مواد لازم:

 

نخود 500 گرم

پیاز 1 عدد

سیب زمینی 1 عدد

سیر 4 حبه

برگ گشنیز، خرد شده یک دوم پیمانه

تخم گشنیز، آسیاب شده 1 قاشق چای خوری

زیره، آسیاب شده 1 قاشق چای خوری

نمک 2 قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری

آب لیموی تازه 2 قاشق چای خوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

جوش شیرین کمی

روغن مخصوص سرخ کردنی

 

روش تهیه:

 

* نخود ها را زیر آب سرد بشویید. دانه های خراب و بدرنگ را جدا کنید.

* نخودها را داخل کاسه بزرگی ریخته، روی آنها آب بریزید تا آب کاملاً سطح آنها را بپوشاند. نخودها میبایست 24 ساعت خیس بخورند. سپس آنها را مجدداً زیر آب سرد بشویید.

* پیاز و سیب زمینی را چهار قاچ کنید و آنها را همراه با نخود خیس خورده، در همزن برقی بریزید تا کاملاً خرد و با هم مخلوط شوند (میتوانید به جای همزن برقی از چرخ گوشت برای له و خرد کردن آنها استفاده کنید)

* مخلوط نخود را به ظرف دیگری منتقل نمایید و فقط یک پیمانه از آن را در همزن باقی بگذارید.

* سیر را خرد کنید و آن را همراه با گشنیز خرد شده و تخم گشنیز، زیره، نمک، فلفل و فلفل قرمز درون همزن بریزید. همه مواد را با استفاده از همزن برقی، خوب با هم مخلوط کنید.

* سپس مخلوط نخود را که کنار گذاشتهاید، درون همزن برگردانید و این بار آب لیمو و روغن زیتون و آرد را به مواد اضافه نمایید. همزن را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

* آنها را در ظرف درب بسته ای بریزید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

* بعد از بیرون آوردن آنها از یخچال، جوش شیرین را اضافه نمایید و آن را خوب با سایر مواد به هم بزنید.

* دستانتان را مرطوب نمایید و با مخلوط نخود، توپهایی به قطر 5 سانتیمتر بسازید.

* روغن را داخل ماهیتابه ته گودی بریزید. حرارت زیر ماهیتابه را روی دمای متوسط تنظیم نمایید تا روغن داغ شود. فلافلها را درون آن سرخ کنید. آنها را در روغن بچرخانید تا دور تا دور آنها کاملاً سرخ شود. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.

بفرمایید نوش جان! [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×