رفتن به مطلب
Negarita

تارت مرغ و هویج

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER][align=CENTER]آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگپودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خردههای نان در آید...

[/align]


2012327161318286120920413014024619063155.jpg

مواد اولیه:

 

آرد 250 گرم

زرده تخممرغ یک عدد

کره سرد 125 گرم

بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل تارت:

 

سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم

سیر یک حبه

زنجبیل یک قاشق مرباخوری

هویج ریز خرد شده 100 گرم

سیبزمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد

ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری

خامه 100 گرم

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم رویه:

 

کره 40 گرم

پیاز یک عدد

قارچ خرد شده 200 گرم

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

آرد یا آرد ذرت یک قاشق سوپخوری

آب مرغ 1/4 پیمانه

 

طرز تهیه خمیر:

 

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگپودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خردههای نان در آید، بعد زرده تخممرغ را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پلاستیک میگذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]طرز تهیه رویه:

 

پیاز را تفت داده، سپس با قارچ، آبلیمو و کره تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود. آرد را افزوده، سپس آب مرغ را میریزیم و وقتی نیمی از آب مرغ کشیده شد آن را از روی حرارت برمیداریم.

طرز تهیه مواد میانی:

 

* سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار میدهیم تا ترد و مزهدار شود.

* مرغ مزهدار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت میدهیم تا رنگ آن برگردد، بعد هویج و سیبزمینی را میریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم میزنیم تا نیمپز شوند و از روی حرارت برمیداریم.

* خمیر را در قالب قرار میدهیم با چنگال چند سوراخ میزنیم و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.

* خمیر را از فر خارج کرده، میگذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد مواد رویه را اضافه میکنیم و دوباره در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا سطح مواد بالا بیاید.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×