رفتن به مطلب
Negarita

تارت مرغ و هویج

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER][align=CENTER]آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگپودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خردههای نان در آید...

[/align]


2012327161318286120920413014024619063155.jpg

مواد اولیه:

 

آرد 250 گرم

زرده تخممرغ یک عدد

کره سرد 125 گرم

بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل تارت:

 

سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم

سیر یک حبه

زنجبیل یک قاشق مرباخوری

هویج ریز خرد شده 100 گرم

سیبزمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد

ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری

خامه 100 گرم

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم رویه:

 

کره 40 گرم

پیاز یک عدد

قارچ خرد شده 200 گرم

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

آرد یا آرد ذرت یک قاشق سوپخوری

آب مرغ 1/4 پیمانه

 

طرز تهیه خمیر:

 

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگپودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خردههای نان در آید، بعد زرده تخممرغ را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پلاستیک میگذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]طرز تهیه رویه:

 

پیاز را تفت داده، سپس با قارچ، آبلیمو و کره تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود. آرد را افزوده، سپس آب مرغ را میریزیم و وقتی نیمی از آب مرغ کشیده شد آن را از روی حرارت برمیداریم.

طرز تهیه مواد میانی:

 

* سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار میدهیم تا ترد و مزهدار شود.

* مرغ مزهدار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت میدهیم تا رنگ آن برگردد، بعد هویج و سیبزمینی را میریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم میزنیم تا نیمپز شوند و از روی حرارت برمیداریم.

* خمیر را در قالب قرار میدهیم با چنگال چند سوراخ میزنیم و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.

* خمیر را از فر خارج کرده، میگذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد مواد رویه را اضافه میکنیم و دوباره در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا سطح مواد بالا بیاید.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×