رفتن به مطلب
Negarita

آشنایی با روش تهیه شامی بادمجان

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

 

[align=CENTER][align=CENTER]بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.

[/align]


195801758925114571637199518122852183214.jpg

مواد اولیه:

 

بادمجان پنج عدد

برنج پخته شده نصف پیمانه

پنیر پارمزان نصف پیمانه

گوشت چرخکرده 250 گرم

تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم

تخممرغ دو عدد

پیاز رنده شده یک عدد

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

* بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.

* بادمجانها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ مینماییم و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز میدهیم.

* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ میکنیم.

 

نکــته:

 

در صورت دلخواه میتوان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.

[/align]

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×