رفتن به مطلب
Negarita

آشنایی با روش تهیه شامی بادمجان

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

 

[align=CENTER][align=CENTER]بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.

[/align]


195801758925114571637199518122852183214.jpg

مواد اولیه:

 

بادمجان پنج عدد

برنج پخته شده نصف پیمانه

پنیر پارمزان نصف پیمانه

گوشت چرخکرده 250 گرم

تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم

تخممرغ دو عدد

پیاز رنده شده یک عدد

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

* بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.

* بادمجانها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ مینماییم و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز میدهیم.

* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ میکنیم.

 

نکــته:

 

در صورت دلخواه میتوان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.

[/align]

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×