فریاد بی صدا 3 ارسال شده در مرداد 12، 2013 [align=CENTER][/align] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]استفاده از سبزیجات در غذاهای رژیمی اجتناب ناپذیر است . خوراک سبزیجات ما از این نمونه است .[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]وعده : چهار نفر[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]زمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقه[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]زمان پخت : 23 دقیقه[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]مواد لازم:[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] روغن کانولا 1 قاشق سوپخوری پیاز متوسط پوست کنده خرد شده 1 عدد پودر کاری تند 2 قاشق چایخوری آب سبزیجات 1 فنجان سس گوجه بدون نمک 8 اونس گل کلم ( حاود 2 پوند) آبپز شده و قطعه شده 1 بوته فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد نخود شسته شده و خیسانده شده 15 اونس نمک 1/4 قاشق چایخوری زردک پوست کنده و خرد شده 2 عدد نان تست و یا نان گندم برشته شده 2 قطعه نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [align=JUSTIFY] طرز تهیه :[/align] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [align=JUSTIFY] 1. در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.[/align] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [align=JUSTIFY] 2. در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با 4/1 فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.[/align] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [JUSTIFY]3. باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.[/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [align=JUSTIFY] 4. غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.[/align] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر