رفتن به مطلب
Negarita

:::: غذاهــــــــــاي دريــــــــايي ::::

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER][align=CENTER] میگو سوخاری با اسفناج clear.gif

 

[/align]

موادلازم:

 

میگو=12 عدد

آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری

تخممرغ=یك عدد

اسفناج=20 برگ كامل (100 گرم)

آرد =یك قاشق چایخوری

روغن زیتون=یك قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

میگوها را شسته و پاك میكنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط میكنیم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار میكنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]پایلا

 

مواد لازم:

برای 6 نفر

برنج - 600 گرم

مرغ پاک کرده - 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)

میگو - 500 گرم

سیر - 3 تا 4 پره

رب گوجه فرنگی - 1 قاشق سوپخوری

فلفل سبز و قرمز دلمه - 2 تا 3 عدد

روغن مایع - 150 گرم

زعفران سائیده - 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه

برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و 1 تا 2 پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

 

میگو را تنیز کرده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم . 50 گرم از روغن را در تابه می ریزیم . 2 تا 3 پره سیر را کوبیده ، در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم .

 

استخوان های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم .

 

برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]هویج پلو با تن ماهی [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

هویج نگینی =100 گرم

سیب زمینی نگینی= دو سیب زمینی متوسط

تن ماهی= یک عدد

برنج = به میزان دلخواه

طزتهیه:

برنج را پس از دم کردن با هویج پخته شده مخلوط کرده و سپس تن ماهی و سیب زمینی به صورت دلخواه به آن اضافه میکنیم [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]میگو پفکی [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم برای سه نفر :

میگو =۱ کیلو

آبلیمو =یک قاشق سوپخوری

ماست= دو قاشق سوپخوری

پیاز =یک عدد ( درشت )

آرد= ۲/۳ لیوان

تخم مرغ= یک عدد

زعفران= نصف قاشق چایخوری

نمک= به مقدار لازم

بیکینگ پودر =یک قاشق چایخوری

فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پفکی :

ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلن آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده این می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

 

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهی کبابی [align=CENTER] clear.gif

[/align] موادلازم:

ماهی = به مفدار لازم

نمک و فلفل= به مقدار لازم

روغن زیتون= به مقدار لازم

ماست ترش=به مقدار لازم

سبزی های معطر=به مقدار لازم لازم

پیاز رنده شده= به مقدار لازم

طرزتهیه:

همه مواد را باهم مخلوط میکنیم وتکه های ماهی رابه مدت 12-24ساعت در سس میخوابانیم تا مواد ب خوبی به خورد گوشت برود بعد ماهی ها راتمیزمیکنیم از سس وانها را در صافی میگذاریم وبعددر آرد سوخاری میغلتانیم ودر روغن سرخ میکنیم

این غداراهم با نان سرو میکننن هم با برنج[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]شیر ماهی با سس ترش [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

شیر ماهی = 800 گرم

روغن = نصف پیمانه

نمک و فلفل و ادویه = به میزان لازم

سماق ساییده شده= یک قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده و آبلیمو=از هر کدام دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده = یک عدد

گردو =1/3 پیمانه

سیر تازه = یک بوته

پیاز داغ = سه قاشق غذاخوری

گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار= یک پیمانه

تمرهندی =250 گرم

طرزتهیه:

شیر ماهی را برش زده و در موادی که شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت میدهیم. سپس آنها را سرخ کرده یا کباب میکنیم.

 

* برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت میدهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف میکنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و میگذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو میکنیم. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهی شکم پر [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

ماهی سالم قزل آلا

پیاز درشت= 2 عدد

سیر =2عدد

فلفل قرمز =به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

نمک و پودر آویشن

روغن زیتون= 1 پیمانه

آرد گندم

جعفری خورد شده

طرزتهیه:

ابتدا پیاز ها و سیر ها را خلال کرده آنها را طلایی سرخ کرده سپس جعفری خورد شده را به همراه پودر آویشن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی در نیم پیمانه روغن زیتون تفت می دهیم و سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم آنگاه ماهی هاییرا که از قبل شکمشان را خالی کرده ایم وشسته ایم درون شکمشان رابا کمی آبلیمو مزه دار می کنیم و موادمان رابه اندازه کافی داخل شکم ماهی ها قرار می دهیم و سپس با سوزن نخ شکم ماهی را می دوزیم و بعد ماهی رادر آرد می غلتانیم ودرون ظرف فر نیم پیمانه روغن زیتون میریزیم با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم .[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]غذاي ساده تن ماهي [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

برنج= 3 پيمانه معادل480 گرم

آب=5 پيمانه معادل800 ميلي ليتر

نمک=به مقدار لازم

لوبيا چشم بلبلي= 1 پيمانه معادل 150 گرم

روغن=2/1 پيمانه معادل 75 گرم

شبت خردشده = 2 پيمانه معادل 200 گرم

طرزتهیه:

 

برنج را با پنج پيمانه آب و نمک به مدت دو ساعت خيس کنيد.

لوبيا چشم بلبلي را با مقداري آب و نمک روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. سپس در آبکش بريزيد.

 

برنج خيس کرده را با روغن روي حرارت قرار دهيد. بعد از جوش آمدن، لوبيا را اضافه کنيد.

 

هنگامي که آب برنج در حال تمام شدن بود شبت را اضافه کنيد و مخلوط نماييد تا آب برنج تمام شود. سپس حرارت را ملايم کنيد و روي برنج دم کني قرار دهيد و برنج را دم کنيد.

 

پيشنهاد: مي توانيد زماني که آب برنج تمام شد کمي آب به زردچوبه تفت داده در روغن اضافه کرده، در گوشه اي از برنج ريخته و با برنج دم کنيد و پس از دم کشيدن برنج زردرنگ را با مقداري برنج سفيد در ظرفي مخلوط کنيد و هنگام کشيدن روي دمي را با آن تزئين کنيد.

 

جايگزين: به جاي زردچوبه مي توان مخلوطي از گل رنگ و زردچوبه استفاده کنيد. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهی شکم پر [align=CENTER] clear.gif

 

 

[/align] موادلازم:

ماهی حلوا =۲ عدد

سبزی ماهی= ۲۵۰ گرم

پیاز= ۱ عدد

سیر =۵ حبه

کشمش پلویی= ۲/۱ پیمانه

خلال بادام= ۲/۱ پیمانه

آرد =۲/۱ پیمانه

دارچین= ۲/۱ پیمانه

زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز= ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم

 

طرز تهیه

پیاز را خرد کنید همراه روغن سرخ کنید تا طلایی شود و سبزی ماهی را نیز ۷ دقیقه تفت دهید. سیر را له کرده اضافه کرده همراه نیمی زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین بیفزایید.

کشمش پلویی را همراه خلال بادام به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کنار بگذارید.

شکم ماهی را باز کنید و در مخلوط مابقی زردچوبه و آرد بغلتانید و ۲ طرف آن را در روغن سرخ کنید.

شکم ماهی را با مواد آماده پر کنید و در تابه را گذاشته و ۵ دقیقه اجازه دهید که ماهی مزه دار شود.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]کشمش پلو ماهی لاری [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] این غذای خوشمزه یکی از غذاهای بومی منطقه لارستان فارس می باشد

مواد لازم:

برنج= 1 پیمانه

ماهی فیله شده= 400 گرم

کشمش =250 گرم

پیا=ز 1 عدد بزرگ

شملیز خشک شده= 30 گرم

ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم

2. پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.

3. ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.

4. در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم.

5. مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می کنیم. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]قلیه ماهی(غذلی جنوب ایران) [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم:

ماهی=2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

پیاز متوسط=3 تا 4 عدد

گشنیز=1 کیلوگرم

شنبلیله=250 گرم

تمبر هندی=200 گرم

زردچوبه=2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

سیر=1 بوته

روغن=200 گرم

طرزتهيه

سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم.

سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. نوش جان![/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهی شکم پر [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم :

ماهی= 1 عدد

گشنیز خرد شده= 250 گرم

پیاز خرد شده=1 عدد

سیر خرد شده= 250 گرم

تمبرهندی= به میزان لازم

گردو= 50 تا 100 گرم

ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه = به میزان لازم

روغن سرخ كردنی= به میزان لازم

طرز تهیه:

- ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.

- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.

- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.

- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

 

* نكته :

- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.

- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهی شکم پر [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم:

ماهی= ۱ عدد

گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم

پیاز خرد شده= ۱ عدد

سیر خرد شده =۲۵۰ گرم

تمبرهندی= به میزان لازم

گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

– مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

– سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

– مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

 

نکته:

- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]استانبولی ماهی

 

[align=CENTER] clear.gif

 

[align=RIGHT]

[/align][/align]موادلازم:

ماهی آمور,فیتوفاگ ,کپور= یک کیلو

نمک ,فلفل ,آبلیمو وزعفران= بمیزان لازم

لوبیا سبز= ۲-۳ لیوان (پخته شده با آب ونمک)

رب گوجه فرنگی =۴قاشق غذاخوری

فلفل سبزشیرین =۲عددریزشده شده)

زردچوبه ,فلفل ,دارچین وادویه= یک قاشق مرباخوری

برنج =۴ لیوان

سیب زمینی= ۲ عدد متوسط

سیر =۳ حبه (رنده

پیاز =۲عدد

طرزتهیه:

برنج را ۲ ساعت قبل با نمک خیسانده , سپس آبکش کرده وکنار می گذاریم (برنج را از حد معمول , باید زنده تر برداشت)۱ عدد پیاز خرد کرده را درکمی روغن وزردچوبه تفت داده همراه با ماهی وکمی نمک حدود ۵ دقیقه با یک استکان آب می پزیم .(البته قبلاً ماهی را شسته وخوب تمیز کرده داخل شکم آن را خالی کرده وتکه تکه می کنیم )بعد از اینکه ماهی پخته شد، استخوان های آنرا جدا کرده با یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را گرفته ایم وسیر رنده شده وکمی ادویه خوب ورز داده ،گوشت را بصورت کله گنجشکهای کوچک درآورده ،در روغن سرخ می کنیم. در کمی روغن فلفل را تفت داده وکمی زردچوبه اضافه کرده ، سپس لوبیا سبز را داخل آن کمی تفت می دهیم وبعد از آن سیب زمینی وماهی را اضافه می کنیم.در همان ماهیتابه مواد را هم زده ، مقداری روغن در کنار آن ریخته ورب گوجه فرنگی را در آن تفت داده ، با بقیه مواد مخلوط می کنیم .

 

در انتها ادویه و آبلیمو را اضافه کرده وحرارت را خاموش می کنیم .در صورتی که بخواهیم مواد ماهی را با برنج آغشته کنیم همان مواد اولیه ماهی را بعنوان خورشت ماهی می توان استفاده کرد.ته قابلمه را روغن ریخته بعد از داغ شدن ته قابلمه دلخواه را گذاشته مقداری برنج آبکش شده را می ریزیم وروی آن کمی از مواد پخته وسپس مقدار کمی دارچین وزعفران آب زده اضافه می کنیم وبه همین ترتیب عمل کرده تا مواد وبرنج تمام شود. سپس در قابلمه را گذاشته بعد از یک ربع با حرارت متوسط وبعد از بخار کردن برنج در آن را برداشته در صورتی که روغن نیاز داشته باشد روغن را اضافه کرده ودمکنی روی قابلمه می گذاریم با حرارت بسیار کم با شعله پخش کن حدود نیم ساعت دیگر به پخت غذا ادامه می دهیم. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]کباب ماهی سنگسر [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم:

ماهی سنگسر= 1عدد بزرگ

سیر= 4حبه

فلفل قلمی قرمز خرد شده= 1عدد

نمك و فلفل= به میزان لازم

روغن زیتون= 3/2 پیمانه

آب لیموی تازه= 6قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده= 2-3قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ماهی را شسته , با یك چاقوی نوك تیز فلس های ماهی را پاك كنید از زیر گردن تا دم ماهی را برش دهیدو محتویات داخل شكم ماهی را خالی كنید . داخل شكم را بشوئید و سپس سر ماهی را جدا كنید. با دقت استخوان های ماهی را در آورده ولی پوست ماهی را جدانكنید . ماهی را با دستمال آشپزخانه خشك كنید. در یك ظرف 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو, نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. در جای خنك بمدت 1 ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی كباب پز قرار دهید, در حین پخت با یك قلم مو 2-3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یك ماهی تابه كوچك باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمك و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط كنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید چند جوش كه زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از كباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهیدودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . این غذا را داغ داغ سرو كنید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

ماهی با قارچ و کاری [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم:

برای 6 نفر:

ماهی کوچک حلوا=6 عدد مجموعا به وزن 2 کیلوگرم(یا 1 کیلوگرم از انواع ماهی بدون تیغ ورقه شده)

قارچ=500 گرم

پودر کاری=1 قاشق سوپخوری

کره=100 گرم

آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری

رنده پوست نارنج=1 قاشق مرباخوری

سیر کوبیده نرم=1 قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده=2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل=بقدر کافی

طرزتهيه

ابتدا پوست ماهی ها را کنده،شکمشان را با قیچی چاک می دهیم و مواد داخل آنها را خارج می کنیم،می شوییم و خشک می کنیم.سپس کمی نمک و فلفل و آبلیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهی ها و اطرافشان می مالیم.قارچ را خرد کرده،پس از شستن،خشک می کنیم و با کمی نمک و فلفل و آبلیمو در کره آب شده سرخ می نماییم.سیر و جعفری را داخل قارچ می ریزیم و یک تفت می دهیم؛

 

 

بعد ماهیها را روی آن می چینیم.2 تا3 قاشق آبلیمو را با 2 تا 3 قاشق روغن آب کرده و کمی نمک و فلفل و پوست نارنج رنده شده را مخلوط می کنیم و روی ماهیها می دهیم.ظرف را روی پنجره آخر فر به طرف بالا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار می دهیم؛باید آب ماهی کشیده شده ولی خشک نشود.ظرف را بیرون می آوریم و در دیس می چینیم؛کمی خامه یا کره آب کرده روی آن می دهیم. از قطعات انواع ماهی مثل شیرماهی،شوریده،قباد و سنگسر به همین طریق می توان استفاده کرد

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

سوشی سالمون با اواکادو [align=CENTER] clear.gif

 

 

[/align] موادلازم:

برنج مخصوص سوشی= 200 گرم

 

برگه سوشی نوری=3 عدد

 

آب= 1 پیمانه

 

سرکه برنج= 30 میلی لیتر

 

شکر = 1 قاشق سوپخوری

 

نمک= 1/2 قاشق چایخوری

 

آواکادو =1 عدد

 

قارچ= 4 عدد

 

هویج متوسط=2عدد

 

ماهی سالمون دودی = 3 ورق نازک

 

( اگر تمایلی به استفاده از سالمون که به صورت خام استفاده میشود ندارید میتوانید از فیله مرغ ورقه شده که انرا تفت داده اید ویا میگو آبپز استفاده کنید ویا به طور کلی گوشت را حذف کرده و از سبزیجات استفاده کنید اما توصیه من به شما این است که یک بار هم که شده دستور اصلی را درست کرده و به همراه واسابی و سویا سس انرا امتحان کنید شرط میبندم خوشتان می اید )

اول همه سرکه شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود.آب و برنج سوشی (یک نوع برنج گرد ژاپنی است .اگر نتوانستید این نوع برنج را پیدا کنید از برنجی ایرانی به نام حسنی میتوانید استفاده کنید که در این صورت آب ان متناسب با پخت همان برنج تنظیم میشود) را در قابلمه بریزید در آن را بگذارید و حدود 12 دقیقه بجوشانید .سپس انرا از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.(برنج گرد ژاپنی به همین شیوه پخته و نرم میشود ولی برنجهای دیگر زمان پختشان فرق میکند در هر صورت باید برنج پخته و کمی نرم شوند و حالت کته خودمان را باید داشته باشد)برنج گرم را داخل یک ظرف غیر فلزی بریزید ومخلوط سرکه را به ارامی با برنج مخلوط کنید و اگر بتوانید همزمان انرا با یک بادبزن خنک کنید برنج شما حالت شیشه ای پیدا میکند( اگر تو فصل تابستان بودید میتوانید جلوی پنکه این کار را انجام دهید)آواکادو هویج و قارچ را باریک و بلند برش دهید.حصیر مخصوص را روی سطح صافی پهن کنید(به جای حصیر مخصوص میتوانید از حصیرهای معمولی و ریزبافت که به عنوان زیز بشقابی به کار میرود استفاده کنید.)روی حصیر سلفون بکشید.برگه سوشی را به صورتی که طرف براق انزیر باشدروی سلفون قرار دهید.دستهای خود را با سرکه واب خیس کنید(سرکه را به جهت بهداشت استفاده میکنیم)و مقداری از برنج برداریدو روی برگه سوشی قرار دهید و انرا پهن کنید تمام برگه نوری را بپوشانید اما از کنارهها 1 سانتیمتر خالی بگذارید و انتها راا همحدود 2 سانت خالی بگذارید اگر این کار را نکنید سوشی شما در انتها به خوبی بسته نمیشود. ارتفاع برنج هم از نیم سانت کمتر باشد.حالا ابتدا از ماهی سالمون ورقه شده در بالای برنج قرار دهید و روی ان هم اواکادو هویج و قارچ را قرار دهید. سپس به کمک حصیر شروع به لوله کردن سوشی کنید و در ضمن لوله کردن فشار هم بدهید تا خوب بسته شود بعد از لوله کردن به ان شکل مربع بدهید(مانند شکل آماده)بعد از اتمام کار با یک عدد چاقوی تیز که انرا خیس کرده اید هر کدام از برگهای سوشی نوری را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

 

 

سوشی را باید باسس سویاو ترشی زنجبیلم وواسابی (ترب کوهی فراوری شده که به رنگ سبز است و بسیار تند است) میل بفرمایید.باید مقدار کمی از واسابی را در کمی سس سویا حل کنید سپسسوشی را در آن بزنید و هووممممممممممم در دهان بگذارید

 

سوشی را میتوانید با انواع سبزیجات و غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون ماهی تن(خام)میگو درست کنید اما توجه داشته باشید که اصل ان همیشه با مواد خام است اما شما میتوانید از مواد پخته استفاده کنید اما مسلما ان تازگی و مزه اصلی را نمیدهد

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]فلافل ماهي [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

فيله ماهي= 500 گرم

نخود خيس خورده= يك پيمانه

تخم مرغ= 1 عدد

پياز= 2 عدد

نمك فلفل زردچوبه و روغن= به ميزان لازم

ارد سوخاری= 2/3 پيمانه

طرز تهيه

ابتدا فيله ماهي را با كمي نمك و زردچوبه و اب به مدت 5 دقيقه پخته و بعد تيغ هاي ان را جدا كرده و با پياز چرخ مي كنيم نخود خيس خورده را پخته و ان را چرخ مي كنيم و همه مواد را با هم مخلوط كرده و سپس تخم مرغ و ارد سوخاری را اضافه و سرخ مي كنيم [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]خوراک ماهی و قارچ

 

موادلازم:

فیله ماهی ۲۰۰ گرم

پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای از هر کدام یک عدد

قارچ شش عدد

نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

* سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.

 

* فلفل دلمهای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.

 

* گوجهفرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.

 

* در انتها رب گوجهفرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

میگو با پنیر سفید (غذای یونانی)

 

موادلازم:

نصف فنجان= پیاز خرد شده

یک و نیم قاشق سوپ خوری =کره

یک و نیم قاشق سوپ خوری= روغن گیاهی

4 =گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده

یک حبه =سیر آسیاب شده

یک قاشق چای خوری =نمک

یک چهارم قاشق چای خوری= فلفل سیاه

سه چهارم قاشق چای خوری= پونه

150 گرم =پنیر فتای خرد شده

نیم کیلو =میگو پوست کنده و بدون رگ

نصف فنجان= جعفری تازه خرد شده

 

 

 

طرز تهیه :

 

در یک قابلمه بزرگ ، پیاز را در روغن سرخ کنید . گوجه ، سیر ، نمک ، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید . آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود .پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید .

پس از آن میگو را به سس اضافه کرده ، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود . آن را با جعفری تزئین کنید . می توانید میگو را با برنج سرو کنید

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

ماهی با رشته های رنگی [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] موادلازم:

فیله ماهی (هر نوع ماهی) = 6 عدد

روغن دانه آفتابگردان = 3 الی 4 قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده با رنده درشت=2 الی 3 قاشق غذاخوری

سیر کاملاً خرد شده= 3 حبه

فلفل قرمز = 3 عدد

پیازچه = 1 عدد بزرگ

سس سویا = 1 قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه:

ماهیها را به نمک و فلفل آغشته نمایید. سپس سه بار با سر پهن چاقو و یا گوشه قاشق، روی ماهیها بکوبید.

 

داخل ماهیتابه، یک قاشق روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، ماهیها را داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید. اگر ماهیها دارای پوست هستند، ابتدا آن را از قسمت پوست، داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید تا زمانی که پوست آن کاملاً برشته شود.

 

وقتی دو طرف ماهیها سرخ شد، آن را به ظرف مورد نظر برای سرو، منتقل نمایید.

 

دانههای فلفل قرمز را جدا کنید و آنها را همراه با پیازچه به صورت رشته های باریک، خرد نمایید.

 

باقیمانده روغن را حرارت دهید. سپس زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را برای حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

 

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پیازچهها را داخل آن بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.

 

ابتدا سس سویا و سپس محتویات ماهیتابه را روی ماهیها بریزید.

 

غذا آماده است.

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

قلیه ماهی مخصوص [align=CENTER] clear.gif

 

 

[/align] موادلازم:

ماهی گوشتی =نیم کیلو

سبزی ماهی= (گشنیز - شنبلیله) یک کیلو

رب گوجه= 2 ق غ

تمبر هندی= نصف بسته

سیر= 5 حبه

پیاز =2 عدد

ادویه ماهی= به مقدار لازم

روغن

نمک و فلفل

 

طرز تهیه قلیه ماهی

ماهی را نمک و ادویه زده جدا سرخ می کنیم

پیاز رنده شده را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده سبزی ماهی را نیز جدا سرخ کرده به مواد اضافه می کنیم کمی رب گوجه و ادویه به مواد اضافه کرده سپس تمبر هندی حل شده در آب را از صافی عبور داده به مواد اصاه می کنیم و کمی آب نیز اضافه نموده (این خورشت نیاز به آب زیاد ندارد ) بعد از اینکه آب خورشت جوش آمد ماهی سرخ شده را به آن اصافه می کنیم و شعله را کم کرده می گذاریم خورشت جا بیفتد در آخر آب خورشت به اندازه جا افتادن قورمه سبزی باشد

این خورشت را می توان با برنج سفید سرو کنید (با ته دیگ کاهو یا سیب زمینی )

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

نـــان روغــن جوشـی [align=CENTER] clear.gif

 

 

[/align] مواد لازم آرد: یک کیلو خمیر مایه: به اندازه اناری کوچک زردچوبه: یک قاشق مرباخوری نمک: به مقدار کافی جوش شیرین: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

* خمیر مایه را در 2 لیوان آب حل کرده تفاله آن را صاف کنید.

 

* نمک و زردچوبه را داخل آنها بریزید.

 

* بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید کمکم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست آید.

 

* بعد خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید.

 

* بعد جوش شیرین را آب کرده قاطی خمیر کنید و باز مشت داده ربع ساعت نگهدارید تا خمیر کاملاً بالا آمده کمی ترش شود.(ورآمده وآماده پخت گردد).

 

* بعد خمیر را چونه کرده پهن میکنیم و دانه دانه در تابهای که مقدار زیادی روغن دارد میاندازیم و زیر و رو میکنیم تا سرخ شود.

 

* ناگفته نماند هر دفعه که از خمیر چونه میگیرید به اندازه یک انار متوسط باشد روغن هم کاملاًداغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند(سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید)

 

*بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید میتوانید روی آنها شکر بپاشید.

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]ماهي قزآلا [align=CENTER] clear.gif

 

 

[/align] مواد لازم:

ماهی قزل آلا=1 عدد

گوجه فرنگی حلقه شده=2 عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده=1 عدد

نمک=بمقدار لازم

پودر زنجبیل=به مقدار لازم

سیر و شوید تازه=بمقدار لازم

طرز تهيه:

بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند.

بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال بيرون بياوريد و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن( حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.

روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد و بعد چند حلقه ليموترش و بعد ماهي را روي گوجه و ليموترش قرار دهيد و بعد دوباره ليموترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد بگذاريد. در مدت نيم ساعت تا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود و عصاره گوجه و ليموترش به خورد ماهي مي رود و بسيار خوشمزه است.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=CENTER]

 

 

خوراک ماهی و قارچ [align=CENTER] clear.gif

 

[/align] مواد لازم:

فیله ماهی=200 گرم

پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمهای= از هر کدام یک عدد

قارچ = شش عدد

نمک و فلفل و روغن زیتون = به میزان لازم

جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری

 

 

 

* پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

* سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.

 

* فلفل دلمهای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.

 

* گوجهفرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.

 

* در انتها رب گوجهفرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

 

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×