رفتن به مطلب
Negarita

مربای هویج و خیار

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

 

[align=CENTER]fo615.jpg

 

 

مواد لازم :

 

 

 

هويج و خیار

از هر کدام 500 گرم

جوهر ليمو

1/4قاشق چايخوري

آهك سفيد

دو پيمانه

آب

هشت پيمانه

شکر 12 پيمانه وانیل نصف قاشق چايخوري

 

 

 

 

طرز تهيه :

 

هويج و خيار را بشوييد سپس هويج را پوست بكنيد. خيار و هويج را با رنده ورقهكن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقههاي هويج را برداشته يك ورق خيار روي آن قرار داده لوله كنيد. بعد از هر دور پيچيدن يكبار كل نوار هويج و خيار را برگردانيد و دوباره به پيچيدن ادامه دهيد. در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد و گلها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهك تهنشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گلها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گلها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گلها را در آب معمولي قرار دهيد.

 

ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گلها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گلهاي هويج و خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرفهاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرامآرام به خورد ميوه ميرود.

 

[/align]

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×