رفتن به مطلب
Negarita

مربا گل محمدی

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]fo509.jpg

 

مواد لازم :

 

 

شکر

800 گرم

گل محمدی خشک

800 گرم

جوهر لیمو

یک قاشق چایخوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم رنگ خوراکی قرمز 2 قطره

 

 

 

 

طرز تهیه :

گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت 5 دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت 4 الی 5 ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم بجوشد بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت 15تا20 دقیقه بجوشد گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم 2 دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود.

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×