رفتن به مطلب
Negarita

طرز تهيه غذا شيرين پلو با مرغ

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

 

مواد لازم :

برنج

مرغ يا گوشت بره

خلالهاي بادام ـ پسته ـ نارنج يا پرتغال

شكر

زعفران سائيده

روغن

كره

نمك

 

مراحل تهيه:

1- خلال پوست نارنج يا پرتغال را از شب قبل دو تا سه بار با آب مي جوشــانيد و سپس داخل آب سرد مي ريزيم و چندين بار آب آن را عوض مي كنيم تا تلخي آن گرفته شود .

2- شكر را با آب مخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم زماني كه به جوش آمد و شكر حل شد خلال پرتغال يا نارنج را در آبكش ريخته و آب آنرا مي گيريم و به ميع شكر اضافه مي نمائيم . حــرارت مي دهيم تا خلال طعم شيرين بگيـرد سپــس خلالها را جدا كرده و با كمي روغن تفت بدهيد .

3- مرغ را با كمي آب ويك ساقه كرفس و كمي نمك با حرارت مليم آب پز و پس از پخت مرغ نبيد بيش از يك پيمانه آب داشته باشد .

استخوانهي مرغ را كشيده و آنرا به قطعات يكدست خرد مي نمائيم .

( گوشت بره را با كمي آب جوشانده و در پيـان پختن ، نمك اضافـه مي كنيم و استخوانهي آنرا گرفته وبه قطعات ريز خرد مي كنيم )

4- آب مرغ را از آبكـش رد نمائيـد با دو سه قاشق روغن و يك ملاقه از شربـت خلال مخلوط مي كنيم .

5- زعفران را دركمي آب جوش حل و داخل مخلوط آب مرغ و شربت مي ريزيم .

6- برنج را آبكـش نموده و سپس ته ديگ را دو سه قاشق روغن و نصــف ليوان آب مي ريزيم . نصف از برنج آبكش شده را در ديگ ميريزيم .

7- نصف خلال بادام و خلال پرتقال يا نارنج را روي برنج ريخته و دو سه كفگير از برنج روي آنها مي ريزيم .

8- قطعـات مرغ يا گوشت راروي برنج داخل ديگ قرار دهيد و بقيه برنـج راروي آن بريزيد و درب ديگ را گذاشته وديگ را روي آتش بگذاريد برنج بخار كند .

9- درب ديـگ رابرداشته و مخلــوط آب مرغ و شربــت و زعفران را روي سطـح برنـج مي پاشيم و سپس ديگ را روي آتش قرار مي دهيم

10- موقع كشيدن برنج دو سه كفگير از برنج را با خـلال پسته و كمي زعفـران و بقيه خلال نـارنج يا پرتقال را مخلـوط مي كنيم پلو و مرغ را كه در ديـس كشيديـم ين مواد را روي برنج تزئين مي نمائيم .

* ميتوان كل شربت را در موقع كشيدن اضافه نمود و در موقع دم كردن اين كار را نكرد

 

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×