رفتن به مطلب
Negarita

ته چین دنده

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.

 

[align=CENTER]

[/align]

مواد لازم برای 4 نفر

  • برنج: 4 پیمانه، خیس كرده
  • دنده گوسفند: 800 گرم، خرد شده
  • پیاز متوسط: یك عدد، چهارقاچ
  • سیر: 2 حبه
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • ماست خامه‌ای: 150 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • زعفران دم‌كرده: یك‌چهارم پیمانه
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه

 

دو قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و دنده را 5 دقیقه در‌ آن تفت دهید، سپس زردچوبه را با پیاز و سیر اضافه كرده و پس از 3 دقیقه 2 پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 2 ساعت آن را بپزید.4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمك در یك قابلمه به جوش بیاورید، سپس برنج را در آن بریزید و حدود 10 دقیقه بجوشانید تا مغز آن نرم شود، سپس آبكش كرده و كنار بگذارید.زرده‌ها را در یك كاسه بزرگ بزنید تا یكدست شود، سپس ماست و زعفران را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. دنده‌ها را در مایه ته‌چین بخوابانید و به خوبی مخلوط كنید.روغن باقیمانده را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و یك لایه برنج كف آن ریخته و صاف كنید. مایه دنده را روی آن ریخته و صاف كنید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید و ته‌چین را 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بكشد.

 

 

نکته :

 

1- هنگام دم كردن ته‌چین كمی آب در حد چند قاشق غذاخوری اضافه و 5 دقیقه شعله را زیاد كرده تا بخار كند، سپس شعله را كم كنید.

 

2- قبل از كشیدن غذا، دور ته‌چین را روغن بریزید تا قالبی جدا شود. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×