رفتن به مطلب
Negarita

ته چین دنده

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.

 

[align=CENTER]

[/align]

مواد لازم برای 4 نفر

  • برنج: 4 پیمانه، خیس كرده
  • دنده گوسفند: 800 گرم، خرد شده
  • پیاز متوسط: یك عدد، چهارقاچ
  • سیر: 2 حبه
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • ماست خامه‌ای: 150 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • زعفران دم‌كرده: یك‌چهارم پیمانه
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه

 

دو قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و دنده را 5 دقیقه در‌ آن تفت دهید، سپس زردچوبه را با پیاز و سیر اضافه كرده و پس از 3 دقیقه 2 پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 2 ساعت آن را بپزید.4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمك در یك قابلمه به جوش بیاورید، سپس برنج را در آن بریزید و حدود 10 دقیقه بجوشانید تا مغز آن نرم شود، سپس آبكش كرده و كنار بگذارید.زرده‌ها را در یك كاسه بزرگ بزنید تا یكدست شود، سپس ماست و زعفران را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. دنده‌ها را در مایه ته‌چین بخوابانید و به خوبی مخلوط كنید.روغن باقیمانده را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و یك لایه برنج كف آن ریخته و صاف كنید. مایه دنده را روی آن ریخته و صاف كنید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید و ته‌چین را 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بكشد.

 

 

نکته :

 

1- هنگام دم كردن ته‌چین كمی آب در حد چند قاشق غذاخوری اضافه و 5 دقیقه شعله را زیاد كرده تا بخار كند، سپس شعله را كم كنید.

 

2- قبل از كشیدن غذا، دور ته‌چین را روغن بریزید تا قالبی جدا شود. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×