رفتن به مطلب
Negarita

خورش استانبولی

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می‌كند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد.

 

[align=CENTER]

[/align]

مواد لازم برای 4 نفر:

  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
  • گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، رنده‌شده
  • رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

 

1 - سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتی‌متر حلقه‌حلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.

 

2 - پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آب‌جوش را همراه پوره گوجه‌فرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.

 

3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیب‌زمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب‌زمینی له می‌شود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.

نکات:

1 - اگر سیب‌زمینی استانبولی پوست نازك است، می‌توانید آن را با پوست استفاده كنید.

 

2 - می‌توانید قبل از سرو خورش یك قاشق چای‌خوری دارچین روی آن بپاشید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×