رفتن به مطلب
Negarita

اجیل پلو

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]اگر شما هم در خانواده‌تان کودک یا نوجوانی دارید که آخرین روزهای تعطیلات تابستانی خود را پشت‌سر می‌گذارد و برای فرا رسیدن ماه مهر لحظه‌شماری می‌کند، به شما پیشنهاد می‌کنیم برای تقویت حافظه، هوش و قدرت یادگیری او دست کم هفته‌ای یک بار در برنامه غذایی او آجیل‌پلو را بگنجانید. به این ترتیب می‌توانید دانش‌آموز خود را به لحاظ جسمی و روحی برای سال تحصیلی جدید آماده کنید.

[align=CENTER]

[/align]

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • کشمش پلویی: 100 گرم
  • آلبالوی تازه: 200 گرم
  • برگه زردآلو: 75 گر
  • ممغز گردو: 70 گرم
  • خلال بادام:70 گرم
  • خلال پسته: 70 گرم
  • پیازداغ: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
  • زعفران: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • دارچین: به میزان لازم

روش تهیه:

 

برای شروع، گوشت چرخ‌کرده را با پیازداغ، ادویه و نمک با مقدار اندکی روغن‌زیتون تف دهید تا رنگ آن برگردد، سپس آجیل‌ها را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و با مقدار بسیار اندکی روغن زیتون –یک قاشق غذاخوری- تف دهید تا آجیل‌ها براق و نرم شوند.

 

پس از آماده شدن این ترکیب‌ها، برنج را طبق روال همیشه پخته و آبکشی کنید. بعد از آبکشی برنج، آجیل‌ها را لابه‌لای آن بریزید و بگذارید دم بكشد تا آماده شود.

 

برای تزیین این غذا می‌توانید مقداری از مخلوط مغزهای مختلف و برنج را با زعفران ترکیب کنید و به این ترتیب روی آجیل‌پلو را با برنج زعفرانی، خوش آب و رنگ کنید.

نکته:

 

برای تهیه این غذا بهتر است از آلبالوی تازه استفاده کنید و سراغ مربای آلبالو یا آلبالوی خشک شده، نروید چون این نوع از آلبالوها نمی‌تواند طعم واقعی آجیل‌پلو را برای شما به همراه داشته باشد.

 

گنجاندن گردو در آجیل‌پلو که سرشار از مغزهای مقوی و پرخاصیت است، می‌تواند به شهروندان تهرانی که مدت زمان زیادی را در شلوغی شهر و آلودگی ناشی از ترافیک می‌گذرانند، کمک کند. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×