رفتن به مطلب
Negarita

طرز تهیه پلو قالبی

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]

مواد لازم

ماست و روغن از هر کدام نصف پيمانه

تخم‌مرغ چهار عدد

پسته و بادام خام و کشمش پلویی از هر کدام 100 گرم

مرغ بدون استخوان 400 گرم

برنج 700 گرم

نمك و فلفل و کره به ميزان لازم

آب مرغ يك پيمانه

جوش‌شيرين نصف قاشق چايخوري

آرد گندم 500 گرم

ادويه پلويي يك قاشق سوپخوري

 

 

[align=CENTER]

 

پلو قالبی[/align]

طرز تهيه

ابتدا مرغ را آب‌پز كرده سپس با كره تفت داده تا برشته شود برنج را به صورت كته دم كرده بگذاريد كمي خنك شود.

نيمي از بادام و پسته‌ها را با يك قاشق روغن تفت داده تا رنگ آنها كمي برگردد. ادويه و كشمش را اضافه كنيد، وقتي مخلوط شد آرد، آب مرغ، ماست، تخم‌مرغ، جوش‌شيرين، نمك و فلفل را بيفزاييد تا خمير نرمي به دست آيد.

مايه خمير را داخل قالب كيكي كه از قبل ديواره آن با روغن جامد كمي چرب شده بريزيد به اين صورت كه نصف بيشتر خمير را با وردنه به صورت نان صاف كرده به ديوار قالب بچسبانيد. درون آن برنج و يك لايه از مرغ، همين‌طور ادامه داده تا آنجايي كه قالب پر شود بقيه خمير را روي آن ريخته و صاف كرده و دو سر خمير را به هم بچسبانيد. درون فر به مدت 40 دقيقه با دماي 250 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا برشته شود. قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×