رفتن به مطلب
Negarita

پلو زعفرانی‌ با طعم‌ لیمو

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]● مواد لازم‌:

▪ آب‌مرغ‌: ۴ فنجان‌ (۱ لیتر)

▪ زعفران‌ ساییده‌: یك‌ چهارم‌ قاشق‌ چایخوری‌

▪ روغن‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ پیاز قرمز كوچك‌ خرد شده‌: ۲ عدد (۱۶۰ گرم‌)

▪ سیر له‌ كرده‌: ۲ حبه‌

▪ برگ‌ كاری‌ یا برگ‌ بو: ۶ عدد

▪ زنجبیل‌ تازه‌ رنده‌ كرده‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌

▪ برنج‌: ۲ فنجان‌ (۴۰۰ گرم‌)

▪ آب‌ لیمو تازه‌: یك‌ چهارم‌ لیوان‌ (۶۰میلی‌لیتر)

▪ گشنیز تازه‌ خرد كرده‌: یك‌ چهارم‌ لیوان‌

 

[align=CENTER]105112.imgcache3.jpg[/align]● طرز تهیه‌:

آب‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ای‌ روی‌ حرارت‌ گذاشته‌ تا به‌جوش‌ آید، سپس‌ خارج‌ از حرارت‌ زعفران‌ راداخل‌ آن‌ ریخته‌ و در آن‌ را به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ببندید و بگذارید بماند.

 

روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ روی‌ حرارت‌ داغ‌ كرده‌ وپیاز، سیر، زنجبیل‌ و برگ‌ كاری‌ را در آن‌ تفت‌دهید، تا پیاز نرم‌ شود، بعد رنده‌ لیمو را به‌ همراه‌برنج‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و كمی‌ تفت‌ دهید. اكنون‌آب‌ مرغ‌ را ریخته‌ و بگذارید به‌ جوش‌ بیاید، درظرف‌ را ببندید و حرارت‌ را ملایم‌ كنید تا آب‌ مرغ‌كشیده‌ شود و دم‌ بكشد.

 

اكنون‌ خارج‌ از حرارت‌، آب‌ لیمو و گشنیز تازه‌خرد كرده‌ را با پلو مخلوط كرده‌ و در ظرف‌ راببندید و به‌ مدت‌ ۵ دقیقه‌ بگذارید بماند، اینك‌غذا آماده‌ می‌باشد. لاز م‌ به‌ ذكر است‌ كه‌ برگ‌كاری‌ را در آخر طبخ‌ از غذا خارج‌ كنید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×