رفتن به مطلب
Negarita

پلو زعفرانی‌ با طعم‌ لیمو

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]● مواد لازم‌:

▪ آب‌مرغ‌: ۴ فنجان‌ (۱ لیتر)

▪ زعفران‌ ساییده‌: یك‌ چهارم‌ قاشق‌ چایخوری‌

▪ روغن‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ پیاز قرمز كوچك‌ خرد شده‌: ۲ عدد (۱۶۰ گرم‌)

▪ سیر له‌ كرده‌: ۲ حبه‌

▪ برگ‌ كاری‌ یا برگ‌ بو: ۶ عدد

▪ زنجبیل‌ تازه‌ رنده‌ كرده‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌

▪ برنج‌: ۲ فنجان‌ (۴۰۰ گرم‌)

▪ آب‌ لیمو تازه‌: یك‌ چهارم‌ لیوان‌ (۶۰میلی‌لیتر)

▪ گشنیز تازه‌ خرد كرده‌: یك‌ چهارم‌ لیوان‌

 

[align=CENTER]105112.imgcache3.jpg[/align]● طرز تهیه‌:

آب‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ای‌ روی‌ حرارت‌ گذاشته‌ تا به‌جوش‌ آید، سپس‌ خارج‌ از حرارت‌ زعفران‌ راداخل‌ آن‌ ریخته‌ و در آن‌ را به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ببندید و بگذارید بماند.

 

روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ روی‌ حرارت‌ داغ‌ كرده‌ وپیاز، سیر، زنجبیل‌ و برگ‌ كاری‌ را در آن‌ تفت‌دهید، تا پیاز نرم‌ شود، بعد رنده‌ لیمو را به‌ همراه‌برنج‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و كمی‌ تفت‌ دهید. اكنون‌آب‌ مرغ‌ را ریخته‌ و بگذارید به‌ جوش‌ بیاید، درظرف‌ را ببندید و حرارت‌ را ملایم‌ كنید تا آب‌ مرغ‌كشیده‌ شود و دم‌ بكشد.

 

اكنون‌ خارج‌ از حرارت‌، آب‌ لیمو و گشنیز تازه‌خرد كرده‌ را با پلو مخلوط كرده‌ و در ظرف‌ راببندید و به‌ مدت‌ ۵ دقیقه‌ بگذارید بماند، اینك‌غذا آماده‌ می‌باشد. لاز م‌ به‌ ذكر است‌ كه‌ برگ‌كاری‌ را در آخر طبخ‌ از غذا خارج‌ كنید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×