رفتن به مطلب
Negarita

طرز تهیه کشمش پلو ( اردبیلی )

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]مواد لازم

برنج پنج پيمانه

شير چهار پيمانه

آب سه پيمانه

كشمش 200 گرم

نمك و روغن به ميزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را مي‌شوييم، بعد شير و آب را در قابلمه روي برنج ريخته، نمك و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه مي‌كنيم و قابلمه را روي شعله گاز مي‌گذاريم تا آب و شير بخار شوند. قبل از اين كه برنج را دم كنيم، كشمش‌ها را روي سطح آن مي‌ريزيم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشيد كه حتما حرارت زير قابلمه كم باشد، چون شير خيلي زود مي‌سوزد و برنج را مي‌سوزاند.[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری

×