رفتن به مطلب
lovely-girl

بز قرمه (غذای کرمانی)

پست های پیشنهاد شده

ghgfh_200_200.jpg

 

این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است،

[JUSTIFY]مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :[/JUSTIFY] [align=JUSTIFY]

  • کشک ساییده / 3 پیمانه
  • گوشت سر دست و ماهیچه بزغاله / 1 کیلو
  • نخود نیم کوب / 2 پیمانه
  • سیر کوبیده / 1 بوته
  • سیر داغ / به میزان لازم
  • زعفران حل شده / 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز ساطوری / 5 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه / به میزان لازم
  • روغن / به میزان لازم

[/align] [JUSTIFY]طرز تهیه :[/JUSTIFY] [align=JUSTIFY]

گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم کنید. پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید. در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود. در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید. [/align] [JUSTIFY]نكات:[/JUSTIFY] [align=JUSTIFY]

  • بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
  • شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
  • [JUSTIFY] گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.[/JUSTIFY]

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×