رفتن به مطلب
lovely-girl

كباب ترش ( گيلان )

پست های پیشنهاد شده

image-d4b0_4c0254f1_200_200.jpg

 

كباب ترش يكي از كبابهاي محل شمال كشور است و در شهرهاي مختلف استانهاي گيلان و مازندران تهيه مي شود، در ادامه مطلب طرز تهيه و مواد لازم اين كباب لذيذ آمده است. [JUSTIFY]مواد لازم:[/JUSTIFY] [align=JUSTIFY]

  • گوشت / 300 گرم
  • پیاز بزرگ / 1 عدد (یا 2 تا کوچیک)
  • گردو / 50 گرم (من 80 گرم ریختم که زیاد بود)
  • انار ترش سابیده / 1 ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
  • سبزی معطر / 1.5 ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
  • رب انار ترش (غلیظ) / 1 ق م
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • کیوی / 1 عدد

[/align] [JUSTIFY]طرز تهيه:[/JUSTIFY] [JUSTIFY]پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در 1 ق غ آب رقیق شده (یا 2 ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم. گوشت را افزوده و 3 ساعت استراحت در یخچال می دهیم . کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ، نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره) این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.[/JUSTIFY] [JUSTIFY]نكات:[/JUSTIFY] [align=JUSTIFY]

  • اين كباب را به همراه كته سرو كنيد.
  • اگر فلفل اين كباب زياد باشد خوشمزه تر ميشود.
  • [JUSTIFY]حتماً نمک را در انتها به كباب اضافه كنيد تا گوشت نشود ( یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید )[/JUSTIFY]

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×