رفتن به مطلب
Negarita

مربای زردآلو

پست های پیشنهاد شده

[align=CENTER]مربای زردآلو

 

[align=CENTER]00142441.JPG

 

[/align]

با استفاده از زردالو، شکر ، کره و کمی وانیل در مدت زمان کمی، مربای خوشمزه*ای تهیه کنید.

 

مواد لازم:

زردآلو: یک کیلوگرم، شسته و خشک شود و هسته*های آن جدا شود. شکر: یک کیلوگرم

کره: 10 گرم

پودر وانیل: یک قاشق چای*خوری

 

 

روش تهیه:

• با استفاده از مخلوط کن، زردالوها را به صورت پوره درآورید.

• زردالوها را درون یک قابلمه 6 لیتری بریزید.

• شکر و وانیل را به زردالوها اضافه کنید.

• آرام آن را حرارت دهید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکرها حل شوند.

• کره را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

• در حالی که مخلوط را هم می*زنید، حرارت را زیاد کرده و بگذارید به طور کامل بجوشد.( 4 دقیقه به طور کامل بجوشد).

• ظرف را از روی حرارت برداشته و کف*های روی مخلوط را بیرون بریزید.

• مربای آماده شده را فورا درون ظرفی که از قبل آماده کرده*اید بریزید. [/align]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×