رفتن به مطلب

simin

Members
  • تعداد ارسال ها

    583
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آخرین بار برد simin در بهمن 5 2011

simin یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

اعتبار در سایت

6 Neutral

درباره simin

  • درجه
    Senior Member
  1. simin

    ๑۩۞۩๑ مشـــــــاعره باضرب المثل ๑۩۞۩๑

    تا توانی دلی به دست آور . . .
  2. simin

    ๑۩۞۩๑ مشـــــــاعره سنتی ๑۩۞۩๑

    من که از یاد تمام تمام آشنایان رفته ام وای بر من گرز تو هم روزی فراموشم کنی
  3. مواد لازم :خمیر پیتزابه مقدار لازمژامبون مرغ یا گوشت250 گرمپیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوریسس پیتزا3-2 قاشق سوپخوریفلفل دلمه ای خلال شده1 عدد متوسطگوجه فرنگی2 عدد متوسطپنیر پیتزا250 گرمروغن زیتون یا مایع2 قاشق سوپخوریآویشن1 قاشق سوپخوریطرز تهیهابتدا ژامبون را چرخ کرده و کمی سرخ می کنیم. کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سس پیتزا را روی خمیر ما لیده و کمی روغن مایع یا زیتون روی آن می ریزیم . فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ خرد شده را به همراه پیاز سرخ شده ، روی خمیر پیتزا قرار می دهیم . سپس آویشن را بر روی این مواد می ریزیم . در انتها پنیر پیتزا را رنده کرده و روی مواد را کاملاً با پنیر می پوشانیم.( البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد) سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده است، قرار می دهیم. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا ، آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن می
  4. simin

    پیتزا پپرونی و ذرت

    مواد لازم :سیر رنده شده یک حبه کوچکروغن زیتونیک قاشق غذاخوریسس گوجه فرنگی به اندازه لازمپپرونی (نوعی سوسیس تند) 175 گرمذرت پخته 175 گرمجعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوریپنیر پیتزا 50 گرمپنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوریطرز تهیه : 1- خمیر پیتزا را آماده کرده و در سینی پهن می کنیم. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت گرم می کنیم. آنگاه سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سپس سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن پخش می کنیم. 2- پپرونی ها را حلقه کرده و روی سس می چینیم. سپس پیتزا را در فر گذاشته و 10 دقیقه می پزیم. 3- دوباره پیتزا را بیرون آورده و روی آن ذرت ، جعفری و پنیرها را می پاشیم و باز هم 10 دقیقه ی دیگر در فر می گذاریم تا روی آن مقداری طلایی شود.
  5. مواد لازم برای دو پیتزا در قالب 25 سانتی :میگوی پاک کرده 300 گرمپیازخرد شده 1عدد متوسطگوجه‌فرنگی خردشده 2 عدد متوسطفلفل دلمه‌‌ای سبز خردشده 1عدد متوسطقارچ ورقه ورقه شده 100گرمسس پیتزا(طرز تهیه آن در پایین آمده است) به‌مقدار لازمپنیر فیلا فیلا رنده شده 350 گرمزیتون بدون هسته 6- 5 عددسیر رنده شده 2حبهنمک و فلفل و ارگانو به‌میزان لازمروش تهیه‌ی پیتزای میگو: خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید. فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌مدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت 10 دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود. مواد لازم برای سُس پیتزا:رب گوجه‌فرنگی 1پیمانهآویشن 1 قاشق سوپ‌خوریفلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوریفلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوریجوزهندی 1 قاشق چای‌خوریدارچین 1 قاشق چای‌خوریشکر 2 قاشق سوپ‌خوریسرکه نصف پیمانهنمک نصف قاشق چای‌خوریپودر سیر نصف قاشق چای‌خوریادویه‌ی کاری 1 قاشق چای‌خوری هل نصف قاشق چای‌خوریروغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوریروش تهیه سُس :تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است. مواد لازم برای خمیر پیتزا:آب گرم 1پیمانهخمیرترش 1قاشق سوپخوریآرد سفید گندم 3- 5/2 پیمانه شکر 1قاشق چایخوری نمک 1قاشق چایخوریروش تهیه‌ی خمیر: آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد). سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.
  6. مواد لازم :گوشت چرخ کرده 1 کیلوپیاز رنده شده 1 عددنمک و فلفل به مقدار لازمخردل 1 قاشق مرباخوریفلفل سبز نرم شده 1 عددکاهو به مقدار لازمسس گوجه فرنگی به مقدار لازمسس مایونز به مقدار لازم طرز تهیه : گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته ایم سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.
  7. این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد. مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر): آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم) شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم) نمک یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای تهیه ی پیتزا: کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم) گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط پیاز خلال شده 1 عدد متوسط سیر خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری پنیر گودای رنده شده 50 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان تازه برای تزیین مقداری روش تهیه ی خمیر پیتزا: - کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند. - سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد. طرز تهیه ی پیتزا: - روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید. - خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید. - پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید. - کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند. - سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید. - گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید. - نمک و فلفل را اضافه نمایید. - دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود. - سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید. - پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.
  8. simin

    ساندویچ قارچ و سیر

    ساندویچ قارچ و سیر اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای سر كاری‌تان ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده كردن یك ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم. فقط مواد لازم زیر را ـ كه خیلی هم زیاد و عجیب و غریب نیستند ـ روی تكه كاغذی یادداشت كرده و در راه برگشت به خانه تهیه كنید. مواد لازم برای 4 نفر: 6 قاشق سوپ‌خوری كره مارگارین یا روغن جامد 2 حبه سیر 350 گرم قارچ یك عدد نان فرانسوی بزرگ چند ساقه جعفری تازه نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: 1 ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید. سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید. نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می توانید از جعفری فریز شده نیز استفاده کنید. 2 ـ تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. 3 ـ قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود. 4 ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تست كنید. 5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. 6- حالا هر كدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان كنید. توضیح: مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید. مدت زمان آماده‌سازی :10 دقیقه مدت زمان پخت : 10 دقیقه
  9. simin

    ساندویچ بدون نان

    ساندويچي که نان ندارد مواد لازم: سينه مرغ 100 گرم کرفس يک چهارم پيمانه مغز گردو 5 عدد پياز 1 قاشق غذاخوري مايونز کم‌چرب 1 قاشق غذاخوري پودر کاري يک دوم قاشق چايخوري نمک يک چهارم قاشق غذاخوري کاهو 3 يا 4 برگطرز تهيه: * ابتدا سينه مرغ را پخته و آن را به قطعات مکعبي کوچک ريز کنيد. * سپس مغز گردوها را خرد کرده و با بقيه مواد در يک کاسه مخلوط کنيد. مخلوط کردن را براي مدت بيشتري ادامه دهيد تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند و منظره ‌ا‌ي کاملا يک دست ايجاد کنند. * برگ‌ هاي کاهو را روي يک سطح مسطح قرار دهيد طوري که دو طرف برگ روي هم بيفتد و پوششي براي مواد شما ايجاد کند. * مواد را طوري داخل برگ کاهو بريزيد که از يک لبه برگ به مقدار 2 تا 3 سانتي ‌متر فاصله داشته باشد. اين قسمت از برگ را مي‌ توانيد روي مواد برگردانيد و با استفاده از خلال دندان در محل خود ثابت کنيد. ساندويچ سالاد مرغ با برگ کاهو يک وعده غذايي مناسب براي ناهار است. برگ کاهو در واقع در اينجا جايگزين نان شده است تا به کساني که مي‌ خواهند در رژيم غذايي خود از کالري کمتري استفاده کنند کمک کند. کاهو به هضم غذا کمک مي ‌کند و باعث حفظ سلامتي کبد مي ‌شود. به عنوان يک قانون کلي هرچه برگ کاهو سبزتر باشد ارزش تغذيه ‌اي آن بالاتر است. کاهو منبع خوبي از ريبوفلاوين، ويتامين B6، کلسيم، منيزيم، فسفر و مس است. به ‌علاوه فيبر، ويتامين A، ويتامين C، ويتامين K، تيامين، فولات، آهن ، پتاسيم و منگنز نيز در آن يافت مي ‌شود. از بين ويتامين‌ ها بيشترين مقدار به ويتامين A اختصاص دارد. کالري موجود در يک برگ خارجي کاهو که حدودا 28 گرم وزن داشته باشد 8/4 است که بيشتر انرژي آن از کربوهيدرات‌ ها حاصل مي ‌شود. همچنين بيشترين ماده معدني که در اين برگ کاهو وجود دارد پتاسيم است که 2/69 درصد از کل مواد معدني موجود در برگ کاهو را تشکيل مي‌ دهد. گردو به غذا طعم جديدي مي ‌دهد که هر کسي انتظار آن را ندارد. همچنين مي ‌توانيد در مخلوط خود از هويج يا فلفل دلمه نيز استفاده کنيد. غذايي که امروز معرفي کرديم حاوي 303 کالري است و داراي 23 گرم چربي، 22 گرم پروتئين، 6 گرم کربوهيدرات، 3 گرم فيبر، 54 ميلي ‌گرم کلسترول و 164 ميلي ‌گرم سديم مي‌ باشد.
  10. مواد لازم: گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری خمیر پیتزا 2 عدد پنیر موزارلا 200 گرم فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز از هر کدام یک دوم عدد بادمجان حلقه ای سرخ شده 3 عدد روش تهیه: * گوشت را با پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. * سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود. * حالا از این مواد روی سطح خمیر پیتزا ریخته و سپس پنیر پیتزا(موزارلا) را روی سُس گوشت بریزید. * فلفل های دلمه ای را به صورت خلالی خرد کنید و روی پنیر قرار دهید. * اکنون بادمجان ها را روی آن ها بچینید. * در پایان روی تمام مواد پودر آویشن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. انرژی کل: 3000 کیلو کالری
  11. مواد لازم:آرد 225 گرم(یک و نیم فنجان) کره 30 گرم شیر 125 میلی لیتر(نصف فنجان) سُس مایونز به میزان کافی سُس آواکادو 200 گرم سینه مرغ پخته شده 75 گرم روش تهیه: درجه ی فر را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سینی درون فر باید فاقد کاغذ نچسب باشد. آرد را درون ظرفی بریزید. با استفاده از انگشتان تان کره را درون آرد له کرده، کاملا با هم ترکیب کنید. سپس شیر را به آن ها اضافه نموده، آن قدر به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده به صورت خمیر در بیاید و خودش را بگیرد. خمیر تهیه شده می بایست نرم بوده ولی نباید چسبناک باشد. خمیر را با دست جمع کنید. روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر آماده شده را روی آن قرار دهید. خمیر را ورز دهید تا کاملا صاف و یک دست شود. روی وردنه ای کمی آرد بریزید و سپس خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت 7 میلی متر برسد. از قالب ستاره ای با قطر 7.5 سانتی متر استفاده کنید و آن را درون خمیر فرو کنید. حال خمیرهای ستاره شکل را به فاصله 2 سانتی متر درون سینی داخل فر قرار دهید. اجازه دهید ستاره ها داخل فری که آن را از پیش گرم کرده اید به مدت 8 دقیقه بپزند. زمانی که ستاره ها طلایی رنگ شدند و یا بر اثر ضربه ی نوک انگشت تان به سطح آن ها، احساس کردید که توخالی و پوک شده اند، آن ها را از فر خارج نمایید و بگذارید تا سرد شوند. از یک چاقوی دنده دار استفاده کنید و نان های ستاره ای را از قسمت ارتفاع آن ها به دو نیم تقسیم کنید. سطح داخلی یک نیمه از ستاره ها را با مایونز و سطح دیگری را با سس آواکادو بپوشانید. با قرار دادن سینه ی مرغ پخته شده میان آن ها، ساندویچ های ستاره ای شما آماده سرو هستند. نوش جان!
  12. simin

    همبر گر

    مواد لازم برای 8 تکه پودر سوخاری دو سوم فنجان شیر 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد پیاز رنده شده 1 عدد گوشت چرخ کرده 600 گرم نمک 1 قاشق چای خوری فلفل به میزان لازم سبزیجات معطر نصف قاشق چای خوری شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری سُس گوجه فرنگی یک سوم فنجان خردل خشک 1 قاشق چای خوری روش تهیه دمای فر را روی 350 درجه تنظیم نمایید. تخم مرغ ها را بزنید تا کاملا صاف و یک دست شوند. پودر سوخاری، شیر، تخم مرغ و پیاز را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس گوشت، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را به ترکیبات اضافه نموده و کاملا با هم مخلوط کنید. میزان مناسبی از ترکیبات گوشت را بردارید و آن ها با دستان تان به شکل دایره درآورده، داخل ظرفی بچینید. شکر قهوه ای، سس گوجه فرنگی و خردل را با هم ترکیب کنید و آن را روی همبرگرها بریزید. این غذا می بایست به مدت 1 ساعت داخل فر بماند تا کاملا پخته شود. هر یک عدد از این همبرگرها که حدود 153 گرم وزن دارد، چیزی در حدود 290 کالری، انرژی به بدن شما می رساند. نوش جان بفرمایید و لذت ببرید.
  13. simin

    ساندویچ دلقکی

    مواد لازمروغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سیر 1 حبه کوچک گوجه فرنگی رنده شده با له شده 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی 1 قاشق چای‌خوری آب داغ 1 قاشق غذاخوری نان پیتزا چند عدد کوچک پنیر چدار 50 گرم ذرت، گوجه فرنگی، فلفل سبز و زیتون سیاه برای تزئین روش تهیه 1 - پیازها را داخل روغن اندکی سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده، به مدت یک دقیقه حرارت دهید. بعد از آن گوجه فرنگی‌های له شده، سس گوجه فرنگی و آب را به آن‌ها اضافه نمایید. 2 – نان‌های پیتزا را با حرارت کم سرخ کنید تا ترد شوند. 3 – حالا با مایع گوجه فرنگی آماده شده، روی نان پیتزاها را بپوشانید. 4 – پنیر رنده شده را روی تمام سطح پیتزاها بپاشید. 5 – می‌توانید با ذرت بخارپز شده، گوجه فرنگی، فلفل سبز و زیتون سیاه ظاهر پیتزا به صورت چهره‌ای شبیه دلقک‌ها تزئین نمایید. 6 – به مدت 1 یا 2 دقیقه پیتزاها را داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر روی آن‌ها ذوب شود. غذا آماده است. نوش جان کوچولوی نازنین.
  14. مواد لازم نان تست دو عدد سس مایونز یک و نیم قاشق مرباخوری سس خردل نصف قاشق مرباخوری سینه مرغ کبابی چند عدد رب انار دو قاشق مرباخوری برگ شاهی چند عدد طرز تهیه روی یکی از نان‌ها سس مایونز و روی نان دیگر سس خردل بمالید. سپس سینه نازک کبابی مرغ را روی آن قرار داده و کمی رب انار روی آن بمالید. سپس برگ‌های شاهی را با دست خرد کرده و روی آن قرار داده و با قرار دادن نان تست دیگر ساندویچ را کامل کنید.
×