ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Java و Active-x
نویسنده پیام
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #21
RE: Java و Active-x
شروع برنامه نویسی با جاوا

اولین برنامه ای که می نویسیم یک برنامه متکی به خود است بنام Hello World . تفاوت یک برنامه متکی به خود و یک اپلت آن است که در برنامه متکی به خود ( که از این به بعد به آن فقط برنامه خواهیم گفت ) از متدی بنام main( ) استفاده می شود در حالیکه اپلت چنین متدی ندارد .
برنامه Hello World بسیار ساده است و فقط جمله “Hello World” را نمایش می دهد با این حال می توان از آن به عنوان سنگ بنای برنامه های پیشرفته تر استفاده کرد چون تمام برنامه های جاوا ساختار کلی مشابهی دارند . بطور مثال به لیست زیر نگاه کنید :

[تصویر:  12.gif]
برای کامپایل کردن برنامه باید از کامپایلر جاوا (javac) استفاده کرد روش کار چنین است :
Java HelloWorld. java
کامپایلر بعد از پایان کار یک فایل کلاس بنام HelloWorld. Class تولید خواهد کرد . اصولاً کامپایلر برای هر کلاس برنامه یک فایل کلاس جداگانه تولید خواهد کرد . فایل تولید شده یک فایل اجرایی مستقل نیست . برای اجرای این فایل باید از اینترپرتر جاوا استفاده کرد . اینترپرتر جاوا ، Java نام دارد . برای اجرای فایل کلاس تولید شده چنین باید کرد :
Java HelloWorld
اگر همه چیز درست پیش رفته باشد ، باید جمله “Hello World!” را روی صفحه کامپیوتر خود مشاهده کنید . نکته : دقت کنید که کامپایلر جاوا و اینترپرتر جاوا دو چیز متفاوتند . کامپایلر از فایل متن برنامه یک فایل کلاس می سازد و اینترپرتر فایل کلاس را اجرا می کند .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 08:51 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #22
RE: Java و Active-x
ایجاد اپلت با ایجاد برنامه فرق دارد و قواعد متفاوتی بر آن حمکفرماست . یک اپلت برای اجرا در صفحات وب نوشته می شود ، بنابراین کمی پیچیده تر از یک برنامه است . در واقع یک اپلت تا زمانی که در یک کاوشگر اجرا نشود خروجی خود را نمایش نخواهد داد .
باید سعی شود برنامه ها ، اپلت ها و صفحات وب را در دایرکتوریهای جداگانه ذخیره کرد . اپلتی که در این قسمت می نویسیم Hello World Applet نام دارد . به لیست زیر نگاه کنید :

[تصویر:  13.gif]

اپلت را با نام HelloWorldApplet. Java ذخیره کنید. در مورد یک اپلت باید به چند نکته توجه کنید :
دستور import در خط 1 شبیه دستور #include در زبان C است با این دستور اپلت می تواند از کلاسهای JDK برای کارهای گرافیکی استفاده کند .
متد Paint ( ) برای نمایش محتویات اپلت است در این جا عبارت Hello World ! روی صفحه نمایش داده خواهد شد اپلت ها متد main( ) ندارند و به جای آن از متدهای init( ) و Start( ) یا Paint ( ) استفاده می کنند .
برای کامپایل کردن این اپلت چنین باید کرد java Hello World Applet. java در این حالت هم کامپایلر یک فایل کلاس به نام Hello World Applet. Class ایجاد خواهد کرد اما برای اجرای یک اپلت یک قدم دیگر هم باید برداشت و آن ایجاد یک فایل HTML است که اپلت در آن اجرا خواهد شد می توانید یک فایل HTML را برای این منظور مشاهده کنید .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 08:52 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #23
RE: Java و Active-x
ک HTML برای اجرای اپلت Hello World

[تصویر:  14.gif]

تحلیل برنامه :
برای اجرای یک اپلت در فایل HTML باید از برچسب < applet > استفاده کرد برای مشخص کردن نام کلاسی که اپلت در آن است از صفت CODE استفاده کنید . برای مشخص کردن ابعاد پنجره ای که اپلت در آن اجرا خواهد شد از صفت های Width و Height استفاده کنید . اعداد مشخص شده بر حسب پیکسل هستند این فایل را با نام HelloWorldApplet.html ذخیره کنید حالا آماده اید تا اپلت را اجرا کنید این کار به دو روش امکانپذیر است :
1- استفاده از کاوشگرهای مجهز به جاوا مانند Net Scape
2- استفاده از برنامه Applet Viewer که با JDK می آید . این برنامه کل صفحه وب را نمی تواند نمایش دهد و فقط اپلت را نمایش خواهد داد .
برای دیدن اپلت در یک کاوشگر ، فایل html فوق را باز کنید ، با این کار صفحه وب و اپلت درون آن به نمایش در خواهد آمد . روش استفاده از applet viewer چنین است .
نکته : با وجود اینکه می توان برنامه applet viewer را از محل فایل html اجرا کرد ولی در این حالت بدون بستن آن نمی توان اپلت را مجدداً بار کرد . در حالیکه اگر مشاهده گر اپلت از محل دیگری اجرا شود ( مانند دستور فوق) می توان یک اپلت را تغییر داده ، مجدداً کامپایل کرده و سپس دوباره در مشاهده گر بار کرد .
بطور کلی جاوا یک زبان برنامه نویسی است که با آن می توان برنامه های متنوعی نوشت بیشترین کاربرد جاوا در اینجا اپلتهایی است که در کاوشگرهای وب قابل مشاهده هستند .
اپلتها برنامه هایی هستند که جزیی از صفحات وب محسوب می شوند . تقریباً هر کاری با اپلت ها امکانپذیر است .
قدرت جاوا در سادگی و استقلال از آن بستر سخت افزاری ( چه در فایل منبع برنامه و چه در کد باینری آن ) است . با جاوا می توان برنامه هایی هم نوشت که بدون کاوشگرهای وب قابل اجرا باشند . اپلت های جاوا را فقط در فایلهای HTML می توان مورد استفاده قرار داد .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 08:55 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #24
RE: Java و Active-x
برنامه نویسی شی ء گرا و جاوا

(Object Oriented Programming – OOP) یکی از بزرگترین ایده های برنامه نویسی در دو دهه اخیر است که نیاز به تسلط کامل دارد .

مفاهیم برنامه نویسی شی ء گرا :

برنامه نویسی شی ء گرا قصد دارد مدلی از دنیای واقعی را وارد برنامه نویسی کامپیوتر کند دنیای اطراف ما از اشیاء ساخته شده است .

اشیاء (Objects) و کلاسها (Classes) :

شیی ء کلیدی ترین مفهوم برنامه نویسی شی گرا است هر شی ء یک حالت و رفتار دارد و برنامه عبارت است از بر هم کنش بین اشیاء . حالت یک شی ء عبارت است از متغییرهای عناصر داده ای شییء و مقدار آنها . رفتار یک شی ء را متدهای آن تعیین می کند . شیء در واقع مقداری کد است که کار خاصیتی انجام می دهد .
هر شیء کپسولی است از مقداری متغییر و کد که کار نگهداری و به روز در آوردن آنها را ساده می کند . معمولاً درون یک شیء از دسترس دنیای خارج به دور است و برای کار با آن باید از ارسال پیام استفاده کرد . مزیتش آن است که کاربر برای کار با آن هیچ نیازی به دانستن مکانیزم های درونی آن ندارد و فقط باید ساختار پیام ها را بداند . معمولاً ساختار پیام ها در اشیاء مختلف یکسان است . در دنیای واقعی هم وضع به همین منوال است مثلاً برای استفاده از یک تلویزیون شما هیچ نیازی به آشنایی با پیچیدگیهای درون آن ندارید فقط کافی است بدانید که باید آن را به برق زده و روشن کنید و یک کانال را انتخاب کنید . کلاس در واقع الگویی است برای ایجاد شیء . در واسط برنامه نویسی جاوا (java API) چندین کلاس مختلف وجود دارد .
چندین کلاس با هم یک کتابخانه کلاس Class Library می سازند .
برنامه نویسی جاوا اصولاً چیزی نیست جز طراحی و پیاده سازی کلاس ها .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 08:56 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #25
RE: Java و Active-x
برنامه نویسی شیء گرا در جاوا

برنامه نویسی شیء (OOP) یکی از بزرگترین ایده های برنامه نویسی در دو دهه اخیر است ، اما تسلط کامل بر این ایده به سالها زمان و ممارست نیاز دارد . برنامه نویسی شیء در واقع پیوند دنیای واقعی با برنامه نویسی کامپیوتر است . در اینجا با مفاهیم برنامه نویسی شیء گرا در جاوا ، و ارتباط این مفاهیم با ساختار برنامه ها آشنا می شویم :
• شیء و کلاس چیست و رابطه آنها چگونه است .
• یک شیء یا کلاس دو جزء مهم دارد : رفتار و حالت .
• وراثت و نقش آن در طراحی برنامه ها .
• بسته ها و واسط ها در جاوا .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 08:57 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #26
RE: Java و Active-x
ایجاد یک کلاس

در این قسمت یک مثال عملی خواهیم آورد . در این مثال یک موتور سیکلت را شبیه سازی می کنیم . یک موتور سیکلت واقعی دارای حالت و رفتار خاص خود است . حالت موتور سیکلت در واقع همان خواص آن ( مانند رنگ ، مدل ، نوع و ... ) است . مجموع این خواص یک موتور سیکلت خاص را مشخص خواهند کرد که از موتور سیکلت های دیگر قابل تمیز است . هر شیء وهله ایست از یک کلاس . کلاس موجودی قابل لمس نیست ، در حالیکه شیء موجودی است قابل لمس که به کلاس خود موجودیت داده است . مثلاً ، انسان یک کلاس است در حالیکه شما نمونه ای هستید از کلاس انسان ، شما موجودیت دارید در حالیکه چیزی بنام انسان وجود خارجی ندارد، بلکه در اشیاء خاص ( من ، شما ، دیگران ) موجودیت می یابد .
موتور سیکلت ما دارای رفتارهایی هم هست ، رفتارهایی مانند روشن شدن ، خاموش شدن ، تعویض دنده ، سرعت گرفتن ، ترمز کردن و غیره . ادیتور خود را اجرا کنید و کلاس موتور سیکلت را مانند ذیل تعریف کنید :

[تصویر:  15.gif]
البته این کلاس هنوز کار چندانی انجام نمی دهد ( در واقع هیچ کاری انجام نمی دهد !) اجازه دهید کارمان را با تعریف چند متغییر حالت ادامه دهیم ، این تعریف ها را بعد از { وارد کنید :

[تصویر:  16.gif]
نکته :
بر خلاف C ، متغییرهای Boolean فقط مقادیر True یا False می گیرند و نمی توانند عدد بگیرند .
حال چند رفتار (متد ) به این کلاس اضافه می کنیم .
گفتیم که یک موتور سیکلت می تواند رفتارهای متعددی داشته باشد ولی ما در اینجا برای سادگی کار فقط متد روشن شدن موتور را پیاده سازی خواهیم کرد .
کد ذیل را بعد از تعریف متغییرهای حالت اضافه کنید :

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 09:05 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #27
RE: Java و Active-x
[تصویر:  17.gif]

این متد ابتدا تست می کند که آیا موتور روشن است (engineState= =True) ، اگر چنین باشد فقط با پیامی این موضوع را گوشزد می کند . اگر موتور روشن نباشد، آن را روشن کرده و پیام می دهد که کارش را به پایان رسانده است .
کلاس را با نام Motorcycle.java ذخیره کنید . این کلاس تا اینجا باید چنین باشد :

[تصویر:  18.gif]
قبل از کامپایل کردن این کلاس ، اجازه دهید یک متد دیگر به آن اضافه کنیم . این متد ShowArts ، مقدار فعلی متغییرهای حالت یک وهله خاص از این کلاس را نمایش خواهند داد . این متد چنین است :

[تصویر:  19.gif]
این متد دو خط اطلاعات روی صفحه نمایش خواهد داد .
خط اول رنگ و نوع موتور سیکلت ، و خط دوم حالت موتور آن را نمایش می دهد .
فایل را ذخیره کرده و سپس آن را با javac کامپایل کنید :
Javac Motorcycle.java
اگر سعی شود این کلاس را با اینترپرتر جاوا اجرا کنید ، با خطا مواجه خواهید شد چون اینترپرتر دنبال متدی بنام main() می گردد و چون آن را نمی یابد پیام خطای ذیل را نمایش خواهد داد :
In class Motorcycle:void mail (string args[])is not defined
برای آنکه این کلاس را عملیاتی کنیم باید یک برنامه جاوا بنویسیم و در آن از این کلاس استفاده کنیم .
اما روش ساده تر آن است که به این کلاس یک متد main() اضافه کنیم . لیست زیر این متد را نشان می دهد .


[تصویر:  21.gif]
با اضافه کردن این متد ، کلاس Motorcycle اکنون یک برنامه است و می توان آنرا کامپایل و اجرا کرد . خروجی برنامه شبیه ذیل خواهد بود :

[تصویر:  20.gif]

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 09:08 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #28
RE: Java و Active-x
تحلیل برنامه

چیزهایی که در متد ()main می بینید خط 1 تعریف متد main() است و شما آن را همواره به همین شکل خواهید دید . در خط 2 یک شیء از کلاس Motorcycle بنام m تعریف شده است . توجه کنید که با کلاس ها به طور منظم کاری صورت نمی گیرد بلکه یک وهله از آنها ( یک شیء ) مورد استفاده قرار می گیرد . در خطهای 3 و 4 متغییرهای حالت این شییء ست می شوند : Yamaha RZ350 و رنگ زرد . در خط های 5 و 6 متد ShowArts() فراخوانی می شود ( در حقیقت فقط خط 6 فراخوانی این متد است و خط 5 فقط پیامی است مبنی بر فراخوان آن ) . این متد نوع ، رنگ و روشن یا خاموش بودن شییء موتور سیکلت را نمایش خواهد داد . توجه کنید که در ابتدا موتور خاموش است .
خط 7 یک خط رسم می کند که قسمتهای مختلف خروجی را از هم جدا می کند و فقط برای شکیل تر شدن برنامه است . در خط 9 با فراخوانی متد startEngine موتور روشن می شود . خط 12 دوباره متد showArts() را فراخوانی کرده و مقدار متغییرهای حالت را نمایش می دهد . در این لحظه موتور روشن است .
خط 15 سعی می کند که موتور را دوباره روشن کند ، ولی موتور قبلاً روشن شده است و پیام داده شده هم موید همین مطلب است .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 09:18 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #29
RE: Java و Active-x
وراثت -Inheritance

وراثت یکی از کلیدی ترین مفاهیم برنامه نویسی شیء گراست و تاثیر مستقیمی روی نحوه طراحی و نوشتن کلاس های جاوا دارد . وراثت مکانیزمی است برای تغییر شکل دادن به کلاس ها و استفاده مجدد از آنها ، با مکانیزم وراثت می توان به طور خودکار از اطلاعات کلاس های دیگر استفاده کرد .
اصطلاح جدید ( وراثت تمام کلاسها را در یک سلسله مراتب گرد آورده و مرتب می کند .) به شکل زیر نگاه کنید .

[تصویر:  9.gif]
هر کلاس یک فوق کلاس (Super class) ، و یک یا چند زیر کلاس (Sub Class) دارد .
هر کلاس از کلاسهای بالاتر خود در این سلسله مراتب ارث می برد و به کلاس پایین تر از خود ارث می دهد . هر زیر کلاس تمام متدها و متغییرهای فوق کلاس خود را به ارث می برد و دیگر نیازی به تعریف مجدد آنها وجود ندارد .
بالاترین کلاس در سلسله مراتب کلاس های جاوا کلاس Object است و تمام کلاسهای دیگر از این کلاس مشتق می شوند . این کلاس تعیین کننده کلی ترین متدها و خواص تمام کلاس های ذیل خود است . معمولاً کلاس ها ضمن ارث بردن از کلاسهای بالاتر از خود ، چیزهایی را به آن اضافه و پیاده سازی می کنند .

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 09:19 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
! Omid StaR ! آفلاین
امید کریم زاده
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 4,723
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 104
ارسال: #30
RE: Java و Active-x
ایجاد سلسله مراتب کلاس

وقتی تعداد کلاس ها زیاد است ، منطقی است که آنها را در یک سلسله مراتب گرد آوریم تا بتوانیم نحوه به ارث رسیدن متدها و خواص را بهتر کنترل کنیم . بدین ترتیب نیاز به دوباره نویسی کدها به حداقل رسیده و هنگام نیاز به تغییر کدها نیز اصلاحات فقط در یک نقطه انجام خواهد شد و از آنجا به تمام نقاط دیگر دسترسی خواهند یافت .
اجازه دهید با استفاده از مثال Motorcycle موضوع را روشنتر کنیم . دیدید که کلاس Motorcycle چگونه طراحی شد ( و بخوبی کار کرد ). حال فرض کنید بخواهیم کلاس جدیدی بنام Car ( اتومبیل ) بسازیم . موتور سیکلت و اتومبیل شباهتهای زیادی با هم دارند . در نظر اول بنظر می رسد که بهتر است کلاس Motorcycle را باز کنیم و اطلاعات درون آن را به داخل کلاس جدیدی بنام Car کپی کنیم . اما ایده بهتری هم وجود دارد و آن انتقال اطلاعات مشترک این دو کلاس به یک کلاس کلی تر است . با اینکه این روش کار بیشتری می طلبد ولی توسعه آن و ایجاد کلاسهای جدیدتر ( مانند دوچرخه ، کامیون و غیره ) را ساده تر خواهد کرد .
اجازه دهید با شروع از بالاترین کلاس جاوا در سلسله مراتب کلاس ها ، یعنی کلاس Object ، یک سلسله مراتب جدید بسازیم . کلی ترین کلاسی که می تواند این دو وسیله نقلیه را در خود جای دهد را کلاس Vehicle می نامیم . یک وسیله نقلیه (Vehicle) چیزی است که می تواند فردی را از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل کند . در کلاس Vehicle فقط رفتار انتقال از نقطه a به نقطه b را تعریف خواهیم کرد و نه هیچ چیز بیشتر .
در ذیل کلاس Vehicle چه چیزی باید قرار دهیم ؟ مثلاً ماشین متحرک با نیروی انسانی و ماشین متحرک با موتور چطور است ؟ ماشین متحرک با نیروی انسان مثلاً می تواند پدال داشته باشد ( و یا هر مکانیزمی برای انتقال حرکت انسان به ماشین ). ماشین متحرک با موتور هم ( به احتمال زیاد! ) یک موتور دارد ، به سوخت نیاز دارد و به وسیله ای برای تنظیم سرعت . در ذیل کلاس Engine Powered Vehicle می توانیم چند کلاس مثل Car ، Motorcycle و Truck قرار دهیم . ولی می توانیم با ایجاد یک کلاس بینایی باز هم رفتارها را تقسیم بندی کنیم .
بالاخره کلاس Motorcycle را در ذیل کلاس Two Wheeled ( دو چرخ ) قرار داده ایم . اما شاید بپرسید که خواصی مثل رنگ و نوع را کجا باید قرار داد ؟ می توان این خواص را در کلاس Vehicle قرار داد تا تمام زیر کلاسها آنها را به ارث ببرند . تنها چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که وقتی یک حالت ( خاصیت ) یا رفتار را تعریف کردید ، دیگر به طور خودکار در سلسله مراتب به تمام زیر کلاسها انتقال خواهد یافت ( به ارث خواهد رسید ).

زندگی به من آموخت

که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم
که به او محبت فراوانی کرده ام
19-02-2012 09:42 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | کنکور آسان است | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | سایت پزشکی دکتر طب | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | تولید کننده روغن زیتون ماشین آلات صنایع غذایی تولید کننده جعبه و کارتن تولید کننده ادویه