کلمات کلیدی: مرباها,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرباها
نویسنده پیام
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #1
مرباها
[تصویر:  Untitled-23-0320-as.jpg]
.
1 – میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .

2 – در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .

3 – برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .

4 – شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .

5 – همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، 750 گرم شکر در نظر بگیرید .

6 – هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .

8 – برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید 4-3 جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .

9 – ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .

10 – همیشه، آبلیمو را 15-10 دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .

11 – ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.

12 – موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود
10-11-2011 03:14 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #2
RE: مرباها
[تصویر:  fo522.jpg]

مواد لازم :



كامكوات

1 كیلو گرم


شكر

1 كیلو گرم


آب پرتقال

2 الی 3 لیوان


دارچین نكوبیده

1 تكه


گلاب
نصف لیوان






طرز تهیه :



به وسیله یك شیئ نوك تیز مثل سیخ كباب چوبی از یك سر كامكوات فرو كنید تا سیخ از سر دیگر خارج شود بعد با حركت دادن آن هسته های كامكوات را خارج كنید . وجود هسته موجب تلخی مربا میشود در صورتی كه در آوردن هسته برایتان مشكل بود كامكوات را از وسط نصف و آنرا خارج كنید. بعد از رنده ریزی برای پوست آن استفاده كرده و سطح پوست را طوری كه به پوست آسیب نرسد كمی بسایید و اطراف آن را بشویید تا پوسته ها ی اضافی شسته شود .سپس كامكوات و دارچین را در آب انداخته و بگذارید تا بجوشد آب آن نبایستی زیاد باشد وقتی پخت شكر و آب پرتقال را اضافه كرده و به آرامی بجوشد تا زمانی كه شیشه ای شود در آخر گلاب اضافه نموده و به قدر كافی كه جوشید حرارت را خاموش كنید . و قطعه دارچینی كه در شهد است را خارج و دور بیندازید .


این مربا بسیار خوشمزه و زیبا و مجلسی میباشد و وجود آب پرتقال طعم آن را عالی میكند .
10-11-2011 03:15 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #3
RE: مرباها
مواد اولیه لازم: آب 3 پیمانه
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
انجیر بدون دانه 1 كیلو
سركه 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 كیلو
گلاب 2 قاشق سوپخوری
هل نكوبیده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
:



ابتدا انجیرها را شسته , در صورت دلخواه پوست آنها را جدا می كنیم بطوریكه دم انجیرها جدا نشود و آب آهك را مطابق صفحه 26 آماده نموده سپس انجیرها را بمدت دو ساعت در آب آهك قرار می دهیم , پس از این زمان انجیرها را شسته در آب ساده به مدت دو ساعت بماند. در این فاصله آب آن را چهار بار عوض می كنیم . شكر را به همراه آب روی حرارت ملایم تا قوام بیاید , انجیرها را در شربت قوام آمده قرار می دهیم . پس از اینكه شربت به خورد انجیر رفت گلاب , آب لیمو وهل نكوبیده را اضافه می كنیم , بعد از چند جوش از روی حرارت بر می دایم . انجیرها را از شربت جدا نموده , در ظرف مناسب قرار می دهیم . شربت را پس از صاف كردن روی انجیرها می ریزیم . باید توجه داشته باشیم كه اگر در این فاصله انجیر كمی آب انداخته بود, شربت را مجدداً حرارت می دهیم تا غلظت آن بیشتر شود , سپس روی انجیرها می ریزیم
10-11-2011 03:15 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #4
RE: مرباها
مواد اولیه لازم: آب ‌لیمو ترش 2قاشق سوپ‌خوری
شكر یك كیلوگرم
گل بهار نارنج یك كیلوگرم

طرز تهیه
:



مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش‌عطر و طعمی است كه خوردن آن نه ‌تنها همراه با كره یا خامه بسیار می‌ چسبد، بلكه آن را می ‌توانید با چای به‌ عنوان عصرانه نیز میل كنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. روش تهیه: 1- با توجه به اینكه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شكوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبكش كنید. این كار را دو تا سه بار تكرار كنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس كنید. در این فاصله نیز آب آنها را یكی دو بار عوض كنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج كاملاً گرفته می ‌شود. 2- شكر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شكر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شكر اضافه كنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید. نكته: اگر می‌ خواهید شكوفه‌های بهار نارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌ توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهك خیس كنید و بعد از چند بار آبكشی، مراحل پخت را انجام دهید.
10-11-2011 03:16 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | اندروید سه | مجله کامپیوتری | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سایت پزشکی دکتر طب | فرتکست | مجله پزشکی نت سلامت | کافه ایرونی | مجله خندانک | مجله اینترنتی فان استار | مجله من | مجله اینترنتی دونیمه | مجله اینترنتی بردیا | فاینال مد | فرهنگیا | نامبروان | جان نو | مگفر | مجله 24 | نیمچه | تک پدیا | آیناز وب | مطالب بیست | میهن اسکای | نیک آنلاین | شینار | وطنی ها | طب جدید | هوای تازه | آاقای گل | برترین مطالب | دایی رضا | فارس پدیا | آجودانیه | چارشنبه | فانیفا | قارپوز | گوهرمند | گل بهار | جهان من | جوان امروز | کالچر | مه آذین | مجله سبز | مگناب | دنیای نت | نیک اندیشه | نیکاندوست | نیک پاتوق | ازبک | پارمینو | پیک آبی | پورتال من | راز آلود | روسپید | رشد نگر | رویای زندگی | شورانگیز | سیمای وب | نتیها | تاپکده | وب دوستان | ویکی وان | یکناز | زرچوب | زردقناری | عصرطلایی | فرتورز | آموزش گیتار | مایادانلود | | دکتر CMS | سایت آموزش گیتار | رایان درمان | پارسیان گشت | ایران کافه | گیتی بوک | مجله فراتوریسم | فراتوریسم | دکتر آسان دنت | آسان دنت | مجله گردشگری افراگشت | افراگشت | هشت گام | فرکافی | میهن تاج | مجله پزشکی رایان درمان | موج سینما | تیزباد | برفانک | کافه داران | کینگ دانلود | هتل آپارتمان مشهد