کلمات کلیدی: غذاهـــــــــای, ایتــــــــالیــــــــــــــایی,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
نویسنده پیام
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #1
Rainbow :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
كالزونه ( غذاي ايتاليايي )

مواد لازم:

7 گرم مخمر

نصف قاشق چايخوري شكر
180 ميلي ليتر آب ولرم
300 گرم آرد سفيد
يك قاشق غذاخوري شير
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
150 گرم سوسيس يا كالباس
يك عدد متوسط پياز خرد شده
يك حبه سير خرد شده
يك قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
يك قاشق غذاخوري گوجه فرنگي خرد شده
2 قاشق سوپ خوري زيتون خرد شده
100 گرم پنير موزارلا
به مقدار لازم نمك

طرز تهيه :


سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.

سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.
مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.
خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.
دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.
سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي كنيم .
در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم .


13-11-2011 03:33 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #2
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
خوراك لازانيا




مواد لازم:

يك بسته خمير لازانياي آماده

نيم كيلو گوشت چرخ كرده
3 قاشق سوپخوري پياز سرخ شده
يك قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
2 فنجان سس سفيد
200 گرم پنير پيتزا
100گرم روغن

طرز تهيه:

گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي آن آب سرد مي ريزيم تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را بر داشته و روي يك پارچه تميز مي گذاريم تا آب آن مقداري گرفته شود . توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند. حالا خمير لازانيا آماده است تا مواد گوشتي را روي آن قرار دهيم.
در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار مي دهيم و يك رديف پنير رنده شده و مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن مي ريزيم. سپس روي آن يك رديف ديگر خمير لازانيا و سس سفيد ومايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه مي دهيم. ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار مي دهيم تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود. خمير لازانياي آماده را مي توانيد از ****ها نيز تهيه كنيد.
طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:

مواد لازم:

50 گرم كره

2 قاشق سوپخوري آرد سفيد
2 فنجان شير
به مقدار دلخواه نمك و فلفل
طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.

نوع ديگر تهيه لازانيا

مواد لازم:

2بسته خمير لازانياي آماده

نيم كيلو قارچ
200 گرم پنير پيتزا
2 فنجان سس سفيد
2 قاشق سوپخوري پياز سرخ شده
2 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
از هر كدام يك عدد فلفل سبز و قرمز دلمه اي
100 گرم روغن
به قدر لازم نمك و فلفل

طرز تهيه:


فلفل دلمه ايها را شسته و به صورت خلالهاي باريك خرد مي كنيم و با 2 قاشق سوپخوري روغن كمي تفت مي دهيم. پياز سرخ شده و رب را اضافه كرده و مي گذاريم با يك فنجان آب كمي بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد كرده به آن اضافه مي كنيم و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. سپس خمير لازانيا را مانند ماكاروني پخته و مطابق روش قبلي عمل مي كنيم.
نكات تغذيه اي :
لازانيا ، علاوه بر اينكه غذايي لذيذ و مقوي است. همچنين باب طبع كودكان نيز است. افرادي نيز كه از لاغري رنج مي برند مي توانند با خوردن اين غذا انرژي زيادي به بدنشان برسانند.


13-11-2011 03:35 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #3
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
قارچ سوخاری فلورانسی




[تصویر:  2636.jpg]


مواد لازم

• یک بسته نیم کیلویی قارچ
• نیم پیمانه آرد سوخاری
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نیم قاشق چای خوری نمک
• روغن زیتون

دستورالعمل تهیه


قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم.

تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.


قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید


13-11-2011 03:35 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #4
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
پاستا با سس


[تصویر:  2637.jpg]


مواد لازم :


1 - ½1 پيمانه گوجه فرنگي پوره شده
2 - 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
3 - 450 گرم پاستاي ريگاتوني (Rigatoni)
4 - ½ قاشق مرباخوري نمك
5 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه
6 - 700 گرم سوسيس تند ايتاليايي (Italian Sausage)
7 - پنير پارمسان (Parmesan) رنده شده براي تزيين
8 - 1 فنجان خامه
9 - ¼ فنجان جعفري خرد شده
10 - 3 عدد سير – ريز شده
11 - 1 عدد پياز – خرد شده

تذكر : بجاي سوسيس ايتاليايي از سوسيس كوكتل معمولي استفاده كنيد. در صورت تمايل ½ قاشق مرباخوري فلفل هم به آن اضافه كنيد.


طرز تهيه :


مرحله اول :


1- در يك تابه بزرگ، روغن زيتون را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2- سوسيس‌ها را به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند.
3- سوسيس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم :


1 - حرارت را كم كرده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شوند.
2 - سوسيس، گوجه فرنگي و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه بپزد.
3 - فلفل سياه و جعفري و خامه را اضافه كنيد.

مرحله سوم :


1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 14 دقيقه بپزيد.
2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و آن را با پنير پارمسان تزيين كرده و سرو كنيد.

13-11-2011 03:36 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #5
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
مرغ خوشمزه


[تصویر:  2638.jpg]


مواد لازم :

2 پيمانه گوجه فرنگي خرد شده
3 قاشق غذاخوري روغن زيتون
1 قاشق مرباخوري نمك
⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه
2 قاشق مرباخوري رزماري خشك شده يا 2 قاشق غذاخوري رزماري تازه و خرد شده
1 قاشق سوپ خوري كره
2 عدد مرغ كوچك
6 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
250 گرم نان خشك خرد شده – 8 فنجان
3 عدد سير – ريز شده

طرز تهيه :


مرحله اول :

1 - فر را روشن كرده و آن را در دماي 210 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.
2 - تكه‌هاي نان را به مدت 6 دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي رنگ شود.

مرحله دوم :


1 - بالهاي مرغ‌ را در پشت آن بسته و محكم كنيد و ران‌ها را هم به يكديگر ببنديد. مرغ را بصورتي‌كه سينه آن به سمت بالا باشد در سيني فر قرار دهيد. بدن مرغ را با 1 قاشق سوپ خوري روغن، ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه و ¼ قاشق مرباخوري نمك مزه دار كنيد.
2 - به مرغ كره ماليده و به مدت 40 دقيقه در فر طبخ كنيد.

مرحله سوم :



1 - در ظرفي گود، گوجه فرنگي را ريخته و سير، جعفري، رزماري و باقي مانده نمك و فلفل سياه را به آن بزنيد. سپس نان تست شده را به همراه باقي مانده روغن به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
2 - در ظرف را محكم كرده يا با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد.
3 - در ظرف را برداريد و به مدت 12 دقيقه ديگر هم اجازه دهيد تا مواد بپزد.

مرحله چهارم :

1 - مرغ را در ظرف بريزيد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سرد شود.
2 - مرغ را تكه تكه كنيد و به همراه سس آماده شده و مايه باقي‌مانده از مرغ در سيني فر خوب مخلوط كنيد و سرو كنيد.

13-11-2011 03:37 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #6
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::


پیتزای ایتالیایی


مواد لازم برای خمیر


● نیم لیتر آب
● 1 کیلو آرد سفید
● 3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر
● 10 تا 15 گرم نمک

مواد لازم برای سس

[/b]
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
یک عدد پیاز
دو پر سیر

مواد لازم برای روی پیتزا:


پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
قارچ به مقدار لازم
ژامبون به مقدار لازم

برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد و

طرز تهیه


در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش با

برای تهیه خمیر این روش آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.
برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.
مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید

برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.
پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید.معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد

معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.

برای پختن پیتزا ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. . اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد

13-11-2011 03:39 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #7
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
غذای ایتالیایی

مواد لازم:


2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
3قاشق غذا خوری روغن زیتون
1قاشق مربا خوری نمک _قاشق مربا خوری فلفل سیاه
2قاشق مربا خوری رزماری خشک شده یا تازه و خرد شده
1قاشق سوب خوری کره
2عدد مرغ کوچک
6 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
250 گرم نان خشک شده
3عدد سیر ریز شده

طرز تهیه:


فر را روشن کرده و انرا در دمای 210درجه سانیگراد تنظیم کنید. تکه های نان را به مدت 6دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود. بال هی مرغ را در پشت ان بسته و محکم کنید و رانها را به یکدیگر ببندید. مرغ را بصورتی که سینه آن رو به بالا باشد در سینی فر قرار دهید بدن مرغ را با 1قاشق سوب خوری روغن, یک هشتم قاشق مربا خوری فلفل سیاه,یک چهارم قاشق مربا خوری نمک مزه دار کنید.
به مدغ کره مالیده وبهمدت 40دقیقه در فر طبخ کنید
در ظرفی گودگوجه فرنگی را ریخته و سیر,جعفری,رزماری وباقی مانده نمک وفلفل سیاه رابه آن اضافه کنید. سپسنان تست شده را به همراه باقی مانده روغن به آن اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید. در ظرف را محکم کرده یا با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه بپزید. در ظرف را برداشته و به مدت 12 دقیقه دیگر اجزه دهید تا مواد بپزد
مرغ در ظرف بریزید و10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شودمرغ را تکه تکه کنیدو به همراه سس آماده شده ومایه باقی مانده از مرغ در سینی فر خوب مخلوط و سرو کنید

13-11-2011 03:40 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #8
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
پانکوی ایتالیایی،مرغ سوخاری رژیمی




[تصویر:  showimage.aspx?id=28767&t=y&...amp;type=1]


وعده :
چهار نفر
زمان فراهم سازی مقدمات : 10 دقیقه
پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت


مواد لازم :



سه سفیده تخم مرغ

1 قاشق سوپ خوری سس خردل

یک فنجان نان ایتالیایی خرد شده.

4/1 فنجان پنیر پارمزان کم چرب

4 قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان 6 اونسی

4/3 فنجان سس سرکه و نمک گرم.

سالاد کلم فرانسوی به دلخواه



طرز تهیه:




1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.


13-11-2011 03:41 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #9
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی



[تصویر:  showimage.aspx?id=24986&t=y&...amp;type=1]


از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از ابتدا تا انتها:
20 دقیقه


مواد لازم برای 4 نفر:



نان پیتزا یا خمیر پیتزا

پنیر پیتزا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره‌

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

2 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه:


1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.


4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

ارزش غذایی:

*

* کالری: 679

* چربی کلی: 28 گرم

* چربی اشباع شده: 12 گرم

* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم

* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم

* کلسترول: 84 میلی گرم

*سدیم: 928 میلی گرم

* کربوهیدرات: 69 گرم

* قند: 5 گرم

* فیبر: 4 گرم

* پروتئین: 41 گرم

* ویتامین C: 57 (% D V )

* کلسیم: 58 (% DV )

* آهن: 26 (% DV )

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

13-11-2011 03:42 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #10
RE: :::: غذاهـــــــــای ایتــــــــالیــــــــــــــایی::::
کوکوی سبزی.....مخصوص زمستان......ایتالیایی


در فصول سرد سال در كشور ایتالیا كوكویی پخته می*شود كه در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره*فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه*ای قرمز و تخم*مرغ است.
برای پخت این كوكو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

2 قاشق سوپ*خوری روغن زیتون
یك عدد فلفل دلمه*ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
یك قاشق چای*خوری زیره سبز
3 عدد تره*فرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)
150 گرم برگ اسفناج
5 عدد تخم*مرغ بزرگ
یك قاشق سوپ*خوری ریحان تازه خرد شده
یك قاشق سوپ*خوری جعفری تازه خرد شده
نمك و فلفل به میزان كافی
دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)


طرز تهیه:

1- تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق* گاز قرار دهید و فلفل*دلمه*ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق*گاز تفت دهید.
برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل*های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای*خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.

2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه*دار شوند.

3- برگ*های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.
نكته: در صورتی كه برگ*های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.

4- تخم*مرغ*ها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه*دار كنید.
سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق*گاز را زیادتر كنید تا تخم*مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.

5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه*ای*رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.


نكته:

اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق*گاز شما فر ندارد، می*توانید پس از سرخ*شدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكه*ها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید.

13-11-2011 03:42 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | هتل آپارتمان مشهد | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | سایت پزشکی دکتر طب | مدرن بوک | فرتکست | مجله پزشکی نت سلامت | کافه ایرونی | مجله خندانک | مجله اینترنتی فان استار | مجله من | مجله اینترنتی دونیمه | مجله اینترنتی بردیا | فاینال مد | فرهنگیا | نامبروان | جان نو | مگفر | مجله 24 | نیمچه | تک پدیا | آیناز وب | مطالب بیست | میهن اسکای | نیک آنلاین | شینار | وطنی ها | طب جدید | هوای تازه | آاقای گل | برترین مطالب | دایی رضا | فارس پدیا | آجودانیه | چارشنبه | فانیفا | قارپوز | گوهرمند | گل بهار | جهان من | جوان امروز | کالچر | مه آذین | مجله سبز | مگناب | دنیای نت | نیک اندیشه | نیکاندوست | نیک پاتوق | ازبک | پارمینو | پیک آبی | پورتال من | راز آلود | روسپید | رشد نگر | رویای زندگی | شورانگیز | سیمای وب | نتیها | تاپکده | وب دوستان | ویکی وان | یکناز | زرچوب | زردقناری | عصرطلایی | فرتورز | آموزش گیتار | مایادانلود | | دکتر CMS | سایت آموزش گیتار | رایان درمان | پارسیان گشت | ایران کافه | گیتی بوک | مجله فراتوریسم | فراتوریسم | دکتر آسان دنت | آسان دنت | مجله گردشگری افراگشت | افراگشت | هشت گام | فرکافی | میهن تاج | مجله پزشکی رایان درمان | موج سینما | تیزباد | برفانک | کافه داران | کینگ دانلود |