تبلیغات بنری ویکیوز

کلمات کلیدی: غذاهـــــــــای, اسپــــــانیــــــــــایی,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
نویسنده پیام
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #1
Rainbow :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
راگو ماهی تن


مواد لازم برای 6 نفر:

کنسرو ماهی تن=2 قوطی(یا 1 کیلوگرم ماهی تن تازه)

پیاز متوسط=4 عدد

سیر=3 تا 4 پره

گوجه فرنگی=1 کیلوگرم

نخود سبز پخته=500 گرم(یا 1 قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)

سیب زمینی اسلامبولی کوچک=700 گرم

فلفل قرمز تند=بمقدار کم

روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری

آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)

نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.

ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.

سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.

دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.
13-11-2011 03:22 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #2
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::

چلو مرغ (غذای اسپانیایی)

مواد لازم :


برنج 2 پیمانه – ران و سینه 2 عدد – پیاز خلال شده 1 عدد متوسط – سیر خرد شده 4 حبه – فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک – زعفران آب گرفته 1 قاشق غذاخوری – روغن مقداری – نمک ، فلفل ، ادویه به مقدار لازم.

طرز تهیه :



در یک قابلمه مقداری روغن ریخته به تکه های مرغ نمک و ادویه می زنیم و با حرارت پایین آن را سرخ می کنیم. سپس در ظرفی دیگر پیاز خلال شده را در روغن سرخ کرده فلفل دلمه ای خلال شده و سیر خرد شده را در مواد ریخته و با هم سرخ می کنیم. سپس در یک قابلمه 4 پیمانه آب ، مرغ و تمام مواد را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته و آب آن برچیده شود. در هنگام پختن دوباره مواد را به هم می زنیم. سپس با حرارت کم دستمال زده و می گذاریم تا دم بکشد.


(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-11-2011 03:23 AM، توسط Negarita.)
13-11-2011 03:23 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #3
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
سالاد تره بار کبابی




مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:


بادمجان قلمی : 2 تا 3 عدد

پیاز متوسط 7 تا 8 عدد

سیر سبز 1 بته

فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد

فلفل دلمه ای سبز و قرمز 7 تا 8 عدد

گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت 1 پیمانه

بادام خیسانده 1پیمانه

زیره 1 قاشق مرباخوری

سرکه ی انگور 3 قاشق غذاخوری

لیمو 2 عدد

روغن زیتون دو سوم پیمانه

نمک به میزان لازم



طرزتهیه:


فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید .

سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .

• تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .


13-11-2011 03:24 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #4
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
تورتیلا


مواد لازم:

١ عدد فلفل دلمه ای قرمز
١ عدد فلفل دلمه ای سبز
٣ عدد سیب زمینی متوسط تقریبا ١٨٠ گرم
٥ عدد تخم مرغ
١ عدد پیاز
١ پر سیر
١ دسی لیتر خامه یا شیر
١ تا ٢ عدد تره فرنگی اگر ندارید به همون اندازه تره استفاده کنید
نمک و فلفل اگر دوست دارید یک فلفل هندی (چیلی)
روغن به اندازه نیاز



طرز تهیه:


پوست سیب زمینی‌ها رو بکنید و آنها را به قطعات کوچک خورد کنید (مکعب‌های یک سانتیمتری). پیاز را هم به قطعات کوچک خورد کنید. فلفل دلمه‌ای ها و تره را هم خورد کنید. روغن توی کاهی تابه بریزید و همه مواد را بجز تخم مرغ و شیر را توی ماهی تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. مواد را تقریبا باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سرخ کنید تا سیب زمینی‌ها تقریبا پخته شوند. سیر را در آخر مراحل سرخ کردن خورد و به بقیه مواد اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و شیر را به آن بیفزاید و با چنگال خوب بزنید تا مخلوط شود. اگر دوست داشتید می توانید کمی پنیر پیتزا هم رنده کنید داخل شیر.
پس از اینکه مواد سرخ شده کمی سرد شد، ظرف پیرکس را با مقداری کره چرب کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل ظرف بریزید. حالا مخلفاتی را که سرخ کردید داخل ظرف بریزید و مواد را خوب در آن پخش کنید تا یک نواخت شود.
ظرف پیرکس را داخل فر که قبلا تا ۱۷۵ درجه گرم شده وسط فر قرار دهید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. وقتی آماده است که تخم مرغ کاملا سفت و سطح آن طلایی رنگ شده استباید شبیه به کیک بشود، چون بعد از خارج کردن از فر آنرا باید برش بدهید. قبل از برش دادن را بگذارید سرد شود و بعد برش بدهید در غیر این صورت قطعات آن خورد خواهد شد .

13-11-2011 03:25 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #5
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
سوپ اسپانیایی
مواد لازم:
یک پیمانه جو

یک پیمانه خرد شده پیاز

2 پیمانه ریز خرد شده کلم

یک عدد قلم گوساله

یک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده) گشنیز

به اندازه کافی فلفل و نمک

4 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
(به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)


طرز تهیه:
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت

خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.

گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
نکته :

بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.
نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :

این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را کهVitc زیادی دارد فراموش نکنید.

13-11-2011 03:25 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #6
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
طرز پخت رولت استیک اسپانیایی


مواد لازم:
استیک دایره ای شکل
یک عدد پیاز ، دو عدد گوجه فرنگی و مقداری کرفس
دو عدد تخم مرغ آب پز سفت شده
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه :

باریکه های نازکی از یک قطعه استیک دایره ای شکل ببرید . یک عدد پیاز ، دو عدد گوجه فرنگی و مقداری کرفس را خرد کرده ، دو عدد تخم مرغ آب پز سفت شده ، به همراه نمک و فلفل را همگی با هم مخلوط کرده به آن کره و خرده نان اضافه کنید و خوب هم بزنید . مخلوط بدست آمده را روی استیک بریزید ، آن را به شکل رولت درآورید . روی آنها آرد بریزید . آنها را در روغن ریخته و روی آن را بپوشانید و بگذارید در روغن خوب پخته شود تا کاملا ترد شود . آن را با زیتون و جعفری تزئین کنید .


13-11-2011 03:26 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #7
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
طرز پخت استیک کبابی اسپانیولی


مواد لازم:
استیک سس استیک یک عدد پیاز
سس گوجه فرنگی آرد و جعفری خرد شده مقداری

طرز تهیه :

یک قطعه استیک را ادویه ( نمک و فلفل ) زده ، روی آن کره بمالید ، سپس آن را روی صفحه مشبک کباب پز گذاشته ، دو طرف آن را روی آتش کبابی کنید . سس استیک را به این شیوه تهیه کنید . یک پیاز را خرد کرده ، آن را در یک قاشق سوپ خوری کره سرخ کنید . کمی سس گوجه فرنگی به آن اضافه کرده ، و مقداری آرد و جعفری خرد شده به آن بزنید و آن را بجوشانید تا غلیظ شود . آن را کنار استیک سرو کنید .


13-11-2011 03:27 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #8
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
ميگو‌ پلو اسپانيايي
[تصویر:  meygo-kh1013-az.jpg]

میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است كه در شهرهای جنوبی كشور خودمان نیز طبخ می‌شود
ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبك و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینكه طبخ پلو در كشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، با تغییر كوچكی در دستور پخت، آن را خوشمزه‌تر كرده‌ایم.

مواد لازم برای 4 نفر:

* 2 قاشق سوپ‌خوری روغن
* یك عدد پیاز (خرد شود)
* 2 ساقه كرفس (خرد شود)
* 2 حبه سیر (خرد شود)
* یك قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
* 2 عدد برگ بو
* یك قاشق چای‌خوری پودر ارگانو یا آویشن
* 4 عدد گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
* 3 پیمانه آب مرغ
* یك قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی
* یك و یك‌دوم پیمانه برنج
* 225 گرم فیله ماهی سفید (به تكه‌های متوسط خرد شود)
* 130 گرم میگوی ریز
* نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
* 4 عدد پیازچه و 4 عدد میگوی درشت برای تزئین

طرز تهیه:

1. تابه كوچكی آماده كرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و كرفس خردشده را در آن سرخ كنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل كرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
2. پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمك و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.
3. در این فاصله در تابه كوچكی، كمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
4. میگوها را نیز در قابلمه كوچكی حاوی آب بریزید و همراه كمی نمك بپزید.
5. تكه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج كاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

نكته1: برای دم‌كشیدن برنج قراردادن دم‌كنی را روی در قابلمه فراموش نكنید.
نكته2: باتوجه به اینكه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌كنی، یك چهارم استكان آب سرد به آن اضافه كنید.

13-11-2011 03:27 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #9
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
پاستا با سس



مواد لازم :

1 - ½1 پيمانه گوجه فرنگي پوره شده
2 - 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
3 - 450 گرم پاستاي ريگاتوني (Rigatoni)
4 - ½ قاشق مرباخوري نمك
5 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه
6 - 700 گرم سوسيس تند ايتاليايي (Italian Sausage)
7 - پنير پارمسان (Parmesan) رنده شده براي تزيين
8 - 1 فنجان خامه
9 - ¼ فنجان جعفري خرد شده
10 - 3 عدد سير – ريز شده
11 - 1 عدد پياز – خرد شده

تذكر : بجاي سوسيس ايتاليايي از سوسيس كوكتل معمولي استفاده كنيد. در صورت تمايل ½ قاشق مرباخوري فلفل هم به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه :

مرحله اول :
1- در يك تابه بزرگ، روغن زيتون را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2- سوسيس‌ها را به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند.
3- سوسيس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم :

1 - حرارت را كم كرده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شوند.
2 - سوسيس، گوجه فرنگي و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه بپزد.
3 - فلفل سياه و جعفري و خامه را اضافه كنيد.

مرحله سوم :

1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 14 دقيقه بپزيد.
2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و آن را با پنير پارمسان تزيين كرده و سرو كنيد.


13-11-2011 03:28 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #10
RE: :::: غذاهـــــــــای اسپــــــانیــــــــــایی::::
راگو ماهی تن(اسپانیایی)

مواد لازم:


برای 6 نفر:
کنسرو ماهی تن=2 قوطی(یا 1 کیلوگرم ماهی تن تازه)
پیاز متوسط=4 عدد
سیر=3 تا 4 پره
گوجه فرنگی=1 کیلوگرم
نخود سبز پخته=500 گرم(یا 1 قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)
سیب زمینی اسلامبولی کوچک=700 گرم
فلفل قرمز تند=بمقدار کم
روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرزتهيه


در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.


[تصویر:  590496-2008-2-27-9-58-38.gif]

ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.
13-11-2011 03:29 AM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار دامپزشکی | تور روسیه | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار داروخانه | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | دکتر آسان طب | اخبار موسیقی | کنکور | خرید لایسنس nod32 | بهترین سایت تفریحی |   کنکور آسان است | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | سرورمجازی | تم کد | خرید هاست | مجله خانواده | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | جراحی بینی | فروش جوجه بوقلمون |   تولید کننده روغن زیتون | سایت پزشکی دکتر طب | افزایش بازدید سایت | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | لوازم ارایشی | باربری تهران | مبل | کاشت مو | پروتز سینه | جراحی زیبایی واژن | ماشین آلات بسته بندی | پروفیل یو پی وی سی | لوله پوش فیت
خرید کریو پر سرعت

برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید