کلمات کلیدی: غذاهای, رژیمی,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاهای رژیمی
نویسنده پیام
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #1
غذاهای رژیمی
[تصویر:  pure_sibzaminy_wm.png]


مواد لازم

سیب زمینی=4 عدد بزرگ
از این کره طعم دار هم که قبلا آموزش داده بودم ،۲ قاشق غذاخوری سرخالی این هم لینکش کره با مخلوط سبزیجات(به زبان آلمانیKräuterbutter)
شیر = یک پیمانه خیلی سر خالی
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی را بگذارید خوب بپزه و بعد پوستشو بگیرید و با گوشت کوب خوب لهش کنید تا یک حالت یکدست و نرمی به شما بده یا با وسیله مخصوص برای پوره کردن
ولی با گوشت کوب برقی لهش نکنید چون حالت چسبندگی پیدا میکنه و خوب نمیشه و بعد شیر را هم اگر همیشه میجوشانید و بعد مصرف میکنید،اول بجوشانید و بعد مصرف کنید و به سیب زمینی له شده که روی حرارت ملایم هست اضافه کنید و بعد هم کره و نمک و فلفل را اضافه کنید و بعدشم همرو با هم خوب مخلوط کنید
10-11-2011 02:54 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #2
RE: غذاهای رژیمی
این ماکارونی با سبزیجات از اختراعات خودم هست[تصویر:  imslow.gif] این ماکارونی رژیمی هستش برای همه دوستان عزیزی که غذای رژیمی خواسته بودند.
به نظر من خوشمزه شده بود،ولی خود من قارچ در خانه نداشتم و وقتم نداشتم که برم و بخرم
،ولی اگر قارچ داشته باشه به نظر من خیلی خوشمزه تر میشود[تصویر:  30upn9j.gif]
امیدوارم که خوشتون بیاد.[تصویر:  shy2.gif]


عکس بزودی نصب خواهد شد.

مواد لازم برای 3 نفر
ماکارونی=400 گرم
هویج پخته شده=2 عدد متوسط
نخود سبز پخته شده=1 استکان سرخالی
لوبیا سبز پخته شده= 200 گرم
قارچ=6 عدد
پیاز=1 عدد بزرگ
سیر= 2 حبه یا پودر سیر 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذا خوری سرخالی
نمک و فلفل قرمز=به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز و هویج(میتوانید هویجها را بشکل حلقه حلقه هم خرد کنید)را بشکل خلالی خرد میکنیم و بعد از آن هر کدام از لوبیاها را با چاقو به 3 قسمت مساوی خرد میکنیم و بعد از آن هر کدام از قارچها را 3 قسمت کرده.
پیاز را داخل قابلمه یا تابه مورد نظر ریخته و با کمی روغن،خیلی کم تفت میدهیم و بعد از آن سیر را ریز خرد میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد از آن همه مواد را داخل ظرفمان ریخته و کمی تفت میدهیم و در آخر یک استکان آب داخل موادمان میریزیم و میگذاریم 10 دقیقه بپزد.قابلمه مناسبی را آب می کنیم و می گذاریم تا آب بجوشد.

یکی دو قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و ماکارونی ها را داخل قابلمه ریخته (میتوانید از وسط نصفشان کنید یا درسته بریزید خود من همیشه درسته میریزم)و می گذاریم ماکارونی ها کاملا نرم شود ولی له نشود و آنها را در صافی می ریزیم و کمی آب ولرم روی آنها میریزیم و میگذاریم تا آب آن گرفته شود و بعد از اینکه آب آن رفت در ظرف مخصوص فر ریخته و موادمان را روی آن میریزیم و نوش جان میکنیم.

ممکنه سوال خیلی از شما عزیزان باشه که چرا ماکارونی را دم نمیکنم؟
خود من هیچ وقت دم نمی کنیم چون به نظر من خاصیت اون از بین میره و به قول پرگل عزیز نشاسته آن کمتر جذب بدن میشود و در نتیجه باعث میشه که انسان کمتر چاق بشه.ولی شما اگر دوست دارید میتوانید آن را دم کنید
10-11-2011 02:55 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #3
RE: غذاهای رژیمی
چه عواملی در كاهش و یا افزایش این معیار مؤثرند؟ در كل به یاد داشته باشید كه مواد غذایی هر چه طبیعی‌تر باشند، نمایه گلایسمی‌شان كمتر است و هر قدر عملیات فرآوری در آنها بیشتر انجام شود، ‌این نمایه افزایش پیدا می‌ كند. به‌ طور مثال، گندم كامل و سبوس‌دارهویج خام با ‌اینكه نمایه گلایسمی‌ بالایی دارد اما بر اثر پخته شدن و حتی پوره شدن نمایه گلایسمی آن بیش از پیش افزوده می‌ شود. علاوه بر موارد یاد شده، روش پخت نیز در افزایش نمایه گلایسمی‌ مؤثر است، به‌ این ترتیب كه با دم كردن برنج و یا ماكارونی نمایه بالای ‌این مواد غذایی به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌ كند زیرا با ‌این عملیات ضریب هضم غذا افزایش یافته و به آسانی می ‌تواند قند خون را افزایش دهد. ممكن است ‌این تصور را داشته باشید كه كته كردن ممكن است در مقدار‌ این نمایه تأثیرگذار باشد در حالی كه باید بگوییم فرآیند دم كردن است كه بر‌این شاخص تأثیر می‌ گذارد در حالی كه كته كردن فقط ویتامین‌های موجود در برنج را كه با آبكش كردن از بین می ‌روند، حفظ می ‌كند. بنابراین طبق دستور العمل منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، توصیه شده است كه افراد در روز حداقل پنج نوبت میوه فصل و نه آب آن را استفاده كنند. به علاوه، بهتر است‌ این میوه‌ها كمتر شیرین باشند. به علاوه، به همراه غذا سبزی و صیفی بیشتری استفاده كنند. به طور مثال، به همراه كباب و هر لقمه‌ای كه به دهان می ‌گذارند، از سبزی خوردن و یا كاهو استفاده كنند. نان را به شكل سبوس‌دار میل كرده و برنج سفید را كه نمایه گلایسمی‌ بالایی دارد، به همراه سبزی خوردن و یا سایر سبزی‌ها میل كنند. بر اثر آرد شدن و یا سبوس‌گیری و تبدیل شدن به آرد شیرینی‌پزی به شدت نمایه گلایسمی‌اش افزوده می ‌شود
10-11-2011 02:56 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #4
RE: غذاهای رژیمی
مصرف مواد غذایی با نمایه گلایسمی‌ بالا برای چه كسانی ممانعتی را به همراه ندارد؟ [color=#000066 class=GeneralSooTitr]
به طور كلی، به افراد سالم نیز توصیه می‌ شود كه تا جایی كه می‌ توانند از مواد غذایی با‌ اندیس گلایسمی‌ بالا استفاده نكنند و به جای آنها مواد غذایی با ‌اندیس گلایسمی‌ متوسط را جایگزین كنند. به علاوه، در صورت تمایل به مصرف غذاهایی كه ‌اندیس گلایسمی‌ بالایی دارند، آنها را به طور مكرر استفاده نكرده بلكه تعادل را در مصرف آنها مورد توجه قرار دهند.
[/color] در میان افراد سالم، تنها ورزشكاران حرفه‌ای كه پس از تمرین مجبور هستند، برای تأمین ذخایر گلیكوژن مصرف شده‌شان از مواد غذایی استفاده كنند، بهتر است‌ این غذاها از نوع موادی باشد كه نمایه گلایسمی ‌بالایی دارند. اما درباره بیماران به خصوص بیماران دیابتی و قلبی بهتر است كه در كمترین مقدار ممكن از مواد غذایی با نمایه گلایسمی ‌بالا استفاده كنند. برای دیابتی‌ها از آنجا كه ‌این دسته از غذاها قند خون را به شدت افزایش می ‌دهند و آنها نمی ‌توانند در زمان مشخص آن را به حد ثابت نگه دارند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌ شود زیرا قند خون همواره در حد 90 تا 110 میلی ‌گرم در دسی ‌لیتر ثابت است كه پس از مصرف غذا ممكن است به 200 تا 350 میلی‌ گرم در دسی ‌لیتر برسد و‌ این بیماران نمی ‌توانند به سرعت قند خون‌شان را در حد متعادل كنترل كنند. به علاوه، در بیماران قلبی نیز میزان قند خون بسیار مهم است زیرا افزایش آن موجب تولید كلسترول شده (زیرا قند پیش ساز ساختن كلسترول است) بنابراین فاكتور مهمی ‌كه در وخیم‌تر كردن حال‌ این دسته از بیماران مؤثراست، افزایش پیدا می ‌كند
10-11-2011 02:56 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #5
RE: غذاهای رژیمی
گلایسمی یعنی چی؟ولی در مورد نمایه گلایسمی باید بگویم که افراد دچار دیابت یا قند خون بالا، باید با این کلمه آشنا باشند تا بدانند چه ماده غذایی برای آنها مضر است و قند خون آنها را سریع افزایش می دهد.در ضمن توضیحات کاملی درباره این نمایه در مطلب مربوط به آن داده شده است . نمایه گلیسمی یا GLYCEMIC INDEX)GI )میزان تأثیر ماده غذایی کربوهیدراتی در افزایش قند خون را نشان می دهد
10-11-2011 02:56 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #6
RE: غذاهای رژیمی
[تصویر:  DSC03472_resize_wm.jpg]مواد لازم برای 3 نفر
عدس قرمز=1 پيمانه
سير=4 حبه

سيب زمينی = 3 عدد متوسط
فلفل قرمز تند= يك قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه شما دارد میتوانید زیاد و کمش کنید)
رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری

تمر هندی= نصف بسته
نمک و زردچوبه=به مقدار لازم

پياز بزرگ =يك عدد
طرز تهيه
ابتدا سير و پياز را با رنده درشت رنده میکنیم و درون قابلمه مورد نظر ریخته و كمي روغن اضافه کرده و کمی تفت میدهيم.

سپس رب , سيب زمينی خرد شده , عدس (عدس قرمز را خوب پاک کنید و بشویید)و زردچوبه را همه با هم اضافه كرده و کمی تفت میدهیم بعد از آن درون قابلمه آب میریزیم تا جایی که آب روی مواد قرار بگیرد و حرارت را ملایم میکنیم تا دال عدس جا بیفتد.

اگر آب غذا تمام شد و هنوز دال عدس نپخته بود باز هم به آن آب اضافه کنید
هر از گاهی دال عدس را هم بزنید چون عدس قرمر زود به ته قابلمه میچسبد و بعد از 45 دقیقه تمرهندی (تمر هندی را در مقداری آب جوش حل کنید و بعد از یک صافی رد کنید که هسته های آن در دال عدس نرود)و فلفل را اضافه میکنیم و بعد نمک را چون تمرهندی به اندازه کافی شور هست و در آخر سیب زمینی ها را با گوشت کوب له کنید دال عدس باید نه خیلی شل باشد نه خیلی سفت.

این غذا را با پلو میتوانید میل کنید یا حتی بعنوان سوپ و با لیمو نوش جان کنید

[/b]
10-11-2011 02:57 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #7
RE: غذاهای رژیمی
20:23 [تصویر:  DSC03424_resize_wm.jpg]

[تصویر:  DSC03402_resize_wm.jpg]
بادمجان ها به این اندازه شوند

مواد لازم برای 3 نفر

بادمجان= 6 عدد متوسط
تخم مرغ =3 عدد
گوجه فرنگی=7 عدد متوسط
سیر= 5 حبه
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل= 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید و روی شعله پخش كن قرار می دهیم تا با شعله ی ملایم كباب شوند اگر هم به بو حساس هستید اگر در بالکن منقل یا گاز گازی دارید میتوانید در آنجا کباب کنید چون خانه بوی بادمجان کبابی میگیرد.( در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سينی فر مي چينيم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم و سيني را به مدت تقریبا يک ساعت کف فرقرار ميدهيم)

بعد از آن که بادمجان ها کبابی شد بعد از سرد شدن پوست آنها را میگیریم و بادمجان ها را ساطوری میکنیم و در روغن سرخشان میکنیم.

سیرها را هم خرد و یا رنده می كنیم و جدا گانه كمی در روغن تفت می دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم در آخر که بادمجانها سرخ شد به آنها اضافه میکنیم.

گوجه فرنگی ها را ریز خرد میکنیم یا رنده درشت می كنیم و با رب گوجه (اگر گوجه های شما خوش آب و رنگ بود احتیاجی به رب گوجه نیست)و نمک و فلفل به بادمجان ها اضافه می كنیم و میگذاریم تا میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

در آخر تخم مرغ ها را در تابه ای جداگانه نیمرو کنید و بعد به میرزاقاسمی اضافه کنید من خودم از این روش استفاده میکنم یا اینکه میتوانید داخل موادمان تخم مرغ ها را بشکنیم و اجازه بدهیم تا تخم مرغ ها بپزد.(تمام مراحل کار را میتوانید در بالا مشاهده کنید)
10-11-2011 02:57 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #8
RE: غذاهای رژیمی
[تصویر:  DSC03063_resize_wm.jpg]

مواد لازم برای 3 نفر
سوسیس کوکتل=500 گرم
پیاز=3 عدد متوسط
سیب زمینی=5 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدارلازم
رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
سیب زمینی ها را در قابلمه ای میریزیم و مقداری آب رویشان ریخته,روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.
سیب زمینی های پخته شده, پیاز و سوسیس را متوسط خرد میکنیم.

تابه ای را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن توی آن میریزیم پیازها را درون تابه ریخته و کمی سرخ میکنیم و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد فلفل,نمک,سوسیس,رب گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و سرخ میکنیم.
این غذا را با نان میل کنید
10-11-2011 02:58 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #9
RE: غذاهای رژیمی
[تصویر:  DSC02809_resize_wm.jpg]


مواد لازم برای 3 نفر

بادمجان=7 عدد قلمی
پیاز=3 عدد متوسط
گردوی خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
نعنا خشک=2 قاشق غذاخوری
کشک=1 پیمانه
نمک و فلفل=به مقدار لازم
عدس(دلخواه)=نصف پیمانه
زردچوبه = 1 قاشق چایخوری
سیرداغ=به مقدار لازم

طرز تهیه
بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم.

روغن را در تابه ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن آنها را در قابلمه بریزید و با یک لیوان آب بگذارید خوب بپزد (با حرارت ملایم) بعد از پخته شدن بگذارید آب آن کاملا گرفته شود و کمی بادمجان ها را بکوبید (خیلی له نشود).

پیاز ها را بشکل خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد در آخر زردچوبه را به آن اضافه کرده و یک تفت دیگر بدهید.

عدس را هم با 2 پیمانه آب بپزید بعد از پخته شدن بگذارید آب آن کاملا گرفته شود و آن را بکوبید.

کشک را هم مقداری آب درون آن ریخته و 15 دقیقه بجوشانید.(کشک را مرتب هم بزنید که نسوزد و ته نگیرد)

تابه کوچکی را روی حرارت بگذارید و کمی روغن درون تابه ریخته و نعنا را درون آن بریزید و دو سه چرخ بدهید چون نعنا اگر زیاد روی حرارت بماند تلخ و زود سوخته می‌شود.

و در آخر همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم به غیر از نعنا داغ و گردوی خرد شده را که برای تزئین روی کشک بادمجان می گذاریم
10-11-2011 02:58 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #10
RE: غذاهای رژیمی
[تصویر:  DSC02434_wm.jpg]


مواد لازم
اسفناج تازه(اسفناج آماده یخ زده)=350 گرم
پیاز متوسط=3 عدد
سیر=5حبه
نمک و فلفل=به میزان لازم
ماست=1 کیلو گرم
طرز تهیه (عزیزانی که در خارج از کشور زندگی می کنند می توانند از اسفناج‌های آماده یخ زده استفاده کنند )
قسمت‌های زائد اسفناج‌ها را از آن جدا کنید و دور بریزید باقی را داخل آب بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد (با مقداری نمک برای ضد عفونی)تا گل و لای آن خوب پاک شود. بعد چند بار آنرا آب بکشید تا باقیمانده گل و لای آن خوب پاک شود.
اسفناج‌ها را با 2 لیوان آب بگذارید بپزد و وقتی پخت آنها را آبکش کنید و بعد اسفناج‌ها را با چاقو خرد یا با گوشت کوب له کنید.
پیازها را بشکل خلالی خرد کنید و پیازداغ درست کنید و در آخر سیرها را هم خورد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و چند بار هم بزنید تا سیرها کمی سرخ شوند و بعد اسفناج‌ها را به پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید و کمی سرخ کنید و وقتی اسفناج ها خنک شدند با ماست مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید و در آخر می توانید روی آن را با مخلوط ماست و زعفران تزئین کنید(مانند آنچه در عکس مشاهده میکنید)
10-11-2011 02:59 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | اندروید سه | مجله کامپیوتری | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سایت پزشکی دکتر طب | فرتکست | مجله پزشکی نت سلامت | کافه ایرونی | مجله خندانک | مجله اینترنتی فان استار | مجله من | مجله اینترنتی دونیمه | مجله اینترنتی بردیا | فاینال مد | فرهنگیا | نامبروان | جان نو | مگفر | مجله 24 | نیمچه | تک پدیا | آیناز وب | مطالب بیست | میهن اسکای | نیک آنلاین | شینار | وطنی ها | طب جدید | هوای تازه | آاقای گل | برترین مطالب | دایی رضا | فارس پدیا | آجودانیه | چارشنبه | فانیفا | قارپوز | گوهرمند | گل بهار | جهان من | جوان امروز | کالچر | مه آذین | مجله سبز | مگناب | دنیای نت | نیک اندیشه | نیکاندوست | نیک پاتوق | ازبک | پارمینو | پیک آبی | پورتال من | راز آلود | روسپید | رشد نگر | رویای زندگی | شورانگیز | سیمای وب | نتیها | تاپکده | وب دوستان | ویکی وان | یکناز | زرچوب | زردقناری | عصرطلایی | فرتورز | آموزش گیتار | مایادانلود | | دکتر CMS | سایت آموزش گیتار | رایان درمان | پارسیان گشت | ایران کافه | گیتی بوک | مجله فراتوریسم | فراتوریسم | دکتر آسان دنت | آسان دنت | مجله گردشگری افراگشت | افراگشت | هشت گام | فرکافی | میهن تاج | مجله پزشکی رایان درمان | موج سینما | تیزباد | برفانک | کافه داران | کینگ دانلود | هتل آپارتمان مشهد