کلمات کلیدی: طرز, تهيه, غذاهاي, ايراني, سري, اول,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
نویسنده پیام
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #1
Girl_cray طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول

آبگوشت
مواد لازم:
نخود 1 پیمانه لوبیا 1 پیمانه ماهیچه نیم کیلو پیاز پوست کنده 1 عدد سیب زمینی پوست کنده 1 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 عدد زرد چوبه 1 قاشق نمک و فلفل مقداری لیمو عمانی 2 عدد آب لیمو 4 قاشق در صورت نبودن لیمو عمانی

طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و می شوییم و درون قابلمه قرار می دهیم قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم حبوبات و پیاز و زرد چوبه و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و می گذاریم برای یکی دو ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس سیب زمینی و گوجه فرنگی و لیمو عمانی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم همه مواد بپزند تا زمانیکه نرم شوند. قابلمه را از روی آتش بر می داریم آب آن را در یک ظرف و مواد دیگر را در ظرفی دیگر می کشیم مزه آنرا می چشیم در صورت کم بودن نمک کمی نمک به آن اضافه می کنیم . معموﻷ در آبگوشت نان خرد می کنند و سپس مصرف می شود.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:47 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #2
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول

نان گردویی

مواد لا زم (برای 4 نفر)

زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق مربا خودی
شکر 2 قاشق سوپخوری
مغز گردوی خرد شده 300 گرم

طرز تهیه
داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کا ﻤﻸ سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت 300 درجه 20 دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:47 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #3
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول

جوجه کباب
مواد لا زم ( برای 4 نفر):
جوجه 1 کیلو روغن زیتون 2/1 پیمانه پیاز درشت رنده شده 2 عدد گوجه فرنگی متوسط 4 عدد نمک و فلفل زعفران 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
جوجه را تمیز می کنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش (کز دادن) میشوییم وخوب خشک می کنیم و آنرا بطریق ذیل قطعه قطعه می نماییم بالهای جوجه را بطوریکه کمی از گوشت سینه بآن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نماییم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نماییم سپس بنسبت هریک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایریکا را مخلوط می نماییم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را بسیخ می کشیم بطوریکه رانها و ماهیچه به یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو می کنیم سپس از سس زوغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخهای سینه را روی آتش قرار می دهیم (چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد کبابها را منظم و بطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزیین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:48 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #4
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
کباب برگ
مواد لا زم ( برای2 نفر):
گوشت راسته پاک کرده 1 کیلو
روغن زیتون 2/1 پیمانه
پیاز (رنده شده) 3 عدد
سیر کوبیده شده 2 پره
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
زعفران 2/1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
سماق

طرز تهیه:
کباب را می توانیم بهر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم باندازه ای که میل داریم پهنای کباب شود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا 4 انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها بیک اندازه می شود ) بعد گوشت را بقطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلا ل کرده و جعفری تزیین می کنیم کبابرا نباید هیچ وقت لا ی نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.
[/b]

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:49 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #5
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول

شیر برنج
مواد لازم ( برای 4 نفر):
برنج 200 گرم
شکر یا مربا
گلا ب 2/1 پیمانه
شیر 2 لیتر
خامه 150 گرم

طرز تهیه:
برنج را بدقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم .ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود بعد شیر را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ پخته و غلیظ شود بعد گلا ب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش در صورت مصرف در صورت مصرف خامه آنرا در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرفهای یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:50 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #6
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول

میرزا قاسمی

مواد لا زم ( برای 2 نفر)
بادنجان کوچک بدون تخم 8 عدد سیر کوبیده له شده 4 پره تخم مرغ 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 2 عدد روغن 3/1 پیمانه نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
بادنجانها را در روی گاز کبابی می کنیم تا زمانی که به خوبی پخته شوند. این پختن زمانی اتفاق می افتد که پوست بادنجانها باد کند و بترکد . بادنجانها را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم سرد شوند و پوست آنها را می کنیم و قسمتهای سفت آنها را جدا می کنیم . سپس ظرفی را پر آب می کنیم و گوجه فرنگی ها را برای 2 تا 3 دقیقه می گذاریم بپزند. آب ظرف را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و ریز می کنیم . سیر را پوست کرده و ریز می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که طلا یی شوند سپس بادنجانها را به آن اضافه می کنیم و برای 3 تا 4 دقیقه سرخ می کنیم گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تف می دهیم تا زمانی که آب آنها کاﻤﻸ بخار شود. تخم مرغها را با چنگال می زنیم و جداگانه می پزیم وآنها را به بادنجانها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی گاز هم می زنیم .هین غذا را می توان با برنج یا نان هم مصرف کرد.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:51 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #7
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
شله زرد مواد لازم (برای 4 نفر):
برنج 500 گرم
شکر 1 کیلو
روغن
زعفران 2/1 قاشق مربا خوری
گلا ب 2/1 پیمانه
پسته و بادام خرد شده
دارچین 1 قاشق

طرز تهیه:
برنج را بخوبی می شوییم تا آب آن کاﻤﻸ زلا ل شود بعد 2 برابر برنج آب روی برنج میریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید گاهی کف برنج را می گیریم وقتی مغز برنج نرم شد شکر را بدقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کاﻤﻸ جا بیافتد . در صورتیکه شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به آن اضافه می کنیم
آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوییم و داخل شله زرد می ریزیم و گلا ب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملا یم برای نیم ساعت بماند . بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آنرا با دارچین
و خلا ل پسته و بادام تزیین می کنیم .
[/b]

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:53 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #8
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
موادلازم:
گوشت فیله گوساله= ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه‌شده= ۱۰۰ گرم
آرد سفید= یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده =دو عدد
سویا سس= چهار قاشق غذاخوری
کره =۱۵ گرم
کنسرو ذرت =یک عدد
سبزی معطر= دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته‌شده و روغن =از هر کدام ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل =به میزان لازم
آب =یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می‌‌کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می‌‌کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می‌‌کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می‌‌باشد.

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:56 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #9
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
مواد لازم:
اسفناج= 1 کیلوگرم
سیر3= حبه
ماست= 2 لیوان
نمک=مقداری
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را در قابلمه گذاشته روی آن یک لیوان آب بریزید.
سپس کمی نمک به آن اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا حدود نیم ساعت وقتی آب آن کشیده شد سیر را با سیر خرد کن خرد کرده به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کاملا بخارپز شود.
پس از پخته شدن اسفناج آن را در غذاساز ریخته با ماست کاملا مخلوط نمائید.
این خوراک سرشار از آهن بوده و برای افرادی که دچار عارضه کم خونی می باشند بسیار مفید است.
آن را در یخچال گذاشته و خنک سرو کنید

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:56 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
DEL آفلاین
DEL
**
مدیر ازمایشی

ارسال‌ها: 1,646
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 4
ارسال: #10
RE: طرز تهيه غذاهاي ايراني سري اول
خوراک بیف ویستاول موادلازم:
گوشت فیله گوساله= ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه‌شده= ۱۰۰ گرم
آرد سفید= یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده =دو عدد
سویا سس= چهار قاشق غذاخوری
کره =۱۵ گرم
کنسرو ذرت =یک عدد
سبزی معطر= دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته‌شده و روغن =از هر کدام ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل =به میزان لازم
آب =یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می‌‌کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می‌‌کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می‌‌کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می‌‌باشد.
[/b]

صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت!!!

[b]قایقت جادارد؟؟؟
من هم از اهل زمین دلگیرم!
11-11-2011 08:57 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | کنکور آسان است | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | سایت پزشکی دکتر طب | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | چت روم | گیفت کارت | تولید کننده روغن زیتون ماشین آلات صنایع غذایی تولید کننده جعبه و کارتن تولید کننده ادویه
X بستن تبلیغات