کلمات کلیدی: طباخی, چینی,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طباخی چینی
نویسنده پیام
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #1
Exclamation طباخی چینی
مخلوط پفکی و ماهی و گوشت

مواد لازم :

خمیر نان سفید 375 گرم
ماهی 2 عدد
گوشت بدون استخوان 125 گرم
پیاز سبز خرد شده 3 عدد
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
شاه بلوط 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
این غذا را می توانید از چند ساعت قبل از سرو آن آماده كنید همچنین می توانید این مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فریزر قرار دهید و یك شب قبل از استفاده در یخچال بكذارید تا یخ آن باز شود .
مرحله اول :
نیمی از خمیر را روی سطح آردی با وردنه صاف كنید و ان را بصورت دایره های 8 سانتی متری ببرید , گوشت , ماهی , پیازچه , سس سویا را در مخلوط كن ریخته تا نرم و له شوند , بلوط را نیز بیافزایید سپس یك قاشق چایخوری از این مخلوط را روی برشهای گرد خمیر قرار داده و لبه های آن را با تخم مرغ چرب كنید و آن را تا بزنید بطوریكه روی مواد بپوشاند .
مرحله دوم :
لبه های خمیر را همانند تصویر زیر بپیچید , روغن را در ماهیتابه داغ كرده و خمیر ها را در آن سرخ كنید تا طلایی شده سپس از ماهیتابه خارج كرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:32 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #2
RE: طباخی چینی
بال پر شده مرغ
مواد لازم :

گوشت مرغ 600 گرم
میگو تاره 250 گرم
گوشت چرخ كرده 60 گرم
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
كنجد 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 0.5 قاشق مرباخوری
شكر 0.5 قاشق مرباخوری
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
ادویه 0.25 قاشق مرباخوری
عسل 1 قاشق مرباخوری
آب لیموترش 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
در صورت تمایل می توانید بالها را از یك روز قبل آماده نمایید , بالهای پر شده را می توان پیچیده و بمدت دو ماه در فریزر نگهداری كنید و یك شب قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا یخ آنها باز شود .
میگو ها را تمیز كرده و خرد كنید , میگو , گوشت , زنجبیل , دانه كنجد , آرد ذرت و شكر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید.
مرحله 1 :
بالها را از وسط نصف نموده بطوریكه قسمت ران پایین ان جدا و تكه وسط و بالای بال بهم پیوسته باشد ( تكه پایین رانها را در دستور غذای بعدی استفاده نمایید ) .
مرحله 2 :
بال را از ناحیه مفصل آن بپیچید و استخوان آن را بدون اینكه پوست آن را ببرید با چاقوی تیزی خارج كنید .
مرحاه 3 :
حفره خالی داخل بال را با یك قاشق چایخوری از مخلوط میگو پر كنید . سس سویا , ادویه و عسل را با هم مخلوط كرده و روی بال مرغ بمالید سپس بمدت پنج دقیقه بالها را در روغن داغ سرخ كنید تا ترد و طلایی شوند .

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:33 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #3
RE: طباخی چینی
بال مرغ چاشنی دار سرخ شده
مواد لازم :

گوشت مرغ 600 گرم
عسل 0.5 فنجان
سركه 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
سس سویا 0.5 فنجان
سس میگو 3 قاشق سوپخوری
زنجبیل 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
بالهای مرغ را در آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بپزید سپس آبكش كنید . باقی مواد را در كاسه ای با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنید تا كاملا مخلوط شوند و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی آنها را بر گردانید .
بالهای آغشته به چاشنی را در سینی فر بچینید و بمدت 45 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و گاهی آنها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس میگو:
شكر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط كنید

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:34 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #4
RE: طباخی چینی
خوراک دریایی در سبد سیب زمینی
مواد لازم :

ماهی 500 گرم
میگو تاره 500 گرم
نخود فرنگی 250 گرم
روغن 1 فنجان
زنجبیل 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
سس میگو 2 قاشق مرباخوری
سیب زمینی 200 گرم
آرد ذرت 0.25 فنجان

طرز تهیه :
سبد های سیب زمینی را می توانید آماده نموده و خنك كنید و در كاغذ فویل یا مشماع بپیچید و در جای خشكی بمدت 4 روز نگهداری كنید و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقیقه در فر با حرارت متوسط گرم كنید , برای درست كردن سبدهای سیب زمینی از سبد ها مخصوص كه تصویری كه تصویر آن در پایین صفحه نمایان است استفاده می شود كه شما می توانید از فروشگاهها تهیه كنید همچنین می توانید از دو صافی فلزی به قطرهای 9 و 7 سانتی متر استفاده كنید .
ماهی را به قطعات كوچك ببرید , میگو ها را تمیز كرده و بشوئید , سر و ته نخود فرنگی ها را ببرید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و فیله ماهی و زنجبیل را بمدت 2 دقیقه در آن تفت دهید , میگو , فلفل و نخود فرنگی را افزوده و بهم بزنید تا میگو ها بپزند سپس سسها را اضافه كرده و مخلوط كنید و آن را با قاشق در سبد های سیب زمینی بریزید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سبد سیب زمینی :
مرحله 1 :
سیب زمینی ها را پوست كنده و درشت رنده كنید و با آب سرد پسته و كنار بگذارید تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نمایید . دو صافی را با روغن چرب كنید و حدود یك چهارم از سیب زمینی های رنده شده را كف صافی بزرگتر قرار داده و فشار دهید .
مرحله 2 :
صافی كوچكتر را روی سیب زمینی ها گذاشته و دسته های دو صافی را سفت با هم نگه دارید و در روغن داغ فراوان فرو كرده و سرخ كنید تا طلایی شوند و بهم بچسبند , این كار را با باقی سیب زمینی ها تكرار كرده و 4 سبد درست كنید و انها را در فر با حرارت متوسط گرم كنید .
طرز تهیه سس چینی:
لوبیا , پیاز و سیر پوره شده را با هم مخلوط كنید
طرز تهیه سس میگو:
شكر , روغن , فلفل , پیاز , سیر و میگوی رنده شده را با هم مخلوط كنید

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:35 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #5
RE: طباخی چینی
ماهی ترش و شیرینی
مواد لازم :

ماهی 1000 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 0.3 فنجان
روغن 0.4 فنجان
هندوانه 1 عدد
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
آب 0.75 فنجان
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
سركه 0.5 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
سس این غذا را می توانید از یك روز قبل آماده كرده و هنگام سرو آن را گرم كنید
ماهی را تمیز كرده و پولك آن را بگیرید , سرتاسر ماهی را با تخم مرغ چرب كنید سپس روی آن آرد ذرت بپاشید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دور طرف ماهی را كمی سرخ كنید تا طلایی شود , ماهی را در ظرف پیركس قرار داده و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و بعد از 10 دقیقه آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد , هویج , فلفل و پیاز را بصورت خلالی خرد كنید , روغن اضافی را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز و هویج را بمدت 3 دقیقه در آن سرخ كنید سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقیقه بهم بزنید , آرد ذرت اضافی را با آب , سسها , شكر و سركه مخلوط كنید و به ماهیتابه افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود سپس روی ماهی پخش كنید و ان را با پیازچه تزئین نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:35 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #6
RE: طباخی چینی
ماکارونی با مواد دریایی
مواد لازم :

ماكارونی 250 گرم
میگو تاره 500 گرم
قارچ 500 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر 0.25 عدد
فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 0.5 فنجان
سس سویا 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
ماكارونی را در قابلمه آبجوش ریخته و بدون اینكه درب آن را بگذارید بمدت 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شده سپس آبكش كنید و زیر آب سرد بگیرید و روی دستمال تمیزی پهن كنید تا آب آنها گرفته شود . میگو ها را تمیز كرده و قارچها را نیز بشوئید و خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و پیازچه , سیر , فلفل قرمز , فلفل دلمه ای و زنجبیل را بمدت یك دقیقه در ان تفت دهید. میگو , قارچ و سس را اضافه كرده و بهم بزنید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود سپس ماكارونی را بیافزایید و بهم بزنید تا گرم شود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط كرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:36 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #7
RE: طباخی چینی
بستنی زنجبیل با کیوی
مواد لازم :

شكر 0.35 فنجان
آب 1 فنجان
كیوی 4 عدد
زنجبیل 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
شما می توانید در صورت تمایل این بستنی را از 2 روز قبل آماده نمایید.
شكر و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط كرده و روی گاز قرار داده و بدون اینكه بجوشد بهم بزنید تا شكر حل شود و سپس مایع را بمدت 10 دقیقه بجوشانید و دقت كنید كه درب آن را نگذاشته و در این مدت آن را بهم نزنید , آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنك شود , كیوی را در مخلوط كن بریزید و صاف كنید تا دانه های آن جدا شود سپس آن را با عرق زنجبیل به شربت داخل قابلمه بیافزایید , مخلوط را در قالب ریخته و روی آن را با كاغذ فویل بپوشانید و بمدت یك ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس مخلوط را در كاسه ای ریخته و با هم زن برقی بهم بزنید تا نرم شده و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:36 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #8
RE: طباخی چینی
املت جوانه لوبیا و میگو
مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد
میگو تاره 185 گرم
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
پیاز سبز 6 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شكر 0.5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
تخم مرغها را بهم برنید تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط كنید , كف ماهیتابه را با روغن كمی چرب كنید و ان را گرم كرده و یك چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یك طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط كرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یك دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:36 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #9
RE: طباخی چینی
جوجه چینی


[تصویر:  2221440161103189229229181682042617463116.jpg]


مواد لازم :
آرد گندم یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
سیب زمینی آب پز 2 عدد
پیاز 2 عدد
سینه مرغ یک عدد کامل
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:37 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Enigma آفلاین
کاربر ویژه
*
کاربر ویژه

ارسال‌ها: 283
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 3
ارسال: #10
RE: طباخی چینی
خوراک ماهی ادویه دار

[تصویر:  Untitled-5-0915-as.jpg]



این خوراك ماهی به روش چینی طبخ می‌شود
با این تفاوت كه در چین این ماهی را با پودر ادویه مخصوص پنج طعم چینی درست می‌كنند ولی در اینجا ما ادویه مخلوط را جایگزین می‌كنیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 4 عدد فیله ماهی (هر كدام از تكه‌ها حدود 175 گرم باشد)
- یك قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط
- 4 قاشق چای‌خوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
- 4 عدد پیازچه (ریش ریش شود)
- یك قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ (خرد شود)
- 115گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوری سویا سس
- 3 قاشق سوپ‌خوری آب سیب
- یك قاشق چای‌خوری شكر
طرز تهیه:
1 – اگر از ماهی درشت استفاده كرده‌اید، فیله‌های آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید؛ سپس آرد ذرت و ادویه را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید. حالا تكه‌های ماهی را داخل كاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته كنید.
2 – روغن را در تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس خلال‌های پیازچه، زنجبیل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند. حالا تكه‌های ماهی را كه به آرد آغشته شده به این مواد اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینكه یك طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز حرارت ببیند.
3 – سویا سس، آب سیب و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهی – اضافه كنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بیفزایید.
نكته: با توجه به اینكه سویا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نمی‌كنیم. در پایان، این خوراك ماهی را به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه‌ها سرو كنید.

سعی کن عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی[تصویر:  1236081tb3iq7boii.gif]
20-11-2011 08:38 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | اندروید سه | مجله کامپیوتری | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سایت پزشکی دکتر طب | فرتکست | مجله پزشکی نت سلامت | کافه ایرونی | مجله خندانک | مجله اینترنتی فان استار | مجله من | مجله اینترنتی دونیمه | مجله اینترنتی بردیا | فاینال مد | فرهنگیا | نامبروان | جان نو | مگفر | مجله 24 | نیمچه | تک پدیا | آیناز وب | مطالب بیست | میهن اسکای | نیک آنلاین | شینار | وطنی ها | طب جدید | هوای تازه | آاقای گل | برترین مطالب | دایی رضا | فارس پدیا | آجودانیه | چارشنبه | فانیفا | قارپوز | گوهرمند | گل بهار | جهان من | جوان امروز | کالچر | مه آذین | مجله سبز | مگناب | دنیای نت | نیک اندیشه | نیکاندوست | نیک پاتوق | ازبک | پارمینو | پیک آبی | پورتال من | راز آلود | روسپید | رشد نگر | رویای زندگی | شورانگیز | سیمای وب | نتیها | تاپکده | وب دوستان | ویکی وان | یکناز | زرچوب | زردقناری | عصرطلایی | فرتورز | آموزش گیتار | مایادانلود | | دکتر CMS | سایت آموزش گیتار | رایان درمان | پارسیان گشت | ایران کافه | گیتی بوک | مجله فراتوریسم | فراتوریسم | دکتر آسان دنت | آسان دنت | مجله گردشگری افراگشت | افراگشت | هشت گام | فرکافی | میهن تاج | مجله پزشکی رایان درمان | موج سینما | تیزباد | برفانک | کافه داران | کینگ دانلود | هتل آپارتمان مشهد