تبلیغات بنری ویکیوز

کلمات کلیدی: ترشیجات,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشیجات
نویسنده پیام
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #1
ترشیجات
[تصویر:  images54534536546.jpeg]
مواد لازم
گل كلم خرد شده 1 پیمانه
سیر خرد شده 6-8 حبه
فلفل سبز تند 4-3 عدد
هویج خرد شده نصف پیمانه
كرفس خرد شده نصف پیمانه
آب گوجه فرنگی 4-3 پیمانه
سركه نصف پیمانه
سیب زمینی ترشی نصف پیمانه
نمك 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا گوجه فرنگیها را داخل آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا پوست آن جدا شود سپس داخل میكسر ریخته تا كاملاٌ له شود . تمامی مواد را با هم مخلوط می كنیم . گوجه ها را با 2 قاشق غذاخوری نمك به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و پس از خنك شدن مواد را داخل شیشه مورد نظر ریخته و آب گوجه را روی آن می ریزیم و در انتها نصف پیمانه سركه روی آن می ریزیم و در جای خنك قرار می دهیم وبه مدت یك هفته می گذاریم بماند . تكته : درب ترشی كاملاٌ بسته باشد و قاشق چرب داخل آن زده نشود
10-11-2011 03:02 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #2
RE: ترشیجات
[تصویر:  %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87.jpg]
مواد لازم :

بادمجان: یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز: ۵۰ گرم
هویج : ۳ عدد
کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم
سرکه: یک کیلو
ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه خشک: یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه

سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم
بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود
سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم
کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید
سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم
سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
10-11-2011 03:02 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #3
RE: ترشیجات
مواد اولیه لازم: آب 2 لیتر
تخم گشنیز نکوبیده 1 قاشق مرباخوری
جعفری،ریحان،ترخون 200 گرم
خیار ریز و قلمی 20 عدد
سیر 15 تا 20 حبه
فلفل قرمز تند به مقدار کافی
نمک 4/3 لیوان


طرز تهیه
:


ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود
10-11-2011 03:03 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #4
RE: ترشیجات
مواد اولیه لازم: آلبالوی خشک 200 گرم
آلو بخارا 200 گرم
انجیر خشک 200 گرم
برگه زردآلو 200 گرم
برگه هلو 200 گرم
توت خشک 200 گرم
زرشک 200 گرم
سرکه و نمک به مقدار کافی
شیره انگور 5 قاشق غذاخوری
کشمش 200 گرم


طرز تهیه
:


تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.
10-11-2011 03:03 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #5
RE: ترشیجات
مواد لازم :

بادمجان: یک کیلو

سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو

فلفل دلمه ای سبز: یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد

سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری

فلفل سبز: ۵۰ گرم

هویج : ۳ عدد

کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم

سرکه: یک کیلو

ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری

نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری

پونه خشک: یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم

بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود

سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم

کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید

سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم

سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است
10-11-2011 03:04 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #6
RE: ترشیجات
[تصویر:  pcc5124bf977c53323180b2c0b510935de_2802654.jpg]
مواد لازم:
بامیه یك كیلو
موسیر تازه 3 عدد
سیر 3 تا 4 حبه
جعفری و ترخون تازه 50 گرم
نعنا خشك 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سركه سفید به میزان لازم
طرز تهیه:
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را كوتاه كنید(خیلی كم كوتاه كنید تا مایع لزجی كه درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نكند).
بامیه ها را روی یك پارچه تمیز پهن كنید و صبر كنید تا آب آن ها خشك شود.
بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشك، داخل یك ظرف شیشه ای تمیز و خشك بریزید.
داخل شیشه سركه بریزید ‌تا حدی كه روی مواد را بگیرد.
درب ظرف را محكم بندید. در صورت دلخواه می توانید یك عدد كیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نكشد.
20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.
نكات:
* اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را كمی در آب بجوشانید. سپس در آبكش بریزید تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
* حتما موقع پاك كردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا كنید.
* بعضی ها طعم تند سركه را دوست ندارند و به سركه، آب هم اضافه می كنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده و نمك كمتری استفاده كنید (حدود یك هشتم شیشه).
* می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نكنید، ولی پیشنهاد می كنم نعنا خشك را به هیچ وجه حذف نكنید.
* اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را كاملا دور بریزید و یك بار دیگر با سركه پُر كنید
10-11-2011 03:05 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #7
RE: ترشیجات
ترشی چغندر(لبو)
[/B]

[B][تصویر:  5463pw8em4j6c1t7z1l.jpg]

[/B]
[b]موادلازم:

چغندر ۱ کیلو سرکه ۱ کیلو نمکبه مقدار لازم گل پر ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق چای خوری موسیر و سیر۵۰ گرم


طرز تهیه:



[size=small]چغندرها را بشویید و گل و لای آنها را با برس به خوبی پاک کنید. لازم به ذکر است بعضی چغندرها کم رنگ و بعضی دیگر پررنگ هستند. برای تهیه ترشی چغندر بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنید.
[/B]
در صورتی که از نوع کم رنگ استفاده می کنید، ترجیحاً یک یا دو چغندر پررنگ هم به همراه آنها بپزید و یا به صورت خام رنده کنید تا رنگ لبوها متعادل شود.

[تصویر:  0ataizsru6qgrcjojmrk.jpg]


چغندر را می توانید با آب و یا سرکه بپزید. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سریع تر کپک خواهد زد.
اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر و زمان ماندگاری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد. وقتی چغندرها به طور کامل پختند ، می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآورید. از قالب های شیرینی هم برای زیباترشدن برش ها می توانید استفاده کنید.

پس از انجام این کار آنها را درون شیشه ای ریخته و به اندازه ای سرکه اضافه کنید که به طور کامل روی چغندرها را بپوشاند.
در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان می توانید کم یا زیاد کنید. بنا به دلخواه می توانید مقداری گل پر، موسیر، سیر و فلفل هم لابه لای آن قرار دهید. درب ترشی لبو را محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید. این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر بوده و اگر در جای خنک نگه داری نشود، خیلی زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست می دهد.
10-11-2011 03:06 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #8
RE: ترشیجات
ترشی برگ مو
[تصویر:  cxqyqtevicvo550j03i.jpg]
مواد لازم:
یک کیلوبرگ مو۱۵۰ گرمسیر۱۵۰ گرمموسیرکمیفلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)یک قاشق مرباخوریادویهیک قاشق مرباخوریزرد چوبهیک قاشق غذاخوری سرخالینمکنیم کیلوسبزی معطرحدود نیم کیلو تا۷۵۰ گرمسرکهیک دوم قاشق چای خوریمخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه



توجه :

- سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.

- سرکه به اندازه ای باشد که روی برگ ها را بپوشاند.

- می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از ۳-۲ عدد فلفل سبز قلمی استفاده کرد.

طرز تهیه:

الف – روش اول

۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود( حدود ۱۰ دقیقه) .

۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.

۳- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم.

۴- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم.

۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.

۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.

۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.

مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.

ب- روش دوم

۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می کنیم یا همان طور که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می کنیم.

۲- سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم.

۳- تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم.

۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.

۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر کرد. در صورت تمایل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می کنیم و با سایر مواد مخلوط کرده و داخل برگ قرار می دهیم.

ج- روش سوم

برگ موها را چرخ می کنیم و با سایر مواد ذکر شده در بالا( مو سیر، سیر، فلفل، هویج و…) که همگی به صورت چرخ شده هستند مخلوط می کنیم. در آخر هم نمک، زردچوبه و سرکه را می افزاییم.
لازم به ذکر است که این روش، بیشتر برای برگ موهای درشت و پیر استفاده می شود.[/B]
10-11-2011 03:06 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #9
RE: ترشیجات
سالاد گل کلم

[تصویر:  6xl0v5o2054o29fzfq.jpg]
شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می کنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با کمی کاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی که سالادها دنیای وسیعی دارند . ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ؛ البته ممکن است درست کردن آنها در ابتدای کار زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست کردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد.
به عنوان اولین آموزش ، این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید .


مواد لازم

۱عدد
پیاز قرمز
۱ فنجان
عدس پخته شده
۴عدد
هویج
۲ قاشق غذا خوری
جعفری خردشده
۴حبه
سیر ساطوری شده
۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون
یک سوم فنجان
سرکه سیب
۱عدد
لیمو ترش تازه یا نارنج
۲قاشق غذا خوری
ریحان خشک قرمز
۵۰ گرم
پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)
۱عدد متوسط
گل کلم


طرز تهیه:

گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت ۸ دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .
در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

روش بخار پز سبزیجات:

سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.

نکات تغذیه ای :

این سالاد لذیذ از این جهت که روغن به کار رفته در آن ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.
کلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . کلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ، درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسکین می دهد.
میزان ویتامینC این سالاد بالاست . این سالاد ۱۰۰ گرم کلم و ۵۰ گرم ویتامینC دارد ، همچنین دارای ویتامینA به میزان مناسبی است.
اسالاد کلم یک شام خوشمزه برای افرادی است که در رژیم هستند . کل سالاد دارای ۴۰۰ کالری است و چون دارای کلم می باشد هضم آن طول می کشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد. با امید تندرستی شما
10-11-2011 03:07 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
amir.ps آفلاین
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

ارسال‌ها: 2,863
تاریخ عضویت: Oct 2011
اعتبار: 9
ارسال: #10
RE: ترشیجات
ترشی بادنجان شکم پر
[تصویر:  gzaodl6uqs1qom84y0w.jpg]
مواد لازم :
یک فنجان
سیر کوبیده شده
۵/۱ کیلو
سبزی ترشی
یک قاشق سوپخوری
ادویه
یک قاشق سوپخوری
نمک
۳ کیلو
بادنجان قلمی کوچک
به اندازه لازم
سرکه


طرز تهیه:
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.

برای تهیه این ترشی از بادنجانهای کوچک استفاده می کنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش۳ سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.

سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم . بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادنجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.

نکات تغذیه ای :
خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سرکه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.

تذکر:
در مصرف ترشی نباید زیاده روی کرد.همانطور که اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی که دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف کنند. این ترشی به علت دارا بودن بادنجان، برای افرادی که به آن حساسیت دارند مناسب نیست.
10-11-2011 03:07 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار دامپزشکی | تور روسیه | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار داروخانه | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | دکتر آسان طب | اخبار موسیقی | کنکور | خرید لایسنس nod32 | بهترین سایت تفریحی |   نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | سرورمجازی | تم کد | خرید هاست | مجله خانواده | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | جراحی بینی | فروش جوجه بوقلمون |   تولید کننده روغن زیتون | سایت پزشکی دکتر طب | افزایش بازدید سایت | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | لوازم ارایشی | باربری تهران | مبل | طراحی بنر | کاشت مو | پروتز سینه | جراحی زیبایی واژن | ماشین آلات بسته بندی | پروفیل یو پی وی سی | لوله پوش فیت
خرید کریو پر سرعت

برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید