تبلیغات بنری ویکیوز

کلمات کلیدی: ««, آموزش, پخت, انواع, پلو, وچلو««,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
نویسنده پیام
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #1
Du89d0lkqeb7it29hr29 «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
پلو قالبي با گوشت و سبزيجات

مواد لازم براي كوفته:

گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
پياز=1 عدد متوسط
تخم مرغ=1 عدد
نمك،فلفل ، زردچوبه،پودر ليمو عماني و پودر زيره=به مقدار لازم
سير رنده شده=1 حبه
شويد=1 قاشق غذاخوري

مواد لازم براي پلو:

برنج شده شسته وخيس خورده=3 ليوان
هويج رنده شده=2 عدد
لوبيا سبز خرد شده=2/1 ليوان
سيب زميني خلال شده=2 عدد
پياز خلال شده=2 عدد متوسط
سير=2 حبه
نمك و ادويه=به مقدار لازم
جعفري و شويد ريز شده=2/1 ليوان
زعفران حل شده در آب=4 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

1. ابتدا مواد لازم براي كوفته را با هم مخلوط كرده ورز دهيد سپس از هر كدام به اندازه يك گلوله كوچك برداشته در دست گرد كنيد. كوفته ها را در روغن فراوان با حرارت ملايم سرخ كنيد.




2.برنج را پخته و در صافي بريزيد تا آب آن كاملا برود.




3. براي تهيه سبزيجات كمي روغن در ماهيتابه ريخته پيازهاي خلال شده را به آن اضافه كرده تا كمي سرخ شود سپس لوبيا سبز را به پياز اضافه كرده بگذاريد به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم سرخ شود.
4. هويج رنده شده را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد سپس سيب زميني خلال شده+سير رنده شده+ادويه را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه سيب زميني ها كمي سرخ شوند.




5. قالب مستطيل شكل پيركسي را آماده كرده سپس سطح آن را با كمي كره چرب كنيد. تا 3/1 ظرف را برنج پخته شده ريخته ،روي آن دو قاشق زعفران بريزيد سپس كوفته هاي گوشت را روي سطح برنج بچينيد.



6. روي سطح كوفته ها را سبزيجات آماده شده ريخته سپس روي سبزيجات را با نصف باقي مانده از برنج پر كنيد و روي برنج 2 قاشق زعفران حل شده در آب بريزيد.




7. روي ظرف را با آلومينيوم پوشانده سپس ظرف را به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا برنج دم بكشد.
8. ظرف را از فر خارج كرده در ديس برگردانيد
07-11-2011 05:57 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #2
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
نکاتي براي تهيه پلو و چلو

مواد لازم :

علاقه قدري

طرز تهيه :

پلو و چلو غذاهاي اصيل ايراني است که بايد در طبخ آنها دقت و سليقه کافي بکار برد تهيه يک پلو يا چلوي خوب هنر است و سليقه يک کدبانوي ايراني است پس لازم است بآنچه که ذيلا تذکر داده ميشود دقت بيشتري بشود .
اولين نکته ، تهيه برنج خوب و درجه يک است که باين علامت شناخته ميشود: برنج خوب بلند و باريک و قطر آن در هر دانه بيک اندازه و رنگ آن کمي زرد بدون خرده است و زير دندان کاملا سفت و محکم ميباشد بديهي است که چنين برنجي از لحاظ قيمت گرانتر تمام ميشود ولي بايد توجه داشت برنجهاي ارزان معمولي داراي ري کمتري است و مسلم است که تفاوت قيمت را ري بيشتر برنج خوب جبران مينمايد . پس به صرفه ما است براي مختصر تفاوت قيمت مصالح ديگر و در نتيجه مرغوبيت غذا را از بين نبريم . نکته ديگر طرز خيس کردن برنج است که بطريق زير انجام ميشود : برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود . نکته سوم اين است که ظرف طبخ بايد وسيع باشد تا برنج روي هم انباشته و له نشود حرارت پخت برنج بايد کاملا يک نواخت باشد بطوريکه زير ديگ را بگيرد و زياد هم تند نباشد و براي آبکش کردن برنج بهتر است از سبد هاي چوبي استفاده کنيم .

طرز خيس کردن برنج بطريق زير انجام ميشود :

برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود .

طرز دم کردن چلو ساده :

ديگ مناسبي را آب کرده ميگذاريم جوش بيايد در صورت تهيه چلو براي اين که برنج سفيد تر شود ممکن است يک قطعه کوچک زاج ( باندازه يک فندق ) را کوبيده در آب برنج بريزيم و يا نصف شيشه ماست را بتدريج بعد از ريختن برنج داخل ظرف بريزيم ، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالي مي کنيم و برنج را در آب جوش ميريزيم يکي دو بار آهسته بهم مي زنيم مي گذاريم برنج جوش بيايد و مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشيدن برنج گاهي کف آن را مي گيريم و براي اينکه برنج شفاف تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشيدن داخل برنج بريزيم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبي باشد مي ريزيم مقداري آب نيم گرم روي سطل مي دهيم که ليزي و شوري برنج گرفته شود بعد بنسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) ته ديگ مي ريزيم نصف ليوان آب نيز اضافه مي کنيم ديگ را مي گذاريم روي آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در ديگ مي ريزيم و اطرافش را بشکل مخروط بالا ميآوريم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) و نصف ليوان آب را داغ کرده روي سطح برنج ميدهيم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه مي کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد .براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد ( مثل چلو کباب ) يکساعت وقت کافي است و در صورتيکه بخواهيم چلو ته ديگ ببندد يکساعت و نيم وقت لازم ميباشد. براي اينکه ته ديگ چلو بآساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن چلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ بآساني جدا شود. در صورتيکه چلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضيها موقع دم کردن چلو در آنرا دم کني بگذارند ولي چلوئيکه در فر دم کنيم و يا روي آنرا آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده تر مي شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اينصورت ته ديگ چلو بهتر مي شود

طرز دم کردن پلو ساده :

ديگ مناسبي را آب کرده ميگذاريم جوش بيايد در صورت تهيه پلو براي اين که برنج سفيد تر شود ممکن است يک قطعه کوچک زاج ( باندازه يک فندق ) را کوبيده در آب برنج بريزيم و يا نصف شيشه ماست را بتدريج بعد از ريختن برنج داخل ظرف بريزيم ، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالي مي کنيم و برنج را در آب جوش ميريزيم يکي دو بار آهسته بهم مي زنيم مي گذاريم برنج جوش بيايد و مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشيدن برنج گاهي کف آن را مي گيريم و براي اينکه برنج شفاف تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشيدن داخل برنج بريزيم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبي باشد مي ريزيم مقداري آب نيم گرم روي سطل مي دهيم که ليزي و شوري برنج گرفته شود بعد بنسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) ته ديگ مي ريزيم نصف ليوان آب نيز اضافه مي کنيم ديگ را مي گذاريم روي آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در ديگ مي ريزيم و اطرافش را بشکل مخروط بالا ميآوريم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) و نصف ليوان آب را داغ کرده روي سطح برنج ميدهيم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه مي کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد .براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد ( مثل چلو کباب ) يکساعت وقت کافي است و در صورتيکه بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يکساعت و نيم وقت لازم ميباشد. براي اينکه ته ديگ پلو بآساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ بآساني جدا شود. در صورتيکه پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضيها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کني بگذارند ولي چلوئيکه در فر دم کنيم و يا روي آنرا آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده تر مي شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اينصورت ته ديگ پلو بهتر مي شود

طرز دم کردن کته ساده :

به ازاي هر يک کيلو برنج دو کيلو آب و کمي نمک نرم ، بار کرده زيرش را آتش مي کنيم ، همينکه آب جوش امد با احتياط کفگير را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمي ديگر آب در آن مي ريزيم براي کته آب بيشتري نياز است تا برنج قدري نرمتر بعمل آيد. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا ميآوريم بعد بنسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) روي برنج مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه مي کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد .براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد ( مثل چلو کباب ) يکساعت وقت کافي است و در صورتيکه بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يکساعت و نيم وقت لازم ميباشد. براي اينکه ته ديگ پلو بآساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ بآساني جدا شود. در صورتيکه پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضيها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کني بگذارند ولي چلوئيکه در فر دم کنيم و يا روي آنرا آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده تر مي شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اينصورت ته ديگ پلو بهتر مي شود

طرز دم کردن پلو دمي :

به ازاي هر يک کيلو برنج دو کيلو آب و کمي نمک نرم ، بار کرده زيرش را آتش مي کنيم ، همينکه آب جوش امد با احتياط کفگير را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمي ديگر آب در آن مي ريزيم . پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا ميآوريم بعد بنسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) روي برنج مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه مي کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد .براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد ( مثل چلو کباب ) يکساعت وقت کافي است و در صورتيکه بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يکساعت و نيم وقت لازم ميباشد. براي اينکه ته ديگ پلو بآساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ بآساني جدا شود. در صورتيکه پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضيها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کني بگذارند ولي چلوئيکه در فر دم کنيم و يا روي آنرا آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده تر مي شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اينصورت ته ديگ پلو بهتر مي شود
07-11-2011 05:59 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #3
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
شیرین پلو

موادلازم (برای 4 نفر):

برنج= 5/0 کیلو
مرغ = 800 گرم
کره = 2 قاشق غذاخوری
بادام=50 گرم
پسته=50 گرم
پوست پرتقال=100 گرم
شکر = 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط= 2 عدد
زعفران=نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.
سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.
پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.
برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.

07-11-2011 06:00 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #4
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
پلوی لوبيا با کوفته ريزه


مواد لازم : ( 4 تا 6 نفر)

لوبيا چشم بلبلی=1 پیمانه
برنج ايرانی=3 پیمانه
سويا=2/1 پیمانه
پياز=4 عدد
روغن مايع=2/1 پیمانه
نمک، فلفل سياه=2 قاشق چایخوری
زرچوبه =1 قاشق چایخوری
دارچین=4/1 قاشق چایخوری
پودر زعفران=4/1 قاشق چایخوری
آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
کره پاستوريزه گياهی=50 گرم

طرزتهيه:

ابتدا لوبيا چشم بلبلی را 2 خيس کرده و بعد می پزيم. 3 عدد پياز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچين و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبيای پخته شده مخلوط می کنيم کنار می گذاريم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشيد موقع کشيدن لا به لا و روی برنج را از مايه با لا توی ديس کشيده و دورتا دور آن را با کوفته ريزه تزئين می نمائيم.
طرزآماده کردن سويا:
سويا را حدود 10 دقيقه در آب سرد خيس می کنيم وقتی اضافه حجم پيدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس 5 دقيقه با آب جوش می جوشانيم تا بوی ناخوشايند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنيم و اضافی آب آنرا خوب می گيريم. در اين حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در اين دستور سويای آماده شده را با 1 عدد پياز چرخ می کنيم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهيم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنيم و در روغن مايع که داغ شده سرخ می کنيم به شکل کوفته ريزه درمی آيد.
07-11-2011 06:01 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #5
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
پلو پیازچه با مرغ


مواد لازم:

برنج=2 پیمانه
پیازچه=500 گرم
مرغ چرخکرده=250 گرم
فلفل دلمه ای رنگی=1 عدد کوچک
زعفران آب کرده=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به دلخواه
سس سویا=2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده=1 قاشق چایخوری
کره=50 گرم


طرز تهیه:

1. برنج را بعد از شستن و انجام دادن مراحل آبکشی دم کنید. وقتی برنج کاملا دم کشید مرغ چرخکرده را کمی فلفل بزنید و نیمی از فلفل دلمه ای رنگی را در آن رنده کنید به طوریکه رنگ فلفل در مرغ پیدا باشد.
2. مواد را خوب ورز دهید. گلوله هایی کوچک درست کنید و در تابه ای بیندازید و کره را اضافه کنید. مرغ ها را در کره تفت دهید. زیر شعله را کم کنید تا گلوله های مرغ هم پخته شود و هم تفت بخورد. سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجبیل تازه را در آن رنده کنید.
3. پیازچه ها را تا انتها برش بزنید یعنی قسمت های سبز پیازچه را هم استفاده کنید سپس آن را با کره یا روغن تفت دهید تا آماده شود.
4. بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در دیس بکشید. پیازچه ها را هم بر روی برنج اضافه کرده و لابلای آن بریزید. بعد قطعات مرغ را اضافه کرده و در پایان فلفل دلمه ای رنگی را بیفزایید و محلول زعفران را روی آن بریزید.
07-11-2011 06:02 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #6
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
لوبیا پلو با سویا


مواد لازم:

برنج ایرانی=3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی=5/1 پیمانه
سویا=1 پیمانه
پیاز=3 عدد
روغن مایع=به میزان لازم
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
زعفران=به میزان دلخواه
فلفل سیاه=4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا سویا را حدود 10 دقیقه خیس کرده بعد آب آن را تخلیه کنید؛مجددا آب روی سویا ریخته و روی حرات به مدت 5 دقیقه بگذارید،وقتی جوش آمد آن را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید؛این کار باعث می شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود.در این حالت سویا آماده طبخ است.
2. لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید؛2 عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخه را اضافه کنید.
3. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابلای برنج از مایه لوبیا و و پیاز داغ بگذارید. در آخر کمی زعفران و کره گرم کرده روی برنج بدهید.
4. سویا را بعد از اینکه آماده کردید با یک عدد پیاز سرخ کنید؛نمک،زردچوبه،کمی فلفل سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید؛سپس به کمک دستانتان به صورت توپ های کوچک،قل قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو،دور تا دور آن را با کوفته ریزه ها تزئین کنید.
07-11-2011 06:02 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #7
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
رشته پلو


مواد لازم :

برنج 1000 گرم
رشته پلوئي 500 گرم
گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
روغن 200 گرم
خرما 500 گرم
كشمش 250 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

اين پلو يکي از پلوهاي اصيل ايرانيست که اغلب خانواده ها در شب عيد آن را ميپزند و معتقداند که با پختن آن سر رشته کار بدست ميآيد شايد در قديم تهيه رشته که بايد بسيار ظريف باشد کار مشکلي بود ولي حالا رشته حاضر پلوئي در اغلب خواربار فروشيها آماده براي فروش است
برنج را قبلا خيس ميکنيم گوشت را تکه تکه کرده با يکي دو عدد پياز خرد کرده و 2 تا 3 ليوان آب با حرارت ملايم ميپزيم بايد بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمي نمک بآن ميزنيم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آبگوشت ميريزيم و آماده ميگذاريم هسته خرما را ميگيريم کشمش را تميز کرده ميشوئيم ديگ متناسبي را آبکرده ميگذاريم بجوشد آب نمک برنج را خالي ميکنيم برنج را در ديگ ميريزيم تا جوش آماده کمي نرم شود بعد رشته ها را از هم جدا کرده داخل برنج ميريزيم کمي که جوشيد و رشته نرم شد آنرا آبکش ميکنيم مقداري آب نيم گرم روي آن ميدهيم و بقيه روغن را با يک ليوان آب ته ديگ ميريزيم و نصف از برنج را در ديگ ريخته گوشت و خرما و کشمش را لاي آن ميگذاريم و با بقيه برنج روي آنرا ميپوشانيم و ديگ را روي اتش گذاشته عرق برنج را که گرفتيم آبگوشت زعفراني را روي برنج ميدهيم و پلو را مثل پلوي ساده دم ميکنيم و موقع کشيدن بقيه زعفران را در کمي آبجوش حل کرده با کمي برنج مخلوط مي نمائيم روي پلو را با برنج زعفراني ميپوشانيم کمي هم کره آبکرده روي آن ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست
07-11-2011 06:03 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #8
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
نخود پلو


مواد لازم :

برنج 1000 گرم
نخود فرنگي 2000 گرم
گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
ادويه 1 قاشق سوپخوري
روغن 200 گرم
پياز داغ عسلي 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

گوشت را قيمه اي خرد مي نمائيم و ميشوئيم با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم 2 تا 3 ليوان آب ميريزيم مي گذاريم قيمه بپزد ، بعد نخود را از پوست در ميآوريم در قيمه ميريزيم مي گذاريم چند جوش بزند و نخود هم بپزد ، بعد رب گوجه فرنگي را با کمي نمک و فلفل و ادويه داخل ان ميريزيم مي گذاريم آهسته بجوشد و جا بيفتد بطوريکه بعد از اماده شدن بيش از نصف ليوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش ميکنيم قيمه و نخود آماده شده را لاي پلو مي گذاريم و مثل قيمه پلو آنرا دم ميکنيم ممکن است اين پلو را در ظرفهاي کوچک نسوز بتعداد نفرات تهيه کرد در اينصورت يک شيشه کوچک ماست را با 3 عدد زرده تخم مرغ و کمي زعفران حل شده در آبجوش و 100 گرم روغن مخلوط مي نمائيم و ته ظرفها ميريزيم و برنج و ساير مواد را بتساوي در ظرفها ميريزيم و ظرفها را کف فريکه با 350 درجه گرم کرده ايم قرار ميدهيم و يک سيني در ظرفها ميگذاريم و بمدت يکساعت و نيم دم ميکنيم تا ته ظرفها طلائي شود و بعد آنها را ديس گردي بر ميگردانيم و فاصله بين پلوها را نخود سبز پخته شده ميريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست
07-11-2011 06:03 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #9
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
قيمه پلو


مواد لازم :

برنج 1000 گرم
گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
روغن 200 گرم
پياز 4 عدد
لپه 100 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
ادويه 2 قاشق سوپخوري
ليمو عماني 2 قاشق سوپخوري


طرز تهيه :

برنج را خيس مي کنيم و گوشت را قيمه خرد مينمائيم پياز را خلال نموده با سه چها قاشق روغن سرخ مي کنيم تا طلائي شود گوشت را ميشوئيم و داخل پياز سرخ کرده مي ريزيم مي گذاريم آبگوشت کشيده شود لپه را تميز نموده ميشوئيم داخل گوشت ميريزيم کمي سرخ ميکنيم سه تا چهار ليوان آب داخل گوشت مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم و در ظرف قيمه را مي بنديم تا گوشت و لپه بپزد بطوريکه بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد رب گوجه فرنگي را در کمي آب حل مي کنيم داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت دو سه جوش با رب بزند و کمي نمک و فلفل و ادويه و گرد ليمو را اضافه ميکنيم و گوشت را از روي اتش بر ميداريم و برنج را آبکش ميکنيم و سه چهار قاشق روغن آبکرده و نصف ليوان آب ته ديگ مي ريزيم يک سوم برنج را ته ديگ ريخته نصف از قيمه را با کفگير بطوريکه آب آن گرفته شود روي برنج مي ريزيم ، کمي ادويه ميپاشيم نصف از بقيه برنج را مي ريزيم باز کمي ادويه ميپاشيم با کفگير بقيه قيمه را ميريزيم و با بقيه برنج روي قيمه را ميپوشانيم ديگ را روي اتش ميگذاريم و در انرا ميبنديم سه تا چهار قاشق روغن را با آب قيمه مخلوط مي کنيم وقتي عرق برنج گرفته شد ، روي سطح برنج ميدهيم برنج را در فر يا روي آتش بمدت يکساعت تا يکساعت و نيم دم ميکنيم در صورت طبخ در فر حرارت 350 درجه است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست
طرز خيس کردن برنج بطريق زير انجام ميشود :
برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود .
07-11-2011 06:04 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #10
RE: «« آموزش پخت انواع پلو وچلو««
شيرازي پلو قالبي

مواد لازم :

برنج 1000 گرم گوشت مرغ 1250 گرم بادمجان 5 عدد زرشك 100 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوري شكر 2 قاشق سوپخوري روغن 150 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد ماست ساده كم چرب 1 فنجان

طرز تهيه :

ابتدا برنج را خيس مي کنيم و مرغ را تميز مي نمائيم و با دو ليوان آب و يک پياز خرد کرده و کمي نمک مرغ را مي پزيم . بطوريکه بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد آب مرغ را از صافي رد مي کنيم گوشت مرغ را قطعه قطعه مينمائيم و استخوانهاي درشت آنرا ميگيريم بادنجان را پوست کنده حلقه حلقه مي بريم کمي نمک بآنها ميزنيم دو طرف حلقه هاي بادنجان را در روغن سرخ ميکنيم ( روغن براي سرخ کردن بادنجان اضافه بر 150 گرم ميباشد ) زرشک را بدقت تميز نموده و ميشوئيم با دو سه قاشق روغن کمي سرخ ميکنيم و شکر را روي زرشک ميپاشيم زعفران را در آب جوش حل ميکنيم و با آب مرغ مخلوط ميکنيم ماست را با زرده تخم مرغ و سه چهار قاشق روغن کمي نمک مخلوط نموده اين مايه را ته ظرف نسوز متناسب ميريزيم و اماده ميگذاريم برنج را آبکش ميکنيم دو سه کفگير از برنج را با مايه ماست و تخم مرغ مخلوط مي نمائيم و ته ظرف صاف ميکنيم ، نصف از برنج را داخل ظرف ميريزيم بادنجانها را روي آن مي چنيم و قطعات مرغ را روي بادنجان ميگذاريم کمي از زرشک را کنار ميگذاريم و بقيه را روي مرغ ميپاشيم بقيه برنج را روي مرغ ميريزيم با پشت قاشق سطح برنج را صاف مي نمائيم و دو سه قاشق روغن در آب مرغ ميريزيم و اين مايه را روي سطح برنج ميدهيم و فر را با حرارت 350 درجه گرم ميکنيم ظرف را کف فر قرار ميدهيم بمدت يک ساعت و نيم تا 2 ساعت بماند تا ته و اطراف ظرف کاملا طرين شود ، بعد ظرف را از فر خارج ميکنيم کمي سرد که شد ديس را روي دهانه ظرف قرار ميدهيم و پلو را در ديس بر ميگردانيم کمي زرشک سرخ کرده روي آن ميپاشيم و ممکن است اطراف ديس را با حلقه بادنجان سرخ کرده تزيين کنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست

طرز خيس کردن برنج بطريق زير انجام ميشود :

برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود .
07-11-2011 06:05 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | نرم افزار دامپزشکی | تور روسیه | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار داروخانه | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | دکتر آسان طب | اخبار موسیقی | کنکور | خرید لایسنس nod32 | بهترین سایت تفریحی |   نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | سرورمجازی | تم کد | خرید هاست | مجله خانواده | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | جراحی بینی | فروش جوجه بوقلمون |   تولید کننده روغن زیتون | سایت پزشکی دکتر طب | افزایش بازدید سایت | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | لوازم ارایشی | باربری تهران | مبل | کاشت مو | پروتز سینه | جراحی زیبایی واژن | ماشین آلات بسته بندی | پروفیل یو پی وی سی | لوله پوش فیت
خرید کریو پر سرعت

برای درج تبلیغات متنی، بنری و یا رپرتاژ آگهی در این وب سایت با شماره 09370888727 تماس حاصل فرمائید