کلمات کلیدی: آموزش, پخت, انواع, آبگوشت, ««,
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
نویسنده پیام
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #1
Rainbow «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت با آب انار






مواد لازم ( برای 5 يا 6 نفر)


گوشت سردست
نيم كيلو



پياز متوسط
دو عدد



نخود و لوبيا سفيد
يك فنجان



فلفل سبز ريز
چند عدد



سيب زمينی استانبولی
250 گرم



آب انار
1 ليوان



رب گوجه فرنگی
يك قاشق سوپخوری



نمك و فلفل وزردچوبه

به ميزان كافی





طرز تهيه:

گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پياز خرد شده و روغن كمی تفت دهيد. نخود و لوبيا را از قبل خيس كنيد. بعد از خيس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 ليوان آب داغ روی شعله ملايم بپزيد. رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهيد. سپس آب انار، سيب زميني، نمك و فلفل را اضافه كنيد. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نماييد.

نكات تغذيه اي:

در تهيه اين آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسياری است و حتی در احاديث هم بر خوردن آن تأكيد شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زير را نام برد :

1- انار خون را تصفيه كرده و تقويت كننده قلب است.

2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.

3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ايفا می كند.

4- مصرف انار شيرين، ايجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می كند.

5- مصرف انار شيرين تقويت كننده كبد می باشد و در معالجه يرقان( زردي) مفيد است.

6- انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون می شود.

7- مصرف انار در معالجه راشی تيسم، كم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نيرو می بخشد. ازاين رو امام صادق(ع) می فرمايد : به كودكان خود انار بخورانيد زيرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

تذكرات:

1- انار برای اشخاصی كه دچار يبوست هستند، مضر است.

2- انار ميوه ای سرد است، بنابراين اشخاصی كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات بخورند.

3- انار برای كسانيكه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روی در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده می كند.
07-11-2011 04:27 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #2
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت بادمجان و کشک

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

کشک ساييده 1 پيمانه
گوشت چرب با استخوان 500 گرم
نخود و لوبيا سفيد 200 گرم
سيب زميني پوست کنده 1 عدد
پياز يک عدد متوسط
بادمجان قلمي 8 عدد
چغندر ورقه شده 1 عدد
خيار 4 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي کنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي کنيم و مي شوييم.
پياز را چهار قاچ مي کنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم.
بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سيب زميني را اضافه مي کنيم.
پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي کم باشد.
بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خيس نمودن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم.
چغندرها را کف تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. کمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند.
سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و کشک مخلوط کرده و مي کوبيم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملايم مي کنيم تا گرم بماند.
بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي کشيم و کنار ظرف را با خيار پوست کنده و خرد شده تزيين مي کنيم.
مردم کرمان معتقدند که چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي کنند.
07-11-2011 04:28 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #3
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت کشک



● مواد مورد نیاز:

▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛
▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۳ عدد.

● طرز تهیه:

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.


07-11-2011 04:29 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #4
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت به‌آلو


اگر از شمایی که سن و سالی ازتان گذشته بپرسند خوشمزه‌ترین غذای قدیمی مورد علاقه‌تان چیست، به احتمال زیاد آبگوشت را نام خواهید برد.
آبگوشت یکی از اصیل‌ترین و رایج‌ترین غذاهای قدیمی مردم ایران است که نوع ساده‌اش از ترکیب حبوبات شامل لوبیای سفید یا چیتی و نخود، گوشت، سیب‌زمینی، پیاز و لیموعمانی تشکیل شده و با اضافه کردن ادویه‌جات، آن را طعم‌دار می‌کنند ولی این غذا نیز مانند دیگر غذاها، از تیررس ابتکار بانوان باسلیقه خانه‌ها بی‌نصیب نبوده و با جایگزین کردن بعضی دیگر از انواع حبوبات و ایجاد تنوع در مواد تشکیل‌دهنده و همچنین افزودنی‌های جدید، آبگوشت‌های متنوعی را درست کرده‌اند.
آبگوشت به آلو از این جمله است. این آبگوشت به جهت وجود به و آلو- که هر دو طعم شیرین دارند- غذایی مناسب برای آنهایی است که ذائقه آنها با غذاهای شیرین همخوانی زیادی دارد.
اگر شما دوستدار این قبیل غذاهای سنتی و شیرین هستید، مواد لازم آبگوشت به آلو را برای نهار روز جمعه این هفته آماده کنید. فقط خرید نان سنگک یادتان نرود.


● مواد لازم برای ۵ نفر:

- ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه یا ۷۵۰ گرم گوشت آبگوشتی
- ۳۰۰ گرم لوبیا سفید
- یک عدد پیاز متوسط
- ۲ عدد به متوسط
- ۳۰۰ گرم آلو بخارا
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرخالی

● طرز تهیه:

۱) لوبیا را شسته و به مدت ۸ ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید. طی این مدت، چند بار آب آن را عوض کنید تا به اصطلاح، خاصیت نفاخی آن از بین برود.
۲ ) به‌ها را شسته و همین‌طور با پوست به ۴قاچ تقسیم کنید. پس از خرد کردن به، دانه‌های آن را نیز خارج کنید. [آشنایی با خواص به]
۳ ) آلوها را نیز به مدت چند ساعت در کاسه‌ای فلزی محتوی آب، خیس کرده و سپس روی اجاق گاز حرارت دهید تا بپزند. پس از اینکه آب اضافی آلوها از بین رفت، هسته‌های آنها را از گوشت جدا کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید.
۴ ) پیاز را نیز پوست کنده و پس از شستن به صورت ۴قاچ خرد کنید.
۵ ) همه مواد شامل پیاز، گوشت، زردچوبه و لوبیا سفید را در قابلمه‌ای گود حاوی مقداری آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزند. برای پخت آبگوشت در قابلمه، مدت ۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است ولی اگر برای پخت آن زمان کمتری دارید، به جای قابلمه از دیگ زودپز استفاده کنید. گوشت و لوبیا در دیگ زودپز، یک ساعته می‌پزند.
۶ ) بعد از اینکه لوبیا و گوشت کاملا پخته شد، استخوان‌ها را از داخل مواد آبگوشت خارج کرده، سپس آلو، دارچین و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم‌ساعت دیگر بجوشد تا آبگوشت کاملا جا بیفتد.
در پایان مواد را از آب آن جدا کرده و مخلوط گوشتی را با گوشتکوب، خوب بکوبید و آب آن را نیز به صورت جداگانه سرو کنید.
نکته ۱) استفاده از ماهیچه برای آبگوشت، باعث لعاب‌دار شدن آن می‌شود.
نکته۲) کاشانی‌ها برای پخت این آبگوشت، آلو را حذف کرده و آب انار را جایگزین آن می‌کنند. در ضمن به جای لوبیا سفید نیز از عدس استفاده می‌کنند. البته این غذا دیگر آبگوشت به آلو نیست بلکه آبگوشت به کاشانی نام دارد
07-11-2011 04:30 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #5
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبـگوشت نـعنا جـعـفری


● مواد‌ لازم

▪ گوشت ماهیچه یا سرد‌ست؛ ۷۵۰ گرم
▪ نعنا، جعفری و کمی شنبلیله (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ نیم کیلو لپه؛۱۵۰ گرم گوجه سبز آب نیفتاد‌ه؛ نیم کیلو
▪ روغن؛ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ پیاز متوسط؛ یک عد‌د‌
▪ سیب زمینی؛ سه عد‌د‌ متوسط
▪ نمک، فلفل و زرد‌چوبه؛ به مقد‌ار لازم

● طرز تهیه

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با لپه و پیاز خرد‌ کرد‌ه و شسته شد‌ه و حد‌ود‌ ۶ لیوان آب د‌ر حرارت ملایم بار می‌کنیم تا کمی بپزد‌. بعد‌ هسته‌های گوجه را بیرون می‌آوریم و د‌اخل خورش می‌ریزیم.
سبزی‌ها را پس از پاک کرد‌ن و شستن خرد‌ و با کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس آن را با گوشت مخلوط کرد‌ه و می‌گذاریم خوب بپزد‌.
د‌ر اواخر طبخ چند‌ عد‌د‌ سیب زمینی پوست کند‌ه و شسته را با کمی نمک، فلفل و زرد‌چوبه به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا سیب‌زمینی‌ها خوب بپزد‌. بعد‌ مانند‌ آبگوشت‌های د‌یگر، گوشت کوبید‌ه آن را تهیه می‌کنیم. غذا حاضر است
07-11-2011 04:31 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #6
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت بزباش


● مواد لازم:

▪ ۷۵۰گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان
▪ نیم کیلو تره و جعفری و کمی شنبلیله
▪ ۱۵۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
▪ ۴ تا۵ عدد لیمو عمانی
▪ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ بمقدار کافی نمک و فلفل
▪ ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه

● طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ ۵ تا۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه بآن اضافه میکنیم .
07-11-2011 04:31 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #7
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت ساده سنتی


● مواد لازم

▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز

● روش تهیه

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود
07-11-2011 04:32 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #8
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت متفاوت



همیشه از قدیم‌ها آبگوشت را با مواد معینی و به یک شکل خاص پخت می‌کردند، اما امروز در ستون
آشپز بانو شما با روش پخت متفاوت آبگوشت آشنا می‌شوید.
این آبگوشت با موادی متفاوت پخته می‌شود. بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

● مواد لازم:

▪ گوشت بره،
▪ کشک،
▪ نخود و لوبیا،
▪ پیاز،
▪نعناع داغ،
▪ بادمجان یا گندم یا چغندر، ادویه آبگوشت،
نمک.

● طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن هنگام کشیدن نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید.
07-11-2011 04:33 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #9
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت بادنجان



▪ مواد لازم ( برای ۲ نفر)

▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم
▪ لپه ۵۰ گرم
▪ بادنجان کوچک ۲ عدد
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
▪ روغن
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
▪ زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری

● طرز تهیه:

گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم وبا غوره و بادنجان داخل گوشت می ریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را درظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نماییم
07-11-2011 04:37 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Negarita آفلاین
♥ رهگــــــذر...♥
******
مدیر کل سایت

ارسال‌ها: 48,817
تاریخ عضویت: Nov 2011
اعتبار: 129
ارسال: #10
RE: «« آموزش پخت انواع آبگوشت ««
آبگوشت به

موادلازم:

گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
به : ۵۰۰ گرم
آلو قیسی : ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری

طرزتهیه:

پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می‌کنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و با پیاز یک تفت می‌دهیم‌، سپس گوشت را تکه تکه می‌سازیم و داخل پیاز و لپه می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه می‌نمائیم و به‌هم می‌زنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم می‌بندیم و حرارت را ملایم می‌کنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می‌کنیم و هسته آن را می‌گیریم و داخل آبگوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می‌کنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم همگی بپزند.
می‌توانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است
07-11-2011 04:41 PM
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اخبار فناوری اطلاعات | نرم افزار املاک | هتل آپارتمان مشهد | ترجمه تخصصی | نرم افزار رستوران | نرم افزار تاکسی سرویس | نرم افزار رستوران | دانلود نرم افزار مطب | دانلود نرم افزار تاکسی سرویس | مجله پزشکی آسان طب | اتوماسیون پزشکی | کنکور آسان است | نرم افزار دفترچه تلفن نرم افزار چاپ چک نرم افزار رستوران نرم افزار فست فود نرم افزار کافی شاپ نرم افزار تاکسی سرویس نرم افزار نمایشگاه خودرو نرم افزار املاک نرم افزار هتلداری نرم افزار مطب نرم افزار دندانپزشکی نرم افزار انبارداری نرم افزار حسابداری فروشگاه نرم افزار وکالت مجله اینترنتی پارسی وان | مجله اینترنتی زیگیل | خرید بک لینک | خرید رپورتاژ | سینما تئاتر مای استیج | یک مهاجر | دنیای مهاجرت | مجله گردشگری کاروان | وردپرس دانلود | مجله تفریحی تندیس فان | نرم افزار Software | جوک جدید | اخبار هنر | اخبار کامپیوتر | سایت پزشکی | فروشگاه اینترنتی | سایت خبری | دانلود موزیک | اندروید سه | بانک شماره موبایل | پایگاه صالحین | مجله کامپیوتری | جاب لر | نوین ساخت | سهام نت | تکی کو | تم کد | مجله اینترنتی وبدون | پورتال خبری | سایت تفریحی تک لایو | مجله سرگرمی سیب رنک | سایت پزشکی دکتر طب | خرید گیفت کارت | مدرن بوک | تولید کننده روغن زیتون ماشین آلات صنایع غذایی تولید کننده جعبه و کارتن تولید کننده ادویه